Surinaamse politie houdt huisgenote van dode Venezolaanse vrouw aan

5
Vrouw dood met steekwonden aangetroffen in appartement

De huisgenote van de Venezolaanse vrouw, die gisteren dood in een appartement aan de Mathilde Malmbergstraat in Suriname werd aangetroffen, is door de Surinaamse politie aangehouden. Dat meldt politiewoorvoerder Naarden zojuist aan Waterkant.Net

De aangehouden huisgenote die zelf ook van Venezolaans afkomst is, woonde samen met het 24-jarige slachtoffer Alcila Sanches in het appartement. De jonge vrouw werd zondagmiddag dood aangetroffen. Ze was naakt en badend in het bloed, met meer dan 10 steekverwondingen.

Het was ook deze huisgenoot Angela A.(23) die de melding deed, dat zij de vrouw dood zou hebben aangetroffen. “Op grond van bepaalde verklaringen van haar en andere zaken heeft het Surinaamse Openbaar Ministerie na overleg met de politie besloten om de huisgenote in verzekering te stellen” aldus Naarden tegenover onze redactie.

Het ontzielde lichaam van Sanches is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Afdeling Kapitale Delicten van de politie.

- Advertentie -

5 REACTIES

 1. Triest deze mensen moeten direct teruggestuurd worden.De zwaarste criminelen wonen of worden toegelaten in ons land. Komt het ooit goed in ons land?? Criminelen trekken criminelen. Weg met al deze gasten.
  R.I.P jongedame
  Familie sterkte


  Maak melding

 2. Feit is : er is een delict of wel een moord gepleegd . Valt ook niet te ontkennen gezien aantal steek wonden . Wie is in staat om zo een daad te plegen ; een moordlustige crimineel dus. NB een Venezolaan . Wat komen ze hier doen ? Al die buitenlandse reizen van onze president had tot doel criminelen binnen te halen naar Suriname. Wat a FF … Hollandse- Venezolaanse- Haïtiaanse- & Chinese criminelen worden alle warm onthaald in Suriname. Godsaama!!


  Maak melding

 3. @Laat me, als het om rovers gaat schuil je. Dan ben je nergens te vinden. Nu het om buitenlandse vrouwen gaat die meestal onderdrukt worden en als sex slaven worden gebruikt en misbruikt door trotse eerlijke “Surinamers ” die nooit iemand oplichten, ben je weer te vinden. Hoe kan dat?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.