Bestuurder die vrouwen doodreed meldt zich bij politie, heeft geen rijbewijs

16
Tweede slachtoffer aanrijding ook overleden, voertuig aangetroffen

De bestuurder die zaterdag twee voetgangers heeft doodgereden en na zijn daad vluchtte, heeft zich vandaag alsnog bij de politie gemeld. Het gaat om de 31-jarige autobestuurder Adensa D. die niet in het bezit is van een rijbewijs.

Hij meldde zich op maandag 11 november met zijn advocaat aan bij de verkeersunit van de regio Midden. Adensa heeft toegegeven het voertuig te hebben bestuurd. Hij is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld.

De roekeloze rijder Adensa reed met zijn voertuig over het rijwielpad en reed de voetgangers die naast een stilstaande lijnbus tot de chauffeur stonden te praten aan. Het voertuig werd dezelfde dag achterhaald door de politie, maar de bestuurder was voortvluchtig.

UPDATE – Dit is de bestuurder. Hij is een bekend van de politie en ooit omschreven als een ‘vuurwapen gevaarlijke topcrimineel’:

16 REACTIES

 1. Boi wat moet er gebeuren met deze beunhaas. Waarom denk je dat in andere landen straffen worden opgelegd zodat een 2e persoon 100 keren moet nadenken om zoiets uit te flikken.

  Ten eerste, hij heeft geen rijbewijs, dus hij kent de verkeersregels niet.
  2e rijdt hij op een totaal verkeerde rijbaan, want hij haalt een bus, links in.
  3e God weet als hij op dat moment zwaar onder invloed van drugs of alcohol was, want hij heeft zich helemaal niet bekommert om de slachtoffers en plots meldt hij zich aan 2 dagen na de aanrijding met zijn beschermheer bij de politie,
  4e in 1 klap vermoord hij twee mensen.
  5e na de aanrijding is hij ondergedoken.
  Waar hij eigenlijk de mogelijkheid had om zich binnen 4 uren na de aanrijding aan te melden.
  In combinatie met de verkeers-overtredingen en een dubbele moord, krijgt hij straks 1 jaar onvoorwaardelijk en 2 jaar voorwaardelijk. Systemen in Surinaame zijn echt aan verandering toe. Ja maar welke systemen zijn de mensen wel bereidt te veranderen, leningen plafond, etc etc waaronder straffeloosheid te bevorderen.
  Is heel erg wat er gebeurd is, veel sterkte aan beide families. R. I. P.


  Maak melding

 2. gelukkig dat deze moordenaar zich gemeld heeft, dat kan gerechtelijkheid eindelijk geschieden. het is onvoorstelbaar dat een mens met zo een moord kan leven zonder boetedoening. in Suriname loopt er een rond, zal niet zeggen wie , die heeft nog veel meer moorden op zijn geweten. Rara wie dat is.


  Maak melding

 3. Adensa dit is geen gang bare naam van een Srananmang, het is binnenlandse bewoner. Er daar rijden er weinig auto´s dus een rijbewijs is ook niet nodig ! 2 dooien dus, hij heeft een heleboel te verklaren bij de rechter. Ik hoop op 2x 31 jaar, dat is in mijn optie heel redelijk.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Goed voor de samenleving dat hij zich heeft aangemeld, dat brengt in ieder geval rust in de hoofden van de mensen en vooral de nabestaanden. Het is te hopen dat hij beseft wat hij heeft veroorzaakt, en dat hij zijn verdiende straf ondergaat. Er is iemand in de Surinaamse samenleving met nog meer moorden op zijn geweten volgende maand (8 December)zal hij weer aan herinnerd worden, zijn leven gaat door maar vraag niet hoe hij alleen weet wat in hem omgaat, negeren doet alleen maar pijn. Liever gaat hij zich ook melden voor boetedoening, het is nooit te laat mi boy. President zal je nooit meer worden, daarvoor ben je te oud en je bent al door de mand gevallen.


  Maak melding

 5. En wat moet je beschermheer doen? verdedigen om een milde straf? Terwijl je met een moordwapen zonder enige ervaring achter je moordwapen zat? Hij had je ook een lel moeten geven.

  Weer een reden om de verkeersveiligheid aan te scherpen en de straffen verhogen met een schadevergoeding.


  Maak melding

 6. Die Laatste Planga fu a Kumakoisi musu kiesie 30 yari fu deng 2 sma sang a Saka Saka rij kierie.

  Deze Kaulo verdient de HEL. Die in Prison yu Bongrobita yu.


  Maak melding

 7. Soet a mang trowe gewoon,kost je allemaal geld en last voor de gemeenschap.hoe eerder hoe beter.1 last minder …na 1 jaar auw prai gangster baka en stoer doen in de gemeenschap..geen arrestatie bij aankomst…binnen gaan,neer knallen en wegwezen…zelfverdediging in het rapport…geen jaren lange zorg meer in de gevangenis…kost de gemeenschap alleen maar geld.


  Maak melding

 8. Deze moordenaar is een rijke man. Zo te zien heeft hij het beter dan de meesten daar in Su. Hij rijd dure auto, heeft wapen(s) en kan het luxe permitteren om een dure advocaat te betalen. Wat een wolven nest!


  Maak melding

 9. Gelukkig dat de rechter,s gestudeerd hebben om recht te spreken voor elk strafbaar feit is er minimale en een maximale gevangenis straf of boete waar de rechter zich aan moet houden maar dat snappen vele niet


  Maak melding

 10. Elk mens heeft recht op een advocaat, hoe cru dat ook klinkt. Su zou nog erger aan toe zijn als dat niet het geval was, of als iedereen voor eigen rechter gaat spelen.
  Hij kan misschien niet meer op alcohol getest worden, maar wel op drug. Het schijnt dat je sommige drugsoorten maanden later nog kan traceren! Ik weet niet of ze dat in Su toepassen. Het is en blijft triest wat de dames overkomen is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.