Rovers aangehouden die vrouw op klaarlichte dag overvallen in woning

21
Rovers die vrouw op klaarlichte dag overvallen in haar woning aangehouden
De rovers en een heler - Foto: Korps Politie Suriname

Rechercheurs van het Korps Politie Suriname hebben deze week twee rovers aangehouden die een vrouw op klaarlichte dag in haar woning hebben overvallen. Ook werden in verband hiermee twee helers aangehouden.

De vrouw werd op die bewuste maandag in haar woning overvallen door de 51-jarige Kenneth M. alias Bomba en zijn kompaan de 32-jarige Gerron M. Deze criminelen hebben toen sieraden en een geldbedrag buit gemaakt. Ze gebruikten daarbij een vuistvuurwapen dat een gaspistool bleek te zijn meldt de politie.

Enkele uren na de overval werden de twee aangehouden door agenten van de regio’s Midden bijgestaan door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP). Ze werden vast gezet in verband met deze diefstal door middel van geweldpleging.

Intussen was een deel van de buit al in handen gekomen van twee helers: de bij de politie welbekende heler Delvano P. alias Lopez oud 32 jaar en de 56-jarige heler Naraindath M. De politie heeft een groot deel van de buit teruggevonden op de overvallers en de helers.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn Kenneth M. alias Bomba, Gerron M. en Delvano P. alias Lopez in verzekering gesteld. Naraindath M. is na verhoor door de politie heengezonden. De recherche van Regio Midden onderzoekt deze zaak verder.

21 REACTIES

 1. Ik vraag me eigen af of het nog veilig is voor toeristen. Als je als blaka toerist in Su ben ruiken de rovers op afstand dat je uit ptata komt.


  Maak melding

 2. Dachten met kerst en oud en nieuw, alles voor elkaar te hebben door op rooftocht te gaan, in plaats daarvan met kerst en oud en nieuw in het cellenhuis, ze zullen niet de eersten zijn, en ook niet de laatsten, er zullen er nog meer volgen, die in deze periode denken hun slag te kunnen slaan.


  Maak melding

 3. The Spectator IndeX
  Most dangerous places to live in 2019
  1. Brazil
  2.South Africa
  3.Nigeria
  4.Argentina
  5.India
  6.Peru
  7.Kenya
  8.Ukraine
  9.Turkey
  10.Colombia


  Maak melding

 4. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das

  Ik Pleit Er Voor Dat De Surinaams Overheid Een Death Squat Te Leven Roep.. Rovers Opsporen Vermoorden Dumpen In Zee.

  Om rover de bajes in te trappen kost de staat alleen maar geld.. ze moeten eten drinken ze hebben elektrisiteit nodig ect ect.. dood schieten kost ook geld.. ze moeten begraven worden in Surinaams grond

  Vermorden en dumpen in zee kost nix .. op een paa kogels na.

  Als Bouterse Niet Snel Een Eind Maakt Aan De Crimminaliteit In Suriname.. Zal De Crimminaliteit Heel Snel Een Eind Maken Aan Bouterse


  Maak melding

 5. Die rovers in SU hebben een rolmodel “bouta” en je kan niks doen en maar alleen hopen dat ze niet thuis bij je komen, dus koop maar een ongedekte pistool en blijf alert. Want over een maand zijn ze weer over straat omdat de strafcellen overvol zijn.


  Maak melding

 6. Doodstraf vr deze fuckers. Ze zijn gevoelloos! Laten ze gaan werken mang…. voelen hoe het is om met zweet en tranen aan j eigen dingen te komen. Mensen werken dag en nacht om te kunnen leven,dan kom jij het nemen alsof je ervoor gevoeld hbt. Weg met deze geiten!!!


  Maak melding

 7. Beide handen afhakken …doe zoals de moslim landen….Suriname is een land van de criminelen ….daarom zijn ze zuinig met de rovers …lichte tak straf en luxe eten …omdat de hele regering is afkomstig uit criminelen…..saka saka kondre


  Maak melding

 8. @Ivanov mi mati,

  Helaas voor jou is de tijd van Videla (Argentinië) voorbij. Hij en zijn kornuiten vonden het ook leuk om vanuit vliegtuigjes lijken in de zee of Rio Del Plata te dumpen. Bovendien zou je ook problemen krijgen met de ‘Dwaze Moeders’ in Suriname. Ik stel voor dat jij je aan de huidige tijd aanpast en met iets anders op de proppen komt. Het is duidelijk dat je deze problematiek vanuit een economisch standpunt (besparing en effectief) wilt benaderen . Maar, verzin iets anders wat bij de actualiteit past. Let wel ,geen Argentijnse en /of Zuid-Afrikaanse oplossingen. Succes.😉


  Maak melding

 9. Een geheime burgerwacht met goed opgeleide mensen oprichten, dit soort uitschot opzoeken en 9mm door hun voorhoofd jagen. De criminaliteit zal drastisch dalen.


  Maak melding

 10. Frantz je lult zomaar wat want 300 jaar terug was veel beter in de goedkope leuke tijd van suriname.Of bedoel je dat nederlanders suriname 300 jaar lang hadden beroofd…oja zo ja.

  Anyway wat mij betreft een shoot to kill team installeren in su…ik zie deze gasten graag liever gaan dan komen.Koelbloedig een kogel dwars door hun pan schieten.
  De politie en zelfs de minister van j en p vind ik slap.Neem maar voorbeeld aan de amerikaanse politie…shoot to kill….geen gelul…


  Maak melding

 11. Uw geld is ook mijn geld, ik kom het halen wanneer ik wil en je geeft het met of zonder geweld. Ja en ze doen echt niet veel een lage straf en als heler word ik heen gezonden dus lekker puh, want ik doe het toch weer mijn handen blijven jeuken. Ze zijn een stelletje slappe lullen heel veel geschreeuw en weinig wol. En dat hebben we lekker door haha hihi. En wie we beschadigen kan ons lekker niet schelen want ze zijn toch allemaal beschadigd.

  Namens de boevenbende.

  EN NAMENS DE BEVOEGDEN: ik……pak…..jullie…..wel….maar …..dan….op….onze….tempo.
  want….jullie…staan…zo…weer…op…straat.


  Maak melding

 12. Er moet een nieuw interventie team worden geinstalleerd met een nieuwe mandaat.
  Opsporen die handel en in alle stilte laten verdwijnen. Project moet binnen 6 maanden afgerond zijn. Daarna kunnen de veiligheidsdiensten weer overnemen.

  Ruimte creëren in de gevangenissen door moordenaars, pedofielen, verkrachters, rovers en draaideur criminelen gericht op te ruimen. Hiermee verklein je staatsgevaarlijke en maatschappelijk ontwrichtende elementen naar een fatsoenlijke staat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.