Vrouw (19) overleden na verkeersongeval waarbij auto over de kop sloeg

17
Vrouw overleden bij verkeersongeval waarbij auto over de kop sloeg

Een jonge vrouw die vanmorgen betrokken was bij een verkeersongeval aan de Anton Dragtenweg is overleden. Dat meldt een woordvoerder van de Surinaamse politie aan de redactie van Waterkant.Net. Het voertuig waar de vrouw in zat en bestuurde sloeg nabij het Zorghotel meerdere keren over de kop.

De redactie van Waterkant verneemt dat uit eerste onderzoek is gebleken dat de bestuurster een voertuig inhaalde. Bij die gelegenheid zou zij de snelheid van een tegemoetkomend voertuig hebben onderschat. Zij zou haar stuur na het inhalen snel terug hebben willen draaien om terug te keren op haar rijhelft.

Op dat moment zou ze de controle over de besturing verloren hebben, waardoor ze meerdere malen met het voertuig over de kop zou zijn geslagen. De auto kwam zwaar gehavend op de berm tot stilstand.

Omstanders schoten direct te hulp en schakelden het Command Center in. Toen de politie ter plaatse was reageerde het slachtoffer niet. Een ambulance werd ingeschakeld, maar bij aankomst constateerde het verplegend personeel dat het slachtoffer was overleden.

- Advertentie -

17 REACTIES

 1. Valt echt onder categorie van die ongeduldige (jongere) bestuurders. Altijd achter je claxoneren wanneer ze denken te vinden dat je er lang over doet om af te slaan bij een kruising.

  Een goede slogan om op je achterruit te laten beplakken: Fedi ne long na mi baka. Mi nabi haast!!!


  Maak melding

 2. Opa en oma sarie, ai zo jong nog. De paarse roverheid dient bij elke 100 meter drempels te plaatsen, want ook al hoe men waarschuwd, rijd niet te hard, is 90% het antwoordt ach, sa joe e klets, na mi libi, mi sabi rij gevaarlijk, neks no fout. De paarse mentaliteit en keuze is een en al onverantwoordelijkheid voor naaste en ook zichzelf.


  Maak melding

 3. ik vind dat er teveel over de kop geslagen auto ongelukken voorkomen. wat is dat? onervaren bestuurders, slechte bestuurders? slechte wegen? slechte bestuurders op slechte wegen?


  Maak melding

 4. Heb idioten zelfs over drempels zien racen. Dus meer of minder drempels, dat gaat die snelheids duivels, demonen, bakroes, djoembies en yorkas echt niet zachter laten rijden…


  Maak melding

 5. Dat klopt Hongkongfree, de auto waar ik in zat reed een drempel over en een ongeduldige gast haalde ons OP de drempel in. Omdat hij keihard reed knalde de onderkant tegen de straat aan, zijn uitlaat of dergelijk raakte los en sleepte vervolgens over het asfalt. Ik heb keihard gelachen om die domme stunt. Men moet werken aan hun eigen mentaliteit.


  Maak melding

 6. Anton dragtenweg is duidelijk een dodemans weg en dat weten velen nog niet . Ook mensen met zelfmoord neigingen kunnen daar op die weg solliciteren. Ze verleren het toch nooit . Haastig spoed is altijd goed.


  Maak melding

 7. Deze weg kon liever een andere naam krijgen dan Anton dragten
  Je zou denken 15 december weg ter nagedachtenis van de doden want aan het eind woont de president


  Maak melding

 8. Anton drachten weg is inderdaad een dodenmansweg. Ze staan allemaal te kijken alsof ze iemand op die manier kunnen helpen. Één ding valt me weer op. Als je inzoomt op de hand van die jonge vrouw, zie je duidelijk dat d’r hand opgezwollen is. Dat laat zien dat ze nog leefde na het ongeval. Mijn vraag is, wie heeft geprobeerd haar te reanimeren? Niemand! Want na de dood treedt er geen zwelling meer op. En ze zit nog steeds in de stoel. Als ik niet was opgelicht in Suriname zou ik mensen een gratis reanimatie cursus geven. Triest voor deze jonge vrouw. Heelveel sterkte aan de ouders.


  Maak melding

 9. Begrijp niet dat Surinamers altijd moeten jakkeren. Dat ervaar ik dagelijks in het verkeer in Su. De wegen in Su zijn er totaal ongeschikt voor. Vol gaten en deuken en slecht onderhouden. Dit meisje heeft een inschattingsfout gemaakt en probeerde dat te corrigeren maar de zachte berm werd haar fataal. Hoeveel doden moeten er nog vallen voordat men tot bezinning komt.
  Heel veel sterkte voor de nabestaanden


  Maak melding

 10. Lord i apply the blood of Jesus over Anton D street.Every demon that is standing there laughing that the human eye cant see i curse and i cast that demon out in the name of Jesus.The blood of Jesus over Anton D street.I pray that people will pay attention to the speed limit and have patience.Dont drive without a drivers license ,its not worth it.Lord and comfort the parents .


  Maak melding

 11. 19 jaar kent geen verantwoordelijkheid laatstaan inschattingsvermogen.
  Het is de naakte waarheid maar zeer triest.
  No way krijgen mijn kinderen een scooter of auto zogoed kan ik gelijk hun begravenis regelen.
  Ze moeten nog veel leren van het leven en zijn nog lang niet klaar om deel te nemen aan het verkeer.
  Wat verschrikkelijk voor de ouders.
  Bah ze zouden mij als ouder gelijk kunnen wegdragen na dit akelig bericht.
  R.I.P jonge dame en heel veel sterkte aan de ouders, vrienden en familie.


  Maak melding

 12. Sommigen geven de wegen de schuld bla bla zachte berm rotzooi uitkramen.
  Houd je aan de maximale snelheid, ga eerder uit huis dan hoef je je niet te haasten en past toe wat je hebt geleerd tijdens theorie en praktijk dan voorkom je zulke vreselijke verkeerssituaties en minder doden.
  Ze blijven zich als varkens gedragen in het verkeer.


  Maak melding

 13. Politiek neutraal@ wat ben jij slim jammer dat je niet zo slim was toen je zogenaamd werd opgelicht hoeveel mensen zou jij gratis een cursus kunnen geven 1,2,3, 1000 of 10.000 snap je nu waarom je onderneming mislukt is toen je in Suriname woonde kon je ook die cursus hebben gegeven of gebeurde er toen geen ongelukken


  Maak melding

 14. @laat me, in die periode van 2011tot 2016 hield ik me bezig om mensen te zoeken die wilde werken als bewaker. Ik wist niet wat er allemaal speelde in die rommel waar je nu woont. En als ik die luilakken had gevonden ,moest ik ze in de nachten ook controleren want ze sliepen op hun posten. De meeste surinamers zijn lui en willen gemakkelijk aan hun geld komen. Als ik had geweten dat er zoveel oplichters in Suriname waren was ik nooit een beveiligingsbedrijf begonnen in Suriname. “Laat me ” omdat jullie zo een mentaliteit hebben gaan jullie een onontwikkelde volk blijven. Ik waarschuw iedereen om geen onderneming te beginnen in Suriname. Blijf lekker eten bij die restaurants die dagelijks worden gesloten. Ik ben blij dat ik nu een goedlopende beveiligingsbedrijf hier in Nederland heb, ik kom niets tekort en ik ben in staat anderen te helpen die het financieel moeilijk hebben ja, ik heb een koophuis en betaal duizenden euro’s per jaar aan de belasting. Ik ben een eerlijk en oprecht mens. Dus laat me, saka mi safri !


  Maak melding

 15. @laat me, een ander keer maak ik mijn bedrijfsnaam bekend, dan kan je op mijn website kijken. De cursus reanimeren had ik in grote groepen kunnen organiseren. Eerst voor de opsporingsambtenaren. Daarnaast alle ambtenaren en iedereen die in de dienstverlening werkzaam is. Verder zou ik iedereen verplichten die in de beveiliging werkzaam is om zo een dag cursus te volgen. Mooie plannen he? Het zou heelveel levens per jaar besparen. Laat me, als ik iets zeg is het niet uit de lucht gegrepen! Laat die oplichters dat doen.


  Maak melding

 16. Politiek neutraal@ je praat veel maar je zegt niks je draait maar om mijn stelling wat jij verder doet of niet doet dat gaat mij niks aan met je denigrerende uitspraken over de Surinamers je klets wel heel dom uit je nek alsof je alle 500.000 Surinamers kent dat ze allemaal lui zijn verder ben je zo dom om voor mij te bepalen waar ik woon ik bespeur hoe intelligent je wel bent en met zulke gasten met hun vooroordelen daar neem ik afstand van,als inwoner vanaf 1970 van Rotterdam weet ik genoeg van het reilen en zeilen van Nederland dus kom hier niet bluffen over Nederland,je dacht zeker de Surinamers uitbuiten maar ze zijn je te slim af geweest.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.