‘Bigi Boy’ Rozenstruik wint spectaculair van Alistair Overeem in Washington

17
'Bigi Boy' Rozenstruik wint van Alistair Overeem in Washington

De Surinaamse UFC fighter Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik is er vannacht, tijdens UFC Fight Night in de Amerikaanse hoofdstad Washington, in geslaagd om te winnen van de Nederlandse MMA-veteraan Alistair Overeem.

De wedstrijd vond plaats op 8 december 2019, even na middernacht in de Capital One Arena in Washington. Rozenstruik won in de laatste seconden van de laatste ronde middels een knockout. Met nog 4 seconden te gaan sloeg hij Overeem een koelbloedige rechtse in het gezicht. Daarbij scheurde de lip van de Nederlandse MMA-veteraan en bloedde hij hevig.

De wedstrijd tussen de twee was het main event van de avond. Aanvankelijk zou het gaan om een gevecht tussen Overeem en de Amerikaan Walt ‘Big Ticket’ Harris. De stiefdochter van Harris werd echter ontvoerd en kwam daarbij tragisch te overlijden. Hierdoor viel Harris af en kon Rozenstruik zijn plek innemen.

De 31-jarige Jairzinho Rozenstruik is in Suriname geboren en was van 2009 tot 2016 professioneel kickbokser. Hij vocht in totaal 85 kickbokswedstrijden, waarvan hij er 76 won. Sinds 2017 focust Rozenstruik zich op MMA. ‘Bigi Boy’ heeft nu 10 officiële MMA-partijen gevochten en heeft allemaal gewonnen. Hij is de enige UFC vechter afkomstig uit Suriname.

De 39-jarige Alistair Overeem is in Engeland geboren en begon als 15-jarige met vechtsport. Hij heeft een indrukwekkende carrière. In de loop der jaren vocht Overeem 63 professionele Mixed Martial Arts (MMA)-partijen, waarvan hij er 45 won. Ook werd hij wereldkampioen MMA en wereldkampioen kickboksen. In 2011 stapte Overeem over naar de bond UFC.

- Advertentie -

17 REACTIES

 1. Haha. Bigi Boi nak’ Overeem panya ini na vijfde ronde. Overeem bloedde als een rund. Van harte gefeliciteerd . Wat een prestatie zeg. Benieuwd naar zijn verdere verrichtingen. A boi tranga! Zijn komende tegenstanders krijgen nu al diarree bij de gedachte aan hem. Big up Rozenstruik, zijn team en Suriname. 💪


  Maak melding

 2. In mijn vorig bericht had ik dit al gezegt onderschat bigiboy niet bigi had wel een beetje te veel respect voor overeem maar hij werd 5 minuten voor tijd wakker
  En de volgende word ander koek onder schat die Afrikaanse boy ook niet na 2 bigiboys dus dat word een titanenstrijd ala 2 e njang grong jang


  Maak melding

 3. Stvs en apintie gaven aan wedstrijd is om middernacht. Dus mi wakti luku. Omen voorwedstrijd mi sjie. Tot half 2, nog steeds geen main event…

  Had wel liever live gezien, nu dus maar herhaling.


  Maak melding

 4. Ik wraak echt dat ik die wedstrijd niet heb gezien. Net een foto gezien van Overeem zijn lip. A man bos eng lip helemaal opo!!!
  Omen hechting mort ie hebben.
  Dat is een litteken voor het leven.

  Pot wan foto en video noh waterkant.


  Maak melding

 5. Die witmang gebruikt geen vuisten meer. Ze roeien nu met een druk op een knop of remote controlled drones duizenden mensen binnen seconden uit…


  Maak melding

 6. No more talking Surinaamse sporters bewijzen weer hun talent en power aan de wereld ..ik denk dat dit pas het begin is van een opstanding wat z’n weerga niet kent…… proficiat bigi boy rozenstruik je zet Suriname weer op een voetstuk..


  Maak melding

 7. Ray @grappig dat je het zegt maar is wereld nu beter af met je witmangs met hun zogenaamde knappe koppen denkwijze.?? de wereld stevent af op het einde met het kapot maken van het klimaat en de aarde kijk alleen naar een Australie die loedert af met bosbrandingen het is daar niet te houden.kijk naar een brasil en hun amazone problematie dat een woestijn aan het worden is ??of een India.china of America met hun Californische bosbranden die zeker 50 jaar nodig heeft voor herstel en te bedenken dat dit pas het begin is wat nog gaat komen.zo kunnen we nog eve doorgaan met je zogenaamde witte knappe koppen ..nee geef ons natuur getrouwe mensen zoals de african Americans die nog steeds de beste inventors zijn op deze aarbol dat word ons niet gezegd in de boeken..zo zie je maar weer met de manipulatie van de witte wereld…


  Maak melding

 8. Ray en henk lees waar het over gaat ‘(Bigi Boy’ Rozenstruik wint spectaculair van Alistair Overeem in Washington)
  En niet over wat de witte man zij over de afro-Suriname en over klimaat


  Maak melding

 9. Haha,
  De witmang heeft de blakamang gehaald om te komen werken; hard labour.
  Vandaag de dag deng mang dies lobie vittie. 🥊🥊 🤼🤼 💥💥 ⚡⚡ 🌪️🌪️
  tra volk hebben ze gehaald om hun intellect. Deng ka mang dies konie toch 🖊️🖊️ 💰💰
  Die witmang is zo dom nog niet geweest.😂😂😂


  Maak melding

 10. Ray is gay.

  Als je hebt gekeken naar de voorwedstrijden dan heb je zelf kunnen zien dat de meeste contestanten witmangs en umas waren.

  Dus Ray Gay lult gewoon.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.