Groots onthaal ‘Bigi Boy’ Rozenstruik op luchthaven Suriname

13
'Bigi Boy' Rozenstruik tegen Alistair Overeem

De Surinaamse UFC vechter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik wordt vanavond groots onthaald op de Surinaamse luchthaven Zanderij. De ministeries van Sport- en Jeugdzaken en Handel, Industrie en Toerisme gaan, in samenwerking met Think Tourism Suriname, bussen inzetten om Bigi Boy te verwelkomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om vijf legerbussen.

Rozenstruik slaagde er afgelopen zondagochtend, tijdens UFC Fight Night in de Amerikaanse hoofdstad Washington, in om te winnen van de Nederlandse MMA-veteraan Alistair Overeem.

Vooraf zal er om 20.00u verzameld worden bij NIS oftewel de Anthony Nesty Sporthal. De bussen vertrekken om 21.00u richting de luchthaven. Geïnteresseerden kunnen na zich vooraf aangemeld te hebben mee naar het onthaal.

Een woordvoerder van het ministerie meldt aan onze nieuwsdienst dat Rozenstruik rond 23.00u landt op Zanderij.


13 REACTIES

 1. Het is frapant, eigenlijk zeer doorzichtig en voor mij geen verrassing dat de auteur steevast rept over Alistair de MMA-“veteraan” wetende wat dat in de Surinaamse gemeenschap voor associatie brengt, een oude, eigenlijk reeds afgeschreven deelnemer, een soort herintreder. De grani die deze sportman verdient wordt hem door WK niet gegund! Is het omdat hij vaker is geeerd door DDB, heeft getoond de President met alle egards en vriendschap te bejegenen, een ware nationalist in het DDB-tijperk is gebleken en voor menig afro-Surinamer een lichtend voorbeeld is??? We weten daar allemaal het antwoord op! Alistair is (was, na deze nederlaag) een vooraanstande MMA zwaargewicht en zeker geen veteraan!! Wat een misbaksels hierzo!!


  Maak melding

 2. Het gaat hier om MMA. Niet om politiek gelul.

  Hulde aan de legende en grondlegger van de Mixed Martial Arts (MMA) Bruce Lee. Hij begon met zijn eigen stijl Jeet Kune Do, The way of the intercepting fist. Zonder Bruce Lee bestond MMA niet. Aan Bruce Lee daarvoor de grani.

  Aan Rozenstruik grani met zijn overwinning.

  Punt.


  Maak melding

 3. Luciën@
  Je moet je niet druk maken zo zijn ze ik kijk jaren naar mma trainde ook het leuke wat ik vind is dat je toch ook een paar Nederlandse pers heb die ook vonden waarom hij alleen een surinaamse vlag had hij is toch in nl geboren toen zij Raymann nee geboren in Paramaribo Suriname bam en toen was het stil overeem is een ervaren vechter en heeft nog nooit zo een Bigiboy mee gemaakt en als wat ik vorig keer zij tegen die mensen bigiboy heeft kracht hij is tai en gebruikt zijn kracht goed en die bos lip is overeem zijn ijgen schuld hij wilde dat eerst doen maar hij weet zelf bigiboy na bita kasaba ai boor langa


  Maak melding

 4. Hulde aan”Bigi Boi”.Top prestatie.Ben wel benieuwd of de mensen nu ook weer” massaal” naar zanderij zal gaan, want dit keer word er geen eten en drinken uitgedeeld..


  Maak melding

 5. Yes we can bigiboy tik joe bigup en lobie en power van die hele surimaribo . Soso lobie sang wat ben ik zo trots om een surinamer tezijn press nu bigie bigiboy natio kaar kong .soso lobie boem


  Maak melding

 6. Deze Surinamer geeft 10.000 maal het beste voorbeeld aan land en volk, in tegenstelling tot de voor moord en drugs bij verstek veroordeelde afgod ddb. De vloek zelve, samen met gewetenloze trawanten en dwaze paars verworden sekteleden van de a- nationale DWAZEN partij.


  Maak melding

 7. Meneer Rozenstruik heeft flink huisgehouden. Overeem kan zo de rol van Joaquin Phoenix “The Joker” overnemen.
  Persioen is in zicht voor Overeem. Beste is er wel vanaf.


  Maak melding

 8. luci
  Jij bent van mening dat de Surinaamse bevolking dom is? Dat ze het woord veteraan niet kennen en maar wat gaan associëren.
  Niet netjes van je jongen, niet netjes


  Maak melding

 9. Aan de haters van Suriname…kijk
  maar zelf hierboven.
  Jullie haten
  DE PRESIDENT..HET VOLK ..HET LAND..ZELF ONZE..SPORTHELDEN…triest,wat het BOUTERSE SYNDROOM met jullie doet.jullie hypocrieten gunnen BIGI BOI DIT NIET..huichelaars dat weet Een ieder…….@@@DATRA VISI…BIGI BERE OOM LUDWIG VOE ABRABROKIE & ..KOOS van. DE HUILIE HUILIE antiek Bouta club.


  Maak melding

 10. Ja, Datra Visie, men is weer in grote getale naar Zanderij gegaan, zonder eten of drinken, om deze grote held te verwelkomen. Natuurlijk vond WK het niet nodig de sfeerbeelden te publiceren, we weten allen waarom. Maar niet getreurd, er waren vele waarachtige Surinamers ter plekke, die het publiek van beelden voorzien.
  @Picolaas: Ik heb en zal het Surinaamse volk nooit dom noemen zoals jullie dat hier elke dag weer doen. Het is een trots volk dat van de hoed en de rand weet! Waarom denk je dat zij niet reageren op jullie oproepen voor manifestaties en protesten? Omdat het verstandige mensen zijn die weten te relativeren en een gedegen analyse kunnen maken van wat de oude politiek in 70 jaar dit land heeft gebracht en wat de nieuwe politiek heeft gepresteerd en pakweg 15 jaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.