Peiling: ‘Ashna Phoelsingh beste TV nieuwslezeres van Suriname’

9
Peiling: 'Ashna Phoelsingh beste TV nieuwslezeres van Suriname'

Televisie anchorwoman Ashna Phoelsingh is bij de laatste peilingen in de diaspora, gehouden door Suriname Overzee, uit de bus gekomen als de beste nieuwslezer op de Surinaamse televisie.

Phoelsingh die reeds vele jaren bij de media zit begon haar carrière als nieuwslezeres bij de STVS. Al gauw werd ze ook door radio 10 ontdekt, waar ze met een onderbreking van enkele jaren, nu ook weer regelmatig met haar prettige stem te horen is. 

In de peiling gehouden door Suriname Overzee wordt Ashna Phoelsingh veruit het meest genoemd door de respondenten in de diaspora, als nieuwslezer die met haar rust, articulatie en voorkomen een degelijke en betrouwbare verschijning voor de Surinaamse nieuwsvoorziening is.

“Het is zeer bewonderenswaardig dat iemand met zoveel kwaliteit en toewijding is staat is om haar werk voor een vrij karig loon te doen”, liet een respondent weten.

Hieronder een fragment uit één van de journaal uitzendingen:

9 REACTIES

  1. Ashna is ook mijn favoriet. Ik erger me als ik die nieuwe nieuwslezer vanaf scherm zie lezen zo fantastiesloos, net een robot. Dan beter die lezer uit beeld ipv kijken naar rollende ogen…


    Maak melding

  2. Beste dit beste dat. Je moet je werk goed doen. Van cube of papier lezen is een keuze. Ze zeggen niets uit het hoofd. En mensen in hun werk kan je echt niet metelkaar gaan vergelijken. Ze hebben zo hun eigen stijl waar ieder anders over denkt en ervaart.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.