vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuschauffeurs die vluchtten bij verkeerscontrole aangehouden

Buschauffeurs die vluchtten bij verkeerscontrole aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft onlangs twee buschauffeurs, die op de vlucht sloegen bij een verkeerscontrole, aangehouden. De mannen werden door leden van de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) staande gehouden, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Dit gebeurde tijdens een verkeerscontrole die werd gehouden aan de Indira Gandhiweg in Suriname. De twee buschauffeurs die de actie probeerden te ontwijken, werden kort na een achtervolging staande gehouden meldt de politie.

Eén hunner stopte tijdens de achtervolging de personenbus midden op de weg en vluchtte te voet verder achterna gezeten door de politieambtenaren. De vluchtende buschauffeur sprong over een schutting, maar werd door de politie staande gehouden.

Bij nader onderzoek bleken beide buschauffeurs verkeersvonnissen van eerder begane overtredingen op hun naam te hebben staan. Daar zij niet instaat waren de boetes te voldoen, werden zij in hechtenis genomen conform de respectievelijk uitgesproken vonnissen van de verkeersrechter.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES