Inzittenden komen met de schrik vrij na zwaar ongeluk in Suriname

5
Inzittenden komen met de schrik vrij na zwaar ongeluk in Suriname

Deze auto raakte vannacht zwaar beschadigd bij een verkeersongeval aan de Saramacca doorsteek in Suriname. Bij het ongeval dat rond 02.45u plaats vond, waren twee voertuigen betrokken die richting centrum gingen. Wonder boven wonder raakte niemand gewond.

De redactie van Waterkant verneemt dat het ene voertuig tegen een vangrail aan kwam en daarna een mast zou hebben geramd. Het voertuig schoof daarbij door en raakte daarna ook nog het andere voertuig.

Het voertuig dat het ongeluk veroorzaakte moest door een sleepdienst geborgen worden. Wat de oorzaak is geweest van de eerste botsing is niet geheel duidelijk.

De Surinaamse politie was snel ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

- Advertentie -

5 REACTIES

 1. Fedie Zijsburg was niet in de buurt.Een vangrail raken dan was je niet alleen bezig met autorijden maar ook met je telefoon. KPS moet veel harder optreden.Geblindeerde autoruiten, zeer slechte autoverlichting, tja dan valt een vangrail ook niet op he. Hebben zij een rijbewijs,autoverzekering, aansprakelijkheid,inzittenden,begrafenis verzekering???
  95% rijden een auto met geblindeerde of zeer donkere ramen. Je ziet niet wie er in de auto’s zitten, wat ook de veiligheid van het volk in gedrang brengt.Criminelen kunnen een ieder zo neer maaien en er vandoor gaan. Sommigen zeggen het is tegen de zon. Je grootste onzin, Elke auto is voorzien van zonnekleppen. Over de hele wereld is Suriname het enig land die bezaait is met auto met donkere ramen. Rara je raad het al. Failed State, roven, moorden, criminaliteit staat zeer hoog in het vaandel hier. De autoverkopers horen niet hieraan mee te werken.De overheid hoort dit wettelijk vast te leggen. De creolen rijden zich bij bosjes dood met die donker getinte ramen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Zoveelste auto ongeluk door Roekeloos rijgedrag. Teveel Surinamers denken dat ze goed auto kunnen rijden maar hebben in realiteit te weinig rij-ervaring. Dit leid tot veel dodelijke en ernstige ongevallen voor een klein land als Suriname.

  Ik blijf herhalen wat ik eerder vermeldde, puntenrijbewijs, strengere theorie en praktijk verkeer-examens en dashcam invoeren daarnaast verplicht verzekerd als automobilist zijn en een strenge jaarlijkse APK keuring aan motorvoertuigen door gecertificeerde garagebedrijven laten doen.
  Ook moet de Politie bij dit soort ongevallen verplicht een alcohol test bij de automobilist afnemen. Misschien moeten Politie agenten de mogelijk krijgen om verkeers recidivisten verplicht naar dure rijvaardigheidscursussen te sturen en zou in Suriname serieus moeten worden nagedacht over het invoeren van Rechtsverkeer.

  Dit alles vergt een georganiseerd overheidsapparaat maar het komt automobilisten en vooral wooneigenaren ten goede.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.