Taxichauffeur die vijf openstaande verkeersboetes niet kon betalen vastgezet

8
gevangenis suriname

Een taxichauffeur die deze week door de politie werd aangehouden nadat hij een overtreding beging, bleek bij verificatie nog vijf openstaande boetes te hebben. Omdat hij het bedrag niet kon betalen is de man 39 vast gezet. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De chauffeur in kwestie reed op maandag 9 december over de Sahthoeweg en haalde daar een een file in. Hij werd hiervoor door een verkeersagent staande gehouden en beboet. Daarbij bleek volgens de Surinaamse politie ook dat hij deel nam aan het verkeer terwijl zijn voertuig niet gekeurd noch verzekerd was.

Toen de man z’n gegevens ook nog door het Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) werd gehaald, bleek dat deze taxichauffeur vijf vonnissen op zijn naam had staan en dat, als hij de verschuldigde boete niet betaalde, hij 39 dagen in hechtenis moest worden genomen.

De taxichauffeur kon de desbetreffende boetes niet betalen en is daarom overgebracht naar een huis van bewaring om zijn 39 dagen hechtenis uit te zitten.

- Advertentie -

8 REACTIES

 1. Deze verkeerscrimineel gaat ht nu wel afleren. Zulke regels moet men vaker hanteren. In sur wordt er veel gedoogd n drom is ht land verloederd geraakt


  Maak melding

 2. Deze meneer is over drie dagen vrij. Gaat gratie krijgen!!! Waarom zo een hardwerkende man straffen. Iedereen staat stil op de weg en deze hardwerkende Creool doet zijn werk als chauffeur. Hij rijd en nog hard ook als die file want baasie moet zijn slokje hebben. Arm Suriname.


  Maak melding

 3. De KPS hoort nog scherper te controleren want het is een gekkenhuis in het verkeer. De meeste taxi’s zijn vies en goor van binnen om erin te stappen. De auto’s rammelen aan alle kanten door slecht onderhoud. Onfrisse figuren achter het stuur. Het is verschrikkelijk. Taxi chauffeurs zonder vergunningen. Het is onder en boven de wet hier in ons land. Mensen doen maar wat in onze bananen republiek.


  Maak melding

 4. Ook in het verkeer dien je, je te gedragen en te bewijzen dat je met succes, je rijbewijs hebt behaald.

  Suriname, is een ander geval. Het is zeker niet, goed te praten.

  Suriname, kennende heeft deze chauffeur geen vrienden bij de politie, of hij had ook geen enveloppe met inhoud in de map van zijn rijbewijs. Niet getreurd beste man, tussen 27 december en 2 januari, mag je op je eigen manier feesten.
  Vuurwerk genoeg voor deze dagen, daarna zullen we het zien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.