VIDEO: Nieuwe Highway in Suriname krijgt tweede asfaltlaag

15

De nieuwe Highway die het district Para in verbinding brengt met Brokopondo is voorzien van een tweede asfalt laag. De werkzaamheden hiertoe zijn onlangs aangevangen. Het gaat om een wegstrekking van 9.6 kilometer, die bedoeld is om de twee districten te ontsluiten en ontwikkeling tot stand te brengen in het belang van Suriname.

De infrastructuur en alle bijbehorende nutsvoorzieningen, zullen ervoor zorgen dat de basisvoorwaarde wordt gelegd voor de duurzame ontwikkeling die op gang zal worden gebracht. Deze weg zal het karakter hebben van een autosnelweg en zal dus alleen toegankelijk zijn voor snelverkeer.

Bekijk een filmpje hierover:

https://youtu.be/zjDDQQEotC0
- Advertentie -

15 REACTIES

 1. Is er rekening gehouden met het rijgedrag van de gemiddelde Surinamer, zijn er onderzoeken verricht alvorens een snelweg naar de dood aan te leggen?.
  Het is bekend hoe er in Suriname wordt gereden, het is dus zinvol om de weg zodanig in te richten , dat alle veiligheidsaspecten in acht worden genomen, ook met betrekking tot de reeds bekende gedragingen van de weggebruikers in Suriname.

  Succes en veel wijsheid toegewenst.


  Maak melding

 2. 9,6 kilometer? Dit betekent dat met een snelheid van 100 km per uur deze weg binnen 10 minuten is uitgereden. Voorstel voor een naam voor deze weg: De snelweg die snel weg is.


  Maak melding

 3. Goede zaak, zeker bet betrekking tot de verkiezingen. Het gaat zeker goed komen met Suriname, vooral met een kart als waterkant eerlijk en objectief.


  Maak melding

 4. Snelverkeer?? Kijk maar hoe de bromfietsen en fietsers erover zullen rijden. De bruggen waeen ook alleen voor snelverkerr. Geen controle dus alles mag


  Maak melding

 5. Typischje NII informatie:

  In de tekst is het is voorzien van de 2de asfalt laag net als of het al klaar is. in werkelijkheid is er 1 asfalteermachine op 18 oktober begonnen aan de 2de laag.

  men vergeet dat er minlmaal 1 brug moet bouwen en dat er nog een toplaag over heen miet en dat de middenberm vangrail nog geplaatste moet worden.

  Alles wordt op z’n Chinees aan elkaar gebakken tot een grote asfalt plaat die als de middenberm er af is voor 2 maal 2 banen een mini snelweg genoemd kan worden.

  De kans dat de snelweg snel weg zal zijn is meer dan realistisch.


  Maak melding

 6. Road to hell wordt dit, wedden dat binnen een week slachtoffers zullen vallen ??????
  De debielen gaan hier plank gas geven met alle gevolgen van dien !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. Ze moeten niet vergeten het hoofd van ddb ook 1 kilogram asfaltlaag te geven.

  Bij controle de volgende ochtend moet men nagaan hoe hard het is.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zijn Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 8. Als ze een derde asfaltlaag aanbrengen kan ook zwaar verkeer er gebruik van maken. De criminelen kunnen nu na een beroving in 10 minuten verdwijnen.


  Maak melding

 9. Waar is de vangrail? Waar zijn de drempels? Waarom geen 4 banen? Waar is motor/fietspad? Ik wens niets slecht toe maar uit verleden blijkt dat deze lange wegens veel ongelukken gebeuren.


  Maak melding

 10. Een prachtige verbindingsweg tussen Para en Brokopondo, maar ook voor met name de mensen die de gronden bezitten die grenzen aan dit stuk snelweg. Deze gronden moeten in cultuur worden gebracht , desnoods met buitenlandse inzet. De regering heeft een aanzet gegeven. Bedrijvigheid moet nu gaan ontstaan.


  Maak melding

 11. Super Highway to the hell. Je kunt erop wachten dat op deze weg de meeste verkeersongelukken met dodelijke afloop zullen plaatsvinden. Deze weg zal mensen aanzetten om nog harder te gaan rijden.
  Hopelijk komen er maximum snelheidsborden, vangrails, camera’s, vluchtstroken bij autopech.
  Er je kunt erop wachten dat ook voetganger, fietsers, bromfietsers zich op deze weg zullen begeven.
  Met z’n allen kennen wij de mentaliteit “Tranga Jezie” Stoerdoenerij.


  Maak melding

 12. Deze weg is voor alle verkeersdeelnemers bestemd en dat zal ook blijken.

  Volgens de opdrachtgever en doel is deze weg bestemd voor snelverkeer.

  Wie gelooft, dat andere verkeersdeelnemers geen gebruik van deze weg gaan maken is gewoon een koe met een geoliede uier. Vergeet niet dat alle Surinamers voor deze weg ook betalen, waarom zouden ze dan geen gebruik maken van deze weg.

  Het doel dat gesteld wordt voor alleen snelverkeer gemaakt zal, kan naar het rijk van de sprookjes worden gezonden.

  Alle verkeersdeelnemers in Suriname, ook de voetgangers, moeten gebruik van deze weg maken, om dit mogelijk te maken is mijn advies dat de overheid nu al verkeersdrempels op deze weg bouwen. Doe niet zo dom, jou koe!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.