Owru Yari Warming-Up Party zaterdag 28 december

0
Owru Yari Warming-Up Party zaterdag 28 december

Voor we echt afscheid van het oude jaar nemen kun je op de laatste zaterdag van 2019 nog één keer helemaal los gaan en opwarmen voor Owru Yari op de gezellige *OWRU YARI WARMING-UP PARTY* zaterdag 28 december 2019 van 23.00u – 04.00u in de Sir Winston Club te Rijswijk (Zuid-Holland).

Iedereen is dan in een oud-op-nieuw stemming en daarom wordt het extra gezellig op het laatste feestje van het jaar met maar liefst twee populaire live bands *2-REMEMBER & *PASSION! Ook de DJ’s *SENZY & *MEO MANIA zijn van de partij.

Het wordt weer een echte Carifesta avond zoals je van hen gewend bent, met gezelligheid, leuke mensen en altijd een topsfeer, dus haal je kaarten op tijd! Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caraibische muziek, waaronder de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits!

EXCLUSIEF: Boek een eigen VIP TAFEL op een premium plek. Bel of ap 06-26328025 voor meer info.

OWRU YARI WARMING-UP PARTY
Zaterdag 28 december 2019
Sir Winston Club Rijswijk
Muziek: 2-REMEMBER – PASSION – SENZY – MEO MANIA
23.00u – 04.00u
Toegang: 18+
Surinaamse catering aanwezig!

Kaarten zijn hier te koop via Eventbrite.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.