Spanje onderschept in Guyana gebouwde drugs duikboot met 3.000 kg coke

19
De drugsduikboot die in maart 2018 in Suriname werd ontdekt

Spaanse autoriteiten hebben in het noordwesten van het land een drugs duikboot onderschept met maar liefst 3.000 kilo cocaïne aan boord. Volgens Spaanse media zou de duikboot uit Columbia afkomstig zijn, maar gebouwd zijn in Suriname’s buurland Guyana.

Het gaat om een type onderzeeër die zeker 2,5 miljoen euro kost. Aan boord van het schip waren drie mensen, alleen Ecuadorianen meldt een Spaanse krant. Het zou een unicum zijn dat met een onderzeeër drugs naar Europa worden gesmokkeld, aldus de NOS.

Het gebruik van drugsonderzeeërs voor het smokkelen van drugs is niet nieuw. Zo werd vorig jaar nog een drugsonderzeeër voor de kust van Suriname gevonden (foto).

19 REACTIES

 1. Snap niet waarom men Suriname moet noemen bij deze vangst dat is een zaak van Guyana, zo wil men jouw geliefde land ook in discredit brengen, de grootste gebruikers zijn de mensen met geld die bestellen die troep
  Denk aan de gestudeerden, Artiesten, advocaten, acteurs, etc. die kunnen Liegen waar je zelf bij staat.


  Maak melding

 2. Efoe mi dati beng onderschep a onderzeer, mi dat beng gi opdracht foe shoet a heri sani lek. Helaas gaat gat niet zo te werk. Er komt een onderzoek en 100% zullen er links zijn met de paarse droga partij de mpp ndp.


  Maak melding

 3. @Picolaas Jij zag geen melk in de koelkast, dus drink je geen melk. Ik zag wel melk in de winkel maar het was al de 6e van de maand, hetgeen betekent “Je bent skeer” dus IK KWAM IK ZAG EN GING MET LEGE HANDEN NAAR HUIS” met duivelse dank aan de PAARSE GROEP.
  Doordat ook jonge meisjes pinaren heeft DiDiBri Cs, de speuk van J.C. KUNNEN veranderen in “IK ZAG, IK (beloofde een baan waardoor) IK OVERWON, EN IK, IK, IK, IK KWAM.
  Dat arm kind, die de lijfsspreuk van DiDiBri niet kende ( veel beloven niets geven) deed dit arm kind haar eerste seks beleven!


  Maak melding

 4. @ LAAT ME,
  Dit is de mentaliteit van de KAASKOPPEN, overal waar ze Suriname een blaka kunnen slaan doen de dat.
  Al wat bij de kaaskoppen krom is proberen ze recht te praten
  = Anne Frank uit het achterhuis met haar familie, veraden aan de Duitsers voor 1Kg suiker. “Ja maar mijn kinderen moeten ook suiker hebben”
  Prins Bernhard stal en nam steekpenningen aan, “Ja maar hij moest zijn buitenechtelijke kinderen toch verzorgen”
  Surinaamse grondstoffen geplunderd. “Ja maar Kaaskoppenland had geld nodig”


  Maak melding

 5. Suriname wordt met haar en huid bijgesleept, het verbaasd mij toch wel dat NOS niet doodleuk beweerd dat het een Surinaamse duikboot is, trouwens dat kan altijd nog komen.

  Intussen zijn de Grootverbruikers, lees de Europeanen onschuldig.


  Maak melding

 6. Laten we niet vegeten dat het grootste export produkt van Suriname cocaine is.Het is hier een middel van bestaan geworden.De economie zou zonder deze handel reeds lang geleden zijn ingestort.Wan ogri tja wan bun.Wil niet zeggen dat ik het hiermee eens ben.Het is wel de realiteit.


  Maak melding

 7. het zijn surinamers die dit in het nieuws brengen. er klopt iets niet. waarom bouwen in guyana, varen naar ecuador en columbia on te lagen. aan gehouden met mensen uit ecuador. zaak stinkt.


  Maak melding

 8. Laat maar jongens, zolang je niet ermee bemoeit, slaap je lekker en krijgt geen slapeloze nachten ervan, wel van bouta als je niet sterk in je schoenen sta, de gebruikers die t voor over en geld ANhebben ,die hebben die coke nodig. Laat ze t maar flink opsnuiven.( wordt je dan zo high als bouta op de ndp podium dat hij een heleboel beloofd en uitkraaid, zoals usd koers omlaag/etc, but CAN NOT DO THE JOB) Per slot is SU maar een doorvoer-land en alleen maar hopen dat niks achter blijft want anders heb je de poppen aan t dansen en krijg je een heleboel rovers en zwervers in t land.


  Maak melding

 9. We kennen die streek al we slapen niet meer media .je mag suriname 1000× noemen in jouw schit .ga je leugens ergens anders verkopen.we hebben jullie al door .european en crew duivels


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.