Vrouw doodgereden, dader rijdt door na ongeluk

18
Voetganger doodgereden, dader rijdt door na ongeluk

Deze vrouw is vanmorgen doodgereden aan de Indira Gandhiweg in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat een nog onbekend voertuig twee personen zou hebben geschept en daarna is doorgereden.

Het ongeval zou rond 06.00u vanmorgen hebben plaats gevonden ter hoogte van Hannaslust. Één persoon zou met verwondingen zijn afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp, de andere persoon overleed ter plekke.

De redactie verneemt dat het voertuig na de aanrijding is doorgereden en daarbij ook nog een mast zou hebben geraakt. Het gaat om een grijs gelakt voertuig.

De informatie is nog niet officieel bevestigd dus later meer. De Surinaamse politie is nog ter plekke en onderzoekt de zaak.

UPDATE: Een tweede persoon, die eerder vanmorgen zwaargewond raakte bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg, is ook overleden. De auto van de mogelijke dader is terug gevonden. De dader zelf is op de vlucht!

- Advertentie -

18 REACTIES

 1. Het moet maar jou of je familie overkomen. Dit is verschrikkelijk en wens ik niemand toe. Deze bestuurder / dader wordt vroeg of laat opgepakt. Ook als hij of zij denkt naar Nederland te vluchten. Ik wil aan de wegenautoriteiten meegeven dat zij voor meer cameratoezicht op alle uitvalswegen en vluchtroutes moeten zorgen. Hiermee wordt de pakkans vergroot. Met een beperkt budget plaatst het de autoriteiten echter voor een uitdaging.

 2. Condoleances aan de familie met dit verlies. Het ligt ook aan stukje infrastructuur. Zoveel geld wordt gegeven aan wegenbouw, maar het blijft een triest verhaal. Voetgangers, (brom)fietsers, auto, bussen, vrachtwagen, jugliek allen op een weg, dan kan zomaar een aanrijding met fatale gevolgen hebben. Verantwoordelijk van deze regering slaat op nergens. Wellicht mei 2020 kan kan een verandering hierin brengen.

 3. Het is verschrikkelijk dat ze door rijden na het dood rijden van een mens. Bij honden deden ze dat sinds ik klein was. Zo te zien hecht men minder waarde aan een mensenleven. Ook in Nederland komen dit soort onmenselijkheden voor in het verkeer. Hier heb ik echt moeite mee!!

 4. Oom Lowie, daarom gaat geen ene menselijke regeringen vrede en veiligheid kunnen brengen hier op aarde. Daarom stel ik geen vertrouwen in menselijke regeringen. Ik heb nog nooit in m’n leven gestemd op menselijke regeringen en dat zal ik ook NOOIT doen. In Suriname niet en ook niet in Nederland. Ik heb op Jezus gestemd. Hij zal als koning regeren op aarde als hij alle puinhopen heeft opgeruimd die mensen hebben gemaakt. In Daniël 2:44 beloofd God dat. Ik zeg dit omdat u ook bekend ben met de heilige boek en u snakt naar rechtvaardigheid.

 5. Deze kaolo bestuurder van de auto niet oppakken maar doodschieten.
  Dit zijn de kwalen die nooit een rijles hebben gevolgd.

 6. R.I.P
  Familie sterkte.
  Dit is verschrikkelijk. Heb hier geen woorden voor. Het lijkt nu de normaalste zaak in ons land. De ramptoeristen staan er zowat bovenop. Waneer gaat KPS het leren om deze mensen op een flinke afstand te houden? Het is een schandelijke vertoning.
  Sarie Torie

 7. Zeer afschuwelijk hoor zo een dood , kunnen die mede omstanders geen doekjes erover heen leggen. Jezus Christus mang , Die vervloekte auto bestuurder.

 8. Hierbij vervloek ik de bestuurder na zijn laffe daad .Nabestanden sterke met jullie verlies bijdeze

 9. fietsen bromfietsen auto”s die geen deugelijke of geen verlichting deelnemen aan het verkeer.Hier moet ook aan gewerkt worden door de autoriteiten

 10. Mek mie kies yu me slagtie yu mek yu trong tjieng tjieng metie yu saka saka keskesie … Yu nak ding sma panja dan je long now… Saide yu mus long… Saide yu no snab drape en kepie ding sma?… Yu lagie dagoe…. Ow kong go yu ete,… O fara yu go Mang long…

 11. Zolang de regering en de politie geen aktie ondernemen om het verkeer te fatsoeneren zal dit het beeld zijn in Suriname er zijn idioten die dronken achter het stuur kruipen gasten die geen rijbewijs hebben. Als maar 1x in 4 maanden verkeerscontrole controle zijn komen deze klootzakken niet aan het licht. Sterkte aan de familie met dit verlies.

 12. Dit moet met een levenslange gevangenisstraf worden afgestraft!! Zonder aanzien des persoons, want aan de auto te zien is het iemand met geld! Zeker ook nog ter ontnuchtering gevlucht!

 13. de meeste Auto bestuurders hebben geen gevoel voor hun medemens ,er moeten zware maatregelen getroffen worden ,vindt jammer dat t zo moest gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.