Geen sprake van ‘hit and run’ door auto bij dood bromfietser nabij Revoplein

3
Bromfietser overleden na aanrijding, veroorzaker doorgereden

De bromfietser die afgelopen weekend zwaargewond op het wegdek werd gevonden bij de Watermolenstraat nabij het Revoplein, is naar alle waarschijnlijkheid niet door een ander voertuig van achter aangereden. Het onderzoek tot nu toe heeft dat niet uitgewezen, meldt een woordvoerder van het Korps Politie Suriname aan Waterkant.Net.

De Surinaamse nieuwssite Starnieuws meldde gisteren dat de 28-jarige Mitchell Molijn zaterdag rond 04.30u door een voertuig zou zijn aangereden, waarna de dader ervandoor ging. Politie woordvoerder Naarden zegt aan de redactie van Waterkant dat uit onderzoek en verklaring van een getuige naar voren gekomen is dat de bromfietser met vrij hoge snelheid een bocht gemaakt heeft vanuit de Waterkant richting de Watermolenstraat en daardoor van de weg is geraakt.

Hij kwam daarbij tegen paaltjes langs de weg aan en raakte zwaargewond. De politie, die via het Command Center werd ingeschakeld, trof de man bloedend op het wegdek aan. Er werd een ambulance ingeschakeld om hem naar het ziekenhuis te brengen.

De verwondingen waren echter van dien aard dat hij vrijwel meteen aan zijn verwondingen overleed in het ziekenhuis.

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. Waterkant.net, is het mogelijk dat jullie deze imbeciel Oom Ludwig foe Abra Broki een blok geven. Die klojo maakt er een handje van te sollen met het leed van anderen.


    Maak melding

  2. Sommige mensen spelen letterlijk met hun leven en tarten de dood.Wanneer je zulke capriolen uithaalt ligt de dood altijd op de loer.

    R.I.P. jongeman
    Familie sterkte met dit groot verlies.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.