Evita Tjon A Ten bezorgt Suriname ‘Miss Top of The World Plus size’ titel

13
Evita Tjon A Ten bezorgt Suriname 'Miss Top of The World Plus size' titel

De 33-jarige Evita Tjon A Ten heeft Suriname afgelopen weekend, tijdens een van de grootste missverkiezingen voor plus size vrouwen, waardig uitgedragen. De Surinaams Nederlandse kunstenares, danseres en zangeres is op 9 november 2019 in Kiev, Ukraine uitgeroepen tot Miss Top Of The World Plus Size 2019.

“Ik dacht; heb ik goed gehoord? Toen werd het herhaald en ik dacht dat betekent dat ik mij heel vlug naar het podium moet begeven. De in Nederland woonachtige Tjon A Ten heeft naast de hoofdprijs ook de prijs voor Miss Talent Top of The World 2019 in de wacht weten te slepen.

Ik moet er nog even van bijkomen. Ik ben dankbaar voor de titel die ik gewonnen heb, de titel die Suriname gewonnen heeft”, aldus Tjon A Ten. De Miss Top of The World Plus Size 2019 voelt zich meer verbonden met de Surinaamse cultuur dan de Hollandse, dat komt volgens haar door de manier waarop zij is opgevoed.

In haar kleding kwam gedurende het contest de Surinaamse cultuur duidelijk tot uiting:

13 REACTIES

 1. She’s fresh, fresh, exciting.

  MOI MOI SUPU, SWITI SUPU BAYA, DATI DEN JONGENS LOBI.
  MOOIE LIJNEN, MOI UDU LIJNEN, DATI DEN JONGENS LOBI.

  MOI MOI SKIN BA, MOI MOI SKIN BA, DATI DEN JONGENS LOBI.
  VROLIJKE DAME, NETTE DAME, DATI DEN JONGENS LOBI.
  Proficiat.


  Maak melding

 2. Inderdaad Sherf een vrouw met ballen en met verstand wordt door de Surinaamse mannen als gevaar gezien toch ? Je hebt liever een vrouw die niet alleen vol maar ook nederig is. Zal ik jou iets vertellen . Die tijd is voorbij lummel eerste klas die je bent. Je bent zeker een die op elke hoek een liefje hebt maar O wee als de eigen vrouw een praatje met een andere man maakt. Je bent een vuile egoïst Sherf.


  Maak melding

 3. @ Taurus. Waarom zal er altijd iemand zijn die negatief commentaar levert? Gaat het jou wat aan als ze de hele dag KFC en McDonalds wil eten? A no joe monie toh?
  Ze is een mooie vrouw. Punt uit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.