donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDode bij zware aanrijding tussen pick-up en vrachtwagen op Highway

Dode bij zware aanrijding tussen pick-up en vrachtwagen op Highway

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding tussen een pick-up en een vrachtwagen in Suriname, is vandaag een verkeersdode gevallen. Een woordvoerder van de Surinaamse politie meldt aan de redactie van Waterkant.net dat de aanrijding rond 12.15u plaatsvond op Highway ter hoogte van service station Dwarka.

Het is nog niet duidelijk hoe het verkeersongeval heeft kunnen gebeuren. Duidelijk is dat het dodelijk slachtoffer in de pick-up moet hebben gezeten. Op de foto’s hierboven, die door member Rizvi van Verkeersupdates Su online zijn geplaatst, is het slachtoffer in de pick-up bekneld te zien. Op de andere foto is de vrachtwagen in kwestie te zien, die in de berm tot stilstand kwam.

UPDATE: Waterkant verneemt dat het slachtoffer de 34-jarige Furgull Mac Donald is. Hij reed met zijn bedrijfs pick-up over de Martin Luther Kingweg komende uit richting stad. Op een gegeven moment zou hij op de rijhelft van de truck terecht zijn gekomen, met als gevolg de aanrijding. Dit wordt ook gestaafd door een collega van de overledene die achter hem reed.

Het is de tweede verkeersdode vandaag in korte tijd. Eerder op de dag kwam een 19-jarige vrouw in Paramaribo om het leven, toen ze een aantal keer met haar auto over de kop ging.

In Suriname worden dit soort ongelukken vaak gelinkt aan het begrip ‘mofo jari‘ waarbij tegen het eind van het jaar meer ongelukken zouden gebeuren.

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2808440439216647/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
  1. Het wil ondanks alle waarschuwingen nog steeds niet doordringen dat door te hoge snelheid doden vallen. Vroeger waren er borden waarop stond dat de maximale snelheid 80 is. Maar anno 2019 zijn weinig of nergens meer borden. Idioten rijden zelf hoger dan 160km. Nou, dan zijn dit voor nakpanja verkeerongelukken te wijten aan de doodrijders zelfs. Opa en oma blijven erbij, dat sind de ndp in 2010 land en volk regeerd, moord, drugs, roof, diefstallen, zelfmoorden, verkeersongelukken en overtredingen schering en inslag zijn geworden onder lin land en onder het volk. Oma taki het lijkt wel of men bezeten raakt van al die paarse kommer en kwel veroorzaakt door de ndp dat men in gedachten rijdt of gewoon zoals de militairen dat toen deden in de jaren tachtig, rij zonder denki, na mi habi a stratie.


    Maak melding
  2. Zo een brede weg en dan toch op de rijhelft van de tegenligger belanden.
    Da zeker wang sanie trek a mang aandacht waardoor hij even niet keek
    Wat zal het zijn? Een koeparie in zijn broek of een bloedzuiger waardoor hij even niet bij de les was?


    Maak melding
  3. Alcohol?
    drugs?
    onnodige haast ,
    nodige haast? 2 of meer banen? kinderen van school halen en naar school brengen daarna werken.
    Wat doen de bewindslieden? Wat ze altijd doen; niets

    Maar volgens sommigen hier, namen zijn bekend, gaat het uitstekend met het land.
    Gelukkig is er nog wat geld voor een extra ambassade


    Maak melding
  4. @oom ludwig. Vooropgesteld, ik ben geen NDP adept. Dat je bij alles wat er gebeurt de politiek bij haalt begint knap irritant te worden. Zo dit verkeersongeval waarbij een dode valt te betreuren er bij jou geen enkele vorm van compassie met nabestaanden te bespeuren valt doet me concluderen dat je een zwaar gefrustreerd mannetje moet zijn.


    Maak melding
  5. Meer verkeer voorlichting geven via Radio en TV in de avond uren dan is iedereen thuis .

    Op de Radio station hoor je de 24 uur muziek ook uit America rotzooi .

    Geen enkel enkel Radio en TV geven verkeer en arbeid regels .

    Ik geeft reactie op politiek situatie van Suriname maar veiligheid voor de mens staat voor mij op nummer 1

    Ik vind het heel erg dat onze broeders en zusters zo moeten gaan rusten.

    Ik zelf heb geen rijbewijs in Suriname is mijn vervoer de Lijn Bus en mij voeten .

    De wegen zijn ook te smal gemaakt in Suriname een land dat zo groot is betere wegen maken breder maken OW Schuld .

    Gecondeleerd familie en vrienden veel sterkte


    Maak melding
  6. Veel meer voorlichting geven van het verkeer en arbeid omstandigheden

    Limbo SRS Radio is van de staat maar elke middag hoor ik je bek vol politiek stront .


    Maak melding
  7. Zelf hier in Nederland gaat mij TV niet aan want ik kan niet kijken dat mensen zicht groot proberen te maken maar om een machine voor de kleine man te kopen heeft niemand geld zelf de VN .

    Wanneer ik in Suriname ben ,ik was tot meden juni daar ,kijk ik helemaal geen TV dan weet ik zelf hoe kinderen zelf geen eten hebben ik ben meer voor Radio .


    Maak melding
  8. Kijk hoe vele Surinamers groot praten hoe hoogopgeleid ze afgestudeerd zijn maar over veiligheid hebben ze geen kaas gegeten .

    De Universiteiten in Suriname kan men af branden zelf een Zeebra pad kunnen ze niet schilderen er is geen wit verf wel paarse verf voor de overheid kantoren .


    Maak melding
  9. Moestaja minister van Arbeid je heb nog een paar maanden met je 76 jaren is het genoeg .laat de ministerie nu voor de Oppositie opdonderen met je NDP .


    Maak melding
  10. pero 12 december 2019 At 21:12
    @oom ludwig. Vooropgesteld, ik ben geen NDP adept. Dat je bij alles wat er gebeurt de politiek bij haalt begint knap irritant te worden. Zo dit verkeersongeval waarbij een dode valt te betreuren er bij jou geen enkele vorm van compassie met nabestaanden te bespeuren valt doet me concluderen dat je een zwaar gefrustreerd mannetje moet zijn.

    Jij toch ook, over al het paarse onrecht, geestelijk en moreel verval en nalatigheid.
    Je reageert typisch als een ndper.


    Maak melding
  11. Als gekken rijden met dit als gevolg.
    Eeuwige haast naar de 7e hemel.

    De NDP haters die leven zich uit over de ruggen van de doden👏👹ik hoop dat ze gelukkig 2020 in gaan.


    Maak melding
  12. Dit is aan de orde van de dag.De vrachtwagen chauffeurs rijden ook als idioten op de weg. Was laatst in Saramacca. Nou een vrachtwagen overladen met grote boomstammen, hij reed zeker 140km per uur. Haast haast en het was ook niet druk op de weg, maar deze Hindoestaan trapte flink op zijn gaspedaal. Dit idiote gedrag moet echt een halt worden geroepen anders gaan er meer doden vallen. De laatste tijd zie veel meer dodelijk ongelukken met vrachtwagens. Vrachtwagens horen ook niet in de binnenstad thuis. Deze moeten echt geweerd worden. Hard rijders zijn dood rijders.
    R.I.P jongeman
    Fam sterkte.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES