vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameVisser in Suriname neergestoken door collega na woordenwisseling

Visser in Suriname neergestoken door collega na woordenwisseling

-

Does Travel - naar Suriname

Een visser is gisteravond iets voor middernacht neergestoken door een andere visser op het visserscomplex aan de Anton Dragtenweg. Het slachtoffer raakte gewond aan de rand van zijn halsstreek en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisdende Hulp in Suriname. De dader is op de vlucht geslagen.

Waterkant verneemt dat de vissers een woordenwisseling kregen toen op een gegeven moment één een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en de andere een steekverwonding toebracht. Het voorval zou naar verluidt zich hebben voorgedaan bij een aangemeerde boot.

De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Enkele vissers op het complex hebben de wetsdienaren informatie gegeven van de verdachte. Er wordt gewerkt aan zijn opsporing en aanhouding. De politie van Geyersvlijt is belast met het onderzoek.

Zo gauw meer bekend is wordt het bericht aangevuld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Daar tegenover de pompgemaal aan de Anton drachten weg is altijd druk en rommelig. Dit is weer een vorm van zinloos geweld. Hopelijk word het slachtoffer gauw weer beter.


  Maak melding
 2. Het is zover…niemand die in Suriname nog moeite neemt om de poltie in te schakelen die zaken gaat onderzoeken voor ordelijk verloop van zaken,neen bij de minste en geringste speelt de bevolking voor eigen politie en rechter.Naast de boeven die de surinamers elke dag teisteren moeten we helaas ook bang zijn voor de mensen die we onze vrienden en familie noemen.
  En deze gedrag van street justice word jammer genoeg door de surinamers zelf aangemoedigd.
  Er is geen respect meer voor wet en recht in Suriname.


  Maak melding
 3. Niet praten, gelijk klaar staan met je vuist en eventueel wapen,
  Wat zullen ze vroeger van huis uit hebben meegekregen:
  praten?
  slaan? 🥊🥊 🗡️🗡️


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES