Tweehonderd grondpapieren uitgereikt aan bewoners Paramaribo Noord-Oost

20
Tweehonderd grondpapieren uitgereikt aan bewoners Paramaribo Noord-Oost-1

Het ministerie van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer heeft gisteren tweehonderd grondpapieren uitgereikt aan bewoners van Paramaribo Noord-Oost. De uitreiking heeft op het terrein van het Districtscommissariaat Paramaribo-Noordoost plaatsgevonden.

Minister Lekhram Soerdjan van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer zei tijdens zijn toespraak dat er voortdurend wordt gewerkt aan efficiëntie op het ministerie om het proces van uitgifte van grondpapieren in Surinamr te versnellen. Afgelopen september hebben reeds 130 burgers hun bescheiden ontvangen.

Districtscommissaris Mike Nerkust gaf aan dat het ministerie hard heeft gewerkt om te komen tot de uitreiking van de grondpapieren. Als bewijs benadrukte hij het feit dat er gisteren voor de tweede keer dit jaar grondpapieren zijn uitgereikt in Noord-Oost.

De Surinaamse burgervader en minister riepen burgers op om de procedures nauw in acht te nemen en ook tijdig hun zaken voor de afronding in orde te maken.


20 REACTIES

 1. Zittende regering EN HARD WERKEN. Waar heb ik een soortgelijke mop gehoord?
  Papieren uitgifte, het kan de belasting van morgen zijn.
  Vis wordt duur betaalt.


  Maak melding

 2. Ja, het kopen van stemmen is in volle gang. Mensen: grondpapieren zeggen nog niets. Je hebt nog een hele lange weg te gaan voordat je eigenaar of bezitter wordt van een perceel. Het duurt nog jaren voordat dit proces is afgelopen..
  Neem wat u toekomt, want dat is uw recht, maar stem op 25 mei 2020 wijs. Een goed betaalde baan is in mijn ogen beter dan een perceel. Bouterse moet banen creëren en geen grondpapieren als warme broodjes verdelen.


  Maak melding

 3. Zie ze allemaal hangen over de paarse tafels.Zieltjes winnen. Deze arme schaapjes van Bouta.
  Gewoon niet op de NDP stemmen. Stem je niet op NDP dan wordt alles weer ingetrokken, zo gaat dat.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 4. Boeboe.
  hoe weten ze dat je niet op ze hebt gestemd. Het stemmen is toch geheim behalve wanneer jij gaat rondbazuinen op wie je hebt gestemd. Zelfs met een NDP T-shirt heeft de NDP niet de garantie dat ik niet op een andere partij in het stemhokje ga stemmen.
  En voor red label , bruine bonen, een gratis busrit en een enveloppe met inhoud ben ik NDPer


  Maak melding

 5. Ik zeg : zweef onmiddellijk en pak die waardevolle papieren. Verificatie bij de Gliss zou een mus wezen of de hypotheek kantoor . 200 is net genoeg voor een zetel als deze personen niet van gedachte zullen veranderen. Dit politiek hoog staaltje levert er bewijs dat de president degelijk niet verzekerd is van één overwinning volgend jaar in mei. Dus die veroordeelde moordenaar zal alles uit de kast moeten halen, terwijl de nps en de vhp de kat uit de kijken . Ik zou die papieren nemen en hopelijk zijn die gedekt.


  Maak melding

 6. De Puinhopen Van 10 jaar NDP

  Dit is 1 van die 10 strategieën die NDP gebruik om kiesers te vergaren..
  Grond uit delen… mensen trappen er altijd in..


  Maak melding

 7. Bij de tijd blijven!
  In nederland wordt er een dag per jaar paars gedragen.

  Dat wordt gedaan om verdraagzaamheid te tonen voor iedereen.

  ” Paarse Vrijdag is een dag waarop scholieren en studenten door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit kunnen tonen met homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders. In Nederland wordt de dag sinds 2010 ieder jaar op de tweede vrijdag van december gehouden….”

  In suriname.
  De dochter van een verleden minister van justitie en ook advocaat steunt dit soort zaken van harte.

  Ook Plaghiaatpleghing zaliger nagedachtenis mag er van meegenieten.


  Maak melding

 8. De tweede vrijdag van december wordt in nederland respect naar een ieder getoond.

  Nodig ook.

  Paarse Vrijdag is een dag waarop scholieren en studenten door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit kunnen tonen met homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders. In Nederland wordt de dag sinds 2010 ieder jaar op de tweede vrijdag van december gehouden.

  Plaghiaatpleging zaliger nagedachtenis heeft de juiste papieren.

  Een dochter van een surinaamse ex-minister van justitie die ook advokaat is steunt deze zaken van harte.


  Maak melding

 9. de juiste papieren bezit plaghiaatpleging.

  ” Paarse Vrijdag is een dag waarop scholieren en studenten door het dragen van de kleur paars op school hun solidariteit kunnen tonen met homoseksuelen, biseksuelen, lesbiennes en transgenders. In Nederland wordt de dag sinds 2010 ieder jaar op de tweede vrijdag van december gehouden.


  Maak melding

 10. Ik heb berichten van over de hele wereld een beetje gevolgd. Over is er iets mis.
  In mijn land is niet alleen de site ” traag ” , maar ook de leiding en dat alles heeft het volk trager gemaakt.

  De slaven, hebben door hun bloed, zweet, tranen en heel veel pijn, vernedering, als beesten behandeld en van
  alles ontnomen en nog meer ellende, iets moois gebracht in Suriname.

  Maar het blijkt keer op keer dat velen niet kan omgaan met ” VRIJHEID “.


  Maak melding

 11. Paars tafelkleed? Zegt weer genoeg over de insteek, de gemeenschap betaald (uiteindelijk) de promotie van de NDP! Dit is politiek bedrijven op een niet-integere en en onbeschaamde manier! Zullen over de hoofdzaak maar zwijgen, gronden uitdelen had al tien jaar terug moeten gebeuren en niet nu in de aanloop naar de verkiezingen. Pure volksverlakkerij.


  Maak melding

 12. De volgende nieuwe regering moet de grondpapieren met onmiddelijke ingang intrekken.
  Dit is gewoon omkoperij ndp style.De surinamers schamen zich niet om omgekocht te worden en hun ziel te verkopen.Deze gewoonte moet ze afgeleerd worden.Intrekken deze grondpapieren.


  Maak melding

 13. De regering maakt de Surinaamse burger blij met deze bereidheidsverklaringen. Sommige burgers hebben al langer dan een jaar of twintig moeten wachten. De procedure is in ieder geval op gang gezet . Als aan alle condities voldaan zijn, kan de Surinaamse burger met recht zeggen; dis’ na mi gron! Het is ze van harte gegund.


  Maak melding

 14. @pakiratigri
  Natuurlijk gaat bouta deze burgers blij maken.In ruil krijgt hij hun stem!
  Hij doet het niet zomaar.
  Surinamers zijn schaamteloos,ze gaan in de rij staan om grondpapieren in ontvangst te nemen alsof het grond dat uitgereikt wordt eigendom is van bouta en hij ze cadeau maakt.
  En natuurlijk zijn de verwende surinamers blij,het is gratis en daar houden de surinamers van.
  Alle grondpapieren uitgereikt door bouta weer intrekken!!


  Maak melding

 15. Ik voel in m’n onderbuik dat alle NDP-ers hier op wtk dit als wapenfeit gaan gebruiken, zonder na te denken hoeveel jaar mensen al op dergelijke bewijsstukken zitten te wachten. Bouta heeft dit zo lang mogelijk uitgesteld om zo voor de verkiezingen in een goed blaadje bij kiezers te komen. Ben bang dat dit kruimeltje hem niet zal helpen want zijn dagen zijn geteld.


  Maak melding

 16. Waarom mogen deze mensen geen stukje grond krijgen maar Chan, Jogi, Girjasing , Chiragally en al die grapjassen met de PL gasten hebben HA gronden gehad.
  En deze mensen gunnen jullie niet.
  Ray blijf jij je pootjes in nl ophouden


  Maak melding

 17. Volgens mij is de NDP verkeerd bezig. Alle dingen die deze regering heeft gedaan wordt afgedaan met de paarse kleur alsof je deze zaken niet van de regering van Suriname, maar van de paarse bende hebt ontvangen. Alles wordt naar Paars vertaald. Dit heet pronken met andermans veren. Na 2015 moet de rekenkamer nagaan wie deze paarse promoties heeft betaald. Komt het uit de paarse kas dan is het goed.
  Komt het uit de staatskassen moet de NDP de staat terugbetalen. Paars misbruikt ongestraft de gelden van de belastingbetalers van Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.