zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBestel uw Fernandes Kerstpakket online en laat leveren in Suriname

Bestel uw Fernandes Kerstpakket online en laat leveren in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Fernandes Agenturen in Suriname presenteert dit jaar een grootse Fernandes Kerstpakketten Campagne. Consumenten kunnen online via het veilige hoppa.sr platform een Kerstpakket aanschaffen voor hun familie, geliefden en relaties in Suriname. Het mooie van deze Kerstpakketten Campagne is dat er ook via iDEAL bankieren betaald kan worden, waardoor ook consumenten in Nederland hun mensen in Suriname kunnen verrassen met dit speciaal geschenk!

Er zijn zes unieke kerstpakketten ontwikkeld waarbij rekening is gehouden met een ieders budget. Naast de standaard kerstpakketten heeft Fernandes een leuk kids kerstpakket voor de kleintjes ontwikkeld. Ook heeft Fernandes een basic pakket ontwikkeld omdat Fernandes de laatste jaren heeft geconstateerd dat vele bedrijven eerder een standaard levensmiddelenpakket geven aan hun medewerkers.

Bestellingen kunnen direct online geplaatst en afgerekend worden hier via www.hoppa.sr. De leveringen zullen na de bestelling binnen 48 uur tot aan huis geschieden in groot Paramaribo. De districten Nickerie, Coronie, Marowijne , Sipaliwini en Brokopondo zullen alleen in het weekend beleverd worden.

Deze Kerstpakketten Campagne loopt zolang de voorraad strekt. Fernandes heeft ook nog een early bird actie voor de vroege bestellers: consumenten die voor 16 december op de hoppa.sr website bestellen krijgen 5% korting op hun aankopen!

Fernandes Agenturen, onderdeel van de Fernandes Group, doet deze campagne in samenwerking met de Hakrinbank via hun hoppa.sr platform. De pakketten zijn samengesteld door de heer Azaad Soekroella, projectmanager bij Fernandes Agenturen.

Kijk voor meer informatie ook hier op de site en wees er snel bij, want op=op!

opening
Fernandes Express
BODO Party

4 REACTIES
 1. Is een slim idee als verkoper. Maar als ik goed kijk dan zijn de produkten die ze hebben grotendeels geïmporteerd. Er is nog weinig Surinaams aan Fernandes. Ze hebben zelfs een kleine Albert Heijn achtige shop daar aan de Kernkampweg.

  Die grote ondernemingen stimuleren ook geen eigen produktie. Is 95% import.

  Dat is natuurlijk niet de hoofdpijn van de Surineds want die steunen hun familie/kennisen met zo een pakket.

  Een land dat goedkopere import produkten dan lokaal geproduceerde heeft in de schappen zal zo nooit een graanschuur worden. In geen 1000 jaren.


  Maak melding
 2. Fernandes hahah €85 voor ha 2euro spullen hahahahahah ja mang go kies blinde stuur maar lekker paket voor mijn mensen uit su 85 euro heb ik wel beter kwaliteit man


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES