Surinaamse politie arresteert drie Colombianen na vondst duikboot

31
duikboot-suriname
Oedit is ook de eigenaar van het terrein waar in maart 2018 een drugsduikboot werd onderschept.

PARAMARIBO, 3 mrt – De politie heeft drie personen aangehouden in verband met de ontdekking van een duikboot in het district Saramacca. Dit meldt het Nationaal Informatie Instituut, NII. Het gaat om personen met de Colombiaanse nationaliteit. Er wordt rekening mee gehouden dat ook Surinamers betrokken zijn.

“Aangezien het beslist niet is uitgesloten dat Surinamers hand- en spandiensten verlenen, wordt het onderzoek voortgezet”, meldt het NII. Het vaartuig is waarschijnlijk vastgelopen of defect geraakt tijdens de doortocht. Het is kennelijk ongemerkt Surinaamse territoir binnengedrongen, tientallen kilometers van de grens met Guyana.

De Colombianen zijn op last van de justitiële autoriteiten in verzekering gesteld. Volgens het NII is een ‘bijzonder justitieel onderzoeksteam’ recentelijk gestuit op de duikboot. Vermoed wordt dat de duikboot werd gebruikt voor het transporteren van illegale drugs naar gebieden overzee.


31 REACTIES

 1. Die Colombianen hadden blijkbaar geen goede kaarten van de Saramaccarivier of waar ook hun U-boot is vastgelopen.

  Is wel opmerkelijk dat dat wat de Amerikanen legaal doen – alle opium van Afghanistan opkopen – anderen illegaal moeten doen.


  Maak melding

 2. Het word tijd dat er ingegrepen gaat worden door buitenlandse mogendheden, en laten ze gelijk die moordenaar cq veroordeelde drugsdealer meenemen, en laat hem samen met zijn criminele zoontje creperen, zodat dit land verlost is van het grootste drugsgezwel.


  Maak melding

 3. Het kost even wat uurtjes maar ze hebben een smoes verzonnen. Zogenaamd komt de boot uit het buitenland. Is toch altijd de schuld van het buitenland.
  .
  Dat het heel onwaarschijnlijk is dat een schip dat, op zee, problemen krijgt daar strand komt niet bij ze op. Ze zullen waarschijnlijk ook de sim kaarten van de telefoon wel nooit hebben uitgelezen en de bel gegevens opgevraagd hebben. Als ze dat doen komen de agenten vast in problemen.


  Maak melding

 4. NEKS NO FOUT !

  ONZE DUIKBOOT IS KWIK AAN HET OPRUIMEN !

  PS : WIJ, PAARSE MACHTHEBBERS WETEN PRECIES WIE DE EIGENAREN VAN DE DUIKBOOT EN VAN DE SCALIANS ZIJN !!!


  Maak melding

 5. Waarom is Su niet toeristvriendelijk terwijl veel buitenlanders belangstelling hebben . En dat zegt de kaboeladanser deze week. Met deze onvriendelijke houding komen geen toeristen binnen in Su en het is zonde van het geld voor promotie in Ned en Duits. sarie torie


  Maak melding

 6. Het Nationaal Leger van de Republiek Suriname had:

  – Luchtmacht,
  – Luchtmacht,
  – Zeemacht, maar ze hebben dit aangevuld met,
  Onderzeemacht,

  Als er één persoon in Suriname hiermee blij is, dan is het ddb.

  Als ze hem komen halen om op te sluiten in SB of in Nederland of willen uitleveren aan DEA in de USA weet hij hoe hij ze te snel af is en diep onder zeewater kan duiken.

  ddb houdt daarom de kapitein van de duikboot te vriend om hem tegen die tijd veilig onder diep zeewateren te laten onder duiken.

  Als men ddb niet meer ziet, kijk dan uit waar die duikboot diep onder zeewateren is gedoken. Die zien we nooit meer terug. Als SEALS komt, is het wie niet weg is, is gezien.

  Het wordt hem te heet onder de voeten in Suriname.

  Laf Story!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. Het Nationaal Leger van de Republiek Suriname had:

  – Landmacht,
  – Luchtmacht,
  – Zeemacht, maar ze hebben dit aangevuld met,
  Onderzeemacht,


  Maak melding

 8. Binnenkort zal het onderzoek stop gezet worden en zullen alle details verzwegen worden. Net zoals eerder begonnen onderzoeken naar drugstransporten. Het ook bekend maar publieksgeheim wie achter het stopzetten van dergelijke onderzoeken schuilt. Een ieder mag raden wie hier bedoeld wordt.


  Maak melding

 9. En waar is de Skalian die aan de Boven Coppename rivier aan de ketting was gelegd door de DC ?? Ij hij al naar West-Suriname, heimelijk !!
  Het is doodstil rondom deze Skalian !! Ook Dodson zwijgt als het graf hierover en Limbo !!


  Maak melding

 10. Deze soort boten worden gebruikt om drugs -Marhuana of cocaime te vervoeren. Ze duiken niet maat liggen heel laag op het water. moei!ijk om te ontdekkken. ‘snachts of op zee of op een stille plek wordt de lading dan op snelle speedboten overgeladen of op vissrrsboten.

  Als de DEA of de coast guard ze ontdekken dan zinken ze de booy. Dezr boot in Su heeft geen covetr gehad van de gastheer.


  Maak melding

 11. En nu komt de aap uit de mouw, bouterse heeft nooit een gram coke gezien en Dino ook niet.
  Beste mensen nu weet ik waarom Ned. en de Amerikanen niet durven om bouterse aan te pakken.


  Maak melding

 12. Eindelijk. Ze zijn leden van de Suribabwaanse drugssyndicaat met als hoof……..vul zelfs maar………..wiens zoon vul zelf maar……wiens oerdomme aanhangers, zoals ……vul zelf maar. Opa taki, zelfs een peuter weet het antwoordt en ook weten wat in te vullen. Oma taki, ndper’s zijn aanbidders van de bij verstekveroordeelde drugsbaas. Wo ka, meer misdaad loert om de hoek vanuit het buitenland. Maffiabendes uit Rusland, Turkije, Marokko, Venezuela, Columbia, Guyana zien verworden narcotisch land Suribabwe als distributie bron. Wo ka. Veel ndper’s zitten in de drugs, doen aan drugs en snuiven drugs. opa taki, sari torie, met al die jonger zwervers. bij navraag stemde 99% in 2010 en 2015 op de nationale drugs partij. Wo ka.


  Maak melding

 13. Beste mensen,
  Jullie focus ligt te veel op de boot. Deze boot heeft minstens 1 x een lading cocaine naar Suriname gebracht.
  laten we zeggen minimaal 1000 KG.
  zo’n duikboot vertrekt echt niet leeg uit Colombia.
  Hier gaan bepaalde mensen bij de politie last van krijgen want ze komen nu aan investeringen van de big boys.
  Heeft iemand een idee waar de lading is?
  En mind you Bouterse weet alles in Suriname dus ook dit weet hij.
  Zonder de ruchtbaarheid die Krishna – Mathoera hier aan heeft gegeven zou niemand ooit weten dat Suriname regelmatig wordt bezocht door duikboten.
  Dus kunnen we gerust stellen dat er meerdere duikboten zijn en meerdere ladingen zo het land zijn binnen gebracht.

  Misschien was het dit dat Bouterse bedoelde met buitenlandse machten en krachten zijn met een duikboot in ons land bezig. maar dit is een grapje natuurlijk.


  Maak melding

 14. De boot is binnen gehaald om sneller naar olie te zoeken.Met boren gaat het niet snel genoeg.Nu gaan ze monsters halen met de boot van de zeebodem..


  Maak melding

 15. Slapeloze nachten voor plee-si-dent amnestie desie. Nog een keten in zijn supply chain kapot. De DEA moet maar uitzoeken hoe en waar die duikboot vandaan komt. Want bouta’s MP en politie zijn niet te vertrouwen.


  Maak melding

 16. Drie columbianen gearresteerd hoe zit het met de surinamers…. waren ze daar verdwaald… suriname hoort nu tot een van de grootste cocaineland op de wereld.


  Maak melding

 17. het is een buitenlandse inmenging, schuld van nederland zeker, of is de duikboot van Mevr. Jobs. Boura de moordenaar weet het. Hij ziet ze al vliegen. Sluit hem op en zie je al de drugs problemen worden opgelost.


  Maak melding

 18. De Westerse maatschappijen zijn echt ziek. Waarom anders willen ze zulke grote hoeveelheden drugs importeren?
  Het volk wil opium, maar de regering onderdrukt het volk en pakt de opiumgebruiker op. Dit is dan de Westerse democratie, de mensen misbruiken als stemvee en daarna z’n eigen gang gaan.


  Maak melding

 19. De komende debiele oerdomme idiote paarse ndp generatie zal voor 30% bestaan uit drugsverslaafde didibri zombies. Poepen en pissen op straat, eten uit vuilnisbakken, slapen onder bruggen, in kartonnen dozen, autowrakken of op straatstoepen en trottoirs zullen het toekomstig paars verdoemd straatbeeld vormen. Want al deze jonge paars duivels bezeten idiote debiele dwazen in 2020 weer voor vijf gaan, verdienen hun generaties te verworden als de Ddb, Dinoka en Meribaka. Misdadigers, moordenaars, drugscriminelen, rovers, dieven, kortom paarse misdadigers. Oma taki, ndp staat voor na didibri ddb partij die land en volk paars verdoemd zal onderdrukken.


  Maak melding

 20. Beste passant en derest van die K..O..E..L..I..E>>BENDE
  Jullie gillen graag Bouterse en creolen maar kijk naar het bewijs. de groenten; pompoenen en soporopo gevuld met drugs die afgelopen jaren werden onderschep op Schiphol was afkomstig van onze hardwerkende kerrie etende groenten mannen uit Suriname. De schip met Surinaamse balies rijs gevuld met honderden kilo’s drugs die vorig jaar werd onderschep door de Amerikaanse kustwacht was afkomstig van onze hardwerkende kerrie etende Surinaamse rijs producenten en we weten allemaal dat het Ray en Passant soort genoten zijn. Vorig jaar werden op Guyana dezelfde soort duikboten door de Amerikaanse DEA ontdekt en ja hoor raad eens even van welke soort etnische groep het afkomstig ? was Passant soortgenoten. In Saramacca wonen veel van passant soort genoten die behalve rijst ook drugs handelen, zet de connectie tussen Guyaanse Indiërs en de Surinaamse Indiërs en je hebt de K..O..E..L..I..E>> connectie. Voormij staat vast wie de daders zijn , Santokhi gilt laat de DEA onderzoek doen ik vindt dit een prachtig idee want binnenkort worden alle grote vhp sponsors opgepakt die met drugs de VHP verkiezing kast proberen te spekken. De creolen schuld geven van alles wat misgaat is het bekende kerrie liedje die wij allemaal kennen.


  Maak melding

 21. Aan ALLE RACISTEN :

  BREAKING NEWS :

  De eigenaar blijkt een PAARSE SURINAMER te zijn,

  HOOFDSPONSOR van de NDP !

  Hij zegt het perceel te hebben VERHUURD aan DERDEN !

  Meer nieuw volgt via LIMBO !

  NEKS NO FOUT !


  Maak melding

 22. @ AGENT X (DAGU SCOOTU X) Heb jij soms j houdbare niet gehandhaafd daardoor zulke ongepaste racistische termen naar mijn opvatting RACIST.


  Maak melding

 23. Slapen jullie verder met zand in jullie mijn beste onwetende ja knikkers want die Seri Moordenaar heb zijn middelvinger decennia lang in jullie Reet en dat vinden jullie zeker fijn.ahaha


  Maak melding

 24. De illegale drugswereld maakt volgens de bewindsman (Welzijn) gebruik van steeds meer geavanceerde middelen om drugssmokkel mogelijk te maken. “Het is bijna zo dat wij als overheden altijd erachter aanlopen.” Welzijn beloofde alles in het werk te zetten om de illegale drugshandel aan te pakken.

  Natuurlijk loop je als Surinaamse overheid altijd erachter aanlopen en dat komt doordat de leider van Suriname en zijn staf er waarschijnlijk middenin zitten dus worden de coke smokkelaars beschermd en eerder gewaarschuwd dan de politie.


  Maak melding

 25. @ Kraboe
  Er is een onderzoek gaande, we benne benieuwd !
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Praat fatsoenlijk Nederlands ,….nutteloze idioot !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.