Veel schade bij nachtelijke aanrijding in Paramaribo

5
Veel schade bij nachtelijke aanrijding in Paramaribo

Bij een aanrijding in de nacht van maandag op dinsdag in Paramaribo, zijn deze twee voertuigen zwaar beschadigd geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de veroorzaker vermoedelijk door rood is gereden.

Het verkeersongeval werd dinsdag rond 01.20u gemeld op de kruising Keizerstraat en Johan Adolf Pengelstraat. Het grijs gelakte voertuig reed over de Pengelstraat en zou het rode verkeerslicht hebben genegeerd.

Hierdoor ontstond er een botsing met het andere voertuig dat over de Keizerstraat reed en voorrang had. Er raakte niemand gewond bij de aanrijding, maar de materiƫle schade was groot.

Achteraf bleek ook nog dat de verzekering van het grijs gelakte voertuig niet in orde was. De zaak is bij het Korps Politie Suriname in onderzoek.

- Advertentie -

5 REACTIES

 1. Ze leren het nooit. Altijd maar haast hebben en de verkeersregels overtreden is aan de orde van de dag. Onverzekerd rijden
  Auto’s niet gekeurd. Slechte autoverlichting, niet geleerd richting aan te geven welke kant men opgaat. Verschrikkelijke wantoestanden. KPS moet veel harder optreden tegen deze hersenloze ezels


  Maak melding

 2. Het is niet goed te praten, maar de stoplichten hier in Suriname vindt ik al een schande. Er zijn een aantal bij waar je heel heel goed moet kijken wanneer deze rood, oranje, of groen is geworden.


  Maak melding

 3. Rij je door ROOD, rij jezelf naar de dood.

  In de avonduren rijden met die zwaargetinte ruiten maakt het ook niet makkelijker om goed te zien op de weg.

  Bijna iedereen rijd met getinte ruiten, denkt ook baas en meester te zijn op de weg.

  Totdat ie nak a k@uro wagi panja.

  Einde, over, klaar, uit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.