donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenNatuurLVV biedt boeren ondersteuning bij opschonen kanalen in Nickerie

LVV biedt boeren ondersteuning bij opschonen kanalen in Nickerie

-

Does Travel & Cadushi Tours

Ondanks het feit dat Surinaamse boeren zelf verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de secundaire lozingen en kanalen in hun verschillende polders, is het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) altijd bereid waar nodig en indien mogelijk in te komen om deze producenten een helpende hand te bieden.

Zo is het ministerie in het district Nickerie al enige tijd bezig haar graafmachine en medewerkers in te zetten, op plekken waar boeren niet zelf volledig in staat zijn om het onderhoud van de onder hen vallende natte infrastructuur schoon te maken.

De afgelopen dagen is er samenwerking met het waterschap Van Drimmelen Polder gewerkt aan het opschonen van bijkans 12 kilometer irrigatiekanaal en lozing. Volgens ondervoorzitter Amriet Hira van het waterschap in Suriname is dit een ander goed gebaar van het ministerie om de productie van rijst te helpen opvoeren.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Tot 20 mei zul je vaker dit soort activiteiten van Parmessar zien. Daarna zullen ze wegduiken in bergen coke geld en rustig doorgaan met hun maffiapraktijken.


  Maak melding
 2. Er zal wel een tegen prestatie van de boeren zijn, ze zijn bevriend met de minister ?????
  En Manglie is de beste vriend van de PRES: ( TROUWENS ) alle zaken lieden in onze rijst district is vriend van de PRES. De ene hand was de andere, beter kan het niet !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES