Politie plaatst opsporingsbericht van man die al 5 jaar vermist is

6
Politie plaatst opsporingsbericht van man die al 5 jaar vermist is

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname heeft gisteren een opmerkelijk opsporingsbericht de deur uitgedaan. De Surinaamse politie verzoekt daarin de opsporing van een man die in 2014 voor het laatst gezien is.

Het gaat om de 46-jarige Dewnand Bechoe, eerder gewoond hebbende aan de Amaktistraat nummer 25 te Paramaribo. Bechoe is 1,70m lang en van Hindoestaanse afkomst. De man is al 5 jaar vermist.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om kontakt te maken met de politie van ressort Geyersvlijt op de telefoonnummers 451222 of 451677; de Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Het bericht van de politie:

https://www.politie.sr/v-e-r-m-i-s-s-i-n-g-bechoe-dewnand/
- Advertentie -

6 REACTIES

 1. Na 5 jaar moet ik in mijn grijze massa gaan graven om me te herinneren waar ik was en wat ik deed en nu moet ik de politie helpen bij het opsporen van deze man.
  Dit wordt een zware klus.
  Hoezo mist zijn familie hem pas na 5 jaar.
  Als ik ongeveer 1week niks hoor van een familie of vice versa dan bellen of appen we of vraag aan een familielid hoe het met die en die gaat.
  Alles oké? Prima maar geen 5jaar wachten, van je familie moet je het hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.