VHP viert kerst met senioren burgers en dak- en thuislozen

14
VHP viert kerst met senioren burgers en dak- en thuislozen

Op zaterdagmiddag 21 december hield de VHP in het partij centrum, de olifant een kerstviering met ruim 300 senioren burgers en dak- en thuislozen. “Wij hebben als partij getracht onze burgers een onvergetelijke dag te bezorgen. Alle rassen met verschillende geloof en culturen waren bij elkaar, het was een echte bloementuin” aldus de VHP in Suriname.

Het thema van deze viering was the Bundle of Joy! VHP voorzitter Chan Santokhi, benadrukte in zijn speech dat de VHP elk jaar kerst viert omdat zij zich als partij betrokken voelt met alle Surinamers, met alle religiën, met alle culturen en met elke burger in dit land. 

“Rond kerst hebben we altijd een prettig gevoel want je voelt de energie van masra gado. Sommige mensen hebben het goed maar er zijn heel wat mensen die het niet meer zien zitten in Suriname, ze dreigen de hoop op te geven omdat ze niet weten hoe ze de dag van morgen gaan uitkomen.

Kerstfeest is een belangrijk moment om de mensen die het niet breed hebben te helpen, hun de ondersteuning te geven, hun liefde te geven, hun aandacht te geven en hun de hoop te geven dat er betere tijden komen” aldus de partij.


14 REACTIES

 1. Een uitstekend gebaar van de VHP. Zo hoort het en liefst 360 dagen in een jaar. Zo helpt men elkaar.
  Goed voorbeeld doet volgen. Degenen die aan het brullen waren toen de NDP van Blauwgrond en de First Lady een soortgelijke geste verricht hadden, moeten nu nog harder gaan brullen. Ik wil nu horen dat deze schreeuwers precies zo reageren als ze deden tegen de First Lady en de NDP te Blauwgrond. Je hebt nu de gelegenheid om te blaffen. En in jouw geblaf moet je laten doorschemeren dat het recht is voor een en allen. Wijk je af , ben je ‘HET’ lul. Niet de lul, maar ‘ Het’ lul. Overigens weten we allen dat blaffende honden niet bijten. Pakiratigri wenst u een uiterst mooie dag toe.


  Maak melding

 2. Dat zijn de juiste woorden, Chan Santoki. Hokjes brengen ons nergens. Houden ons alleen maar achter.
  Ik hoop dat alle partijen dit overnemen.

  Je mag zeggen wat je wilt, maar de NDP heeft dit vanaf hun oprichting gedaan. Alle bevolkingsgroepen erbij betrekken.
  We moeten het toch met elkaar doen.

  Ik hoop dat er in 2020, een frisse wind door Su gaat waaien. Time for change!!!


  Maak melding

 3. Bulshit Cornel, heb je poep in je oog. Zie jij anders uitzienden dan Santoki in de VHP??
  Zieltjes winnen met deze actie, ook grote bulshit🤮💩
  Ik ben geen lid van welke partij dan ook maar de club van Bouterse is toch wel gemêleerd, van alles wat.


  Maak melding

 4. Pakiratigri het is wel een verschil of het met corrupt en gestolen geld wordt gedaan. Mensen als jij en Rob g zijn het zelfde lage soort die alles recht proberen te praten. Kijk naar de diversiteit van mooie Surinaamse mensen op de foto,allemaal netjes en fatsoenlijk gekleed. Jij en Rob kiezen op dit moment voor de sterkste en daarvoor zouden jullie je eigen familie verkopen. Vergeten jullie niet dat op een dag je zwak bent en degene die je altijd heb vertrapt in in maatschapij boven jou zal kijken want eerlijkheid en een mooi hart doen mooiere dingen dan corrupt en gestolen geld.


  Maak melding

 5. Dus : m.a.w. de andere politieke partijen mogen geen stemmen winnen behalve ndp .
  Wat is die ndp dan toch een vraatzuchtige ,hebzuchtige en egoïstische Partij . Juist 👉 het zijn deze elementen en/of factoren die de partij dan de das zal omdraaien bij aankomende verkiezing. Let maar op. De ndp wordt al geconfronteerd met de mega veroordeling van eeuw van hun president en nu de hebzucht om kiezers te winnen . Er is 1 groot verschil : de vhp financiert de verkiezing uit eigen zak . Laat dat even duidelijk zijn . En de ndp uit crimineel circuit.


  Maak melding

 6. Ha,ha,ha, het is allemaal zo doorzichtig wat de VHP doet. Ze hebben nu ineens aandacht voor o.a. de dak-en thuislozen de verschoppelingen van de maatschappij waar juist de NDP voor opkomt. Zijn ze nu ineens de socialistische koers gaan varen? Ik betwijfel het. Als de vos de passie preekt boer pas op je ganzen. Een vos verliest nooit zijn/haar streken. Ze hebben de mensen hun stem nodig. Dankzij de NDP kregen seniore burgers en dak- en thuislozen gratis medische verzorging en verhoging van de de oude dagsuitkering,enz.


  Maak melding

 7. Redskin, alle partijen zijn één pot na, het is niet dat ik niet kan kiezen. Ik pluk de manja’s liever, blijf jij maar in je awaraboom😁
  Het is vast lastig om eruit te komen sinds die ingiwintie je in de steek heeft gelaten. Vast fijne dagen daar boven.


  Maak melding

 8. Geen enkele marron te herkennen. Bij de nationale dwazen partij krioelt het van marrons. Het wordt een vreselijk strijd om macht. De duivelse zoon en zijn trawanten zullen het dwaze deel van het volk, vanwege hun domheid nog meer inpeperen met allerlei kraaltjes en snuisterijen uit China. Als kinderen zullen deze dwazen juichen en zingen, we gaan weer voor vijf.


  Maak melding

 9. Pakiratigri wat voor schandelijke Kerstviering is het om op de roepen de onafhankelijke rechterlijke macht alle middelen te ontzeggen. Is dat jouw kerstgedachte. Was een schandelijke vertoning en gevaarlijke ophitserij op Geyersvlijt van gezagsdragers die heel Suriname dienen te vertegenwoordigen. Echt bananenrepubliek niveau.


  Maak melding

 10. Kondremangs
  Lawpi. ….socialistische koers of niet. …Suriname is koersloos olv jouw geadoreerde lijder DiDiBri en zijn boevenbende. ……die Su vanaf 1980 als een drugsduikboot naar de ondergang brengen. …
  By the way. …..ik ga ervan uit dat de VHP geen dirty money heeft zoals die droge bende bij Ocer. …..Trouwens. ..waar is DiDiBri zijn grote bek? ???? Hij zou de helft van de VHP opsluiten? ????remember? ??wij hier in Su vergeten niet. .jo bongrobita. …enne waar was jij op 25 februari 1980. …11 maart 1982. …8 december 1982 en 29 november 1986? ????
  Hier in Su moet je komen lachen pseudopatriot. …..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 11. De christelijke kerk heeft verzuimd om de gelovigen zelfbewust te maken.
  Het gevolg is zij zich als onnozele schapen gedragen en makkelijk te misleiden zijn.


  Maak melding

 12. Eigenlijk moet Bouta, de meervoudige moordenaar en meer, ook kerst vieren met senioren, thuis- en daklozen. Door middel van voedselpakketen en een bonus op hun uitkering en pensioen.

  Zeg dit maar tegen elk Boutist (=Ziekte van Likkerij).

  Als je de hoogte wilt weten van hun (Boutisten) intellect, dan moet je kijken naar het antwoord en redenering van ze. Dan kom je al gauw tot een schokkende ontdekking.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.