Foto’s van onhygiënische situatie ‘Vieze Patat’ gepubliceerd door commissariaat

28
situatie-vieze-patat-suriname

Het commissariaat van Paramaribo-Noordoost heeft gisteren foto’s gepubliceerd van de onhygiënische situatie die is aangetroffen bij een inval dinsdagavond in Daily Kitchen meer bekend als Vi-Ze of ‘Vieze Patat’. De etenszaak is tot nader orde gesloten nadat de bestuursambtenaren gestuit zijn op misstanden die van dien aard waren (foto) dat er onmiddellijk overgegaan moest worden tot sluiting van de etenszaak.

Het Burger Informatie Centrum meldt dat de geconstateerde misstanden zijn:

 • De keuken, afzuigfan en plafond met vet besmeurd waren.
 • De werkers niet over medische keuring beschikken.
 • De kledingsvoorschriften niet nageleefd werden en een overvolle vetput.
 • Voedsel dat nog bereid moest worden werd op de vloer aangetroffen.
 • Een bewijs van ongediertebestrijding niet overlegd kon worden.

De vergunninghouder is aangezegd de geconstateerde misstanden te herstellen en moet zich op het commissariaat aanmelden voor het voldoen van de opgelegde boete. Velen mensen reageerden geschokt op social media toen bekend werd gemaakt dat de etenszaak gesloten is vanwege onhygiënische situatie. Beweerd werd dat het een open keuken is en de bereiding en opslag van het voedsel duidelijk te zien is en alles altijd netjes is. Echter hebben de vrijgegeven foto’s anders uitgewezen.

Dinsdag hebben de bestuursambtenaren naast Daily Kicthen ook een Javaans restaurant op Blauwgrond, een bekend Chinees restaurant aan de Jozef Israelstraat en een andere Chinees restaurant aan de Dr. Sophie Redmondstraat gesloten vanwege onhygiënische omstandigheden.

28 REACTIES

 1. Begrijpelijk dat die varkensstal daar subiet gesloten is. Mensen die hier toch ooit weer gaan eten, die zullen er vast zijn, zijn levensmoe. Eigenlijk moet je die mensen achter slot en grendel zetten.


  Maak melding

 2. Als “vieze patat” bij naam en toenaam genoemd word, zelfs de negatieve bezigheden, waarom worden de namen van de andere restaurants niet vermeld.
  Of je doet het bij allemaal of niet.


  Maak melding

 3. Deze smerige eet zaken, moeten voorgoed de deuren gesloten worden. Mogen nooit meer een eet zaak beginnen. Dit soort restauranthouders zijn bezig het volk te vergiftigen met hun smerige troep.
  Ze kennen geen generaal pardon, wanneer zij geld willen verdienen. Het zijn moordenaars onder het volk. Niet enkel de namen van de smerige restaurants horen kenbaar gemaakt te worden ook de echte namen van de eigenaars zelf. Mensen verschuilen zich achter de naam van hun smerige restaurants. Het commissariaat voor de media, die hiermee bezig is, is ook medeplichtig als er geen namen worden kenbaar gemaakt om het volk goede informatie te verschaffen. Zijn er 10 restaurants in de straat weet men niet welke de boosdoener is. Dit is gevaarlijke informatie achter houden. Kom nou.


  Maak melding

 4. kies derhalve alleen voor eethuizen met een open keuken. Bij bijvoorbeeld een Chinees die heel snel een luikje open doet van waaruit het eten de keuken verlaat , moet je voorhand wantrouwig zijn.


  Maak melding

 5. @ Freddyyy 17 oktober 2019 at 10:11
  kies derhalve alleen voor eethuizen met een open keuken. Bij bijvoorbeeld een Chinees die heel snel een luikje open doet van waaruit het eten de keuken verlaat , moet je voorhand wantrouwig zijn.

  En een blanke Hollander in de buurt van kinderen moeten we zeker ook wantrouwen vanwege de pedoseksuele neigingen ? Je spoort absoluut niet.


  Maak melding

 6. Zoals ik al eerder zei is deze actie volgen mij een “wraakactie”.
  Allemaal zaken die bij elke restaurant voorkomen.
  Heel veel illegale koks in de keuken en spoelkeuken van restaurants.
  en wat te denken van de voedselverkopers die het eten thuis bereiden om vervolgens hun kraampje brengen?

  “vieze patat”is blijkbaar populair en een grote concurrent van vriendjes van de bestuursdienst.”

  “Velen mensen reageerden geschokt op social media toen bekend werd gemaakt dat de etenszaak gesloten is vanwege onhygiënische situatie. Beweerd werd dat het een open keuken is en de bereiding en opslag van het voedsel duidelijk te zien is en alles altijd netjes is”

  Boeboe bit sjori wordt met de dag radicaler met zijn commentaren zonder zijn verstand te gebruiken, dit noemt men raaskallen. Wat versta je onder “deze mensen kennen geen generaal pardon”?


  Maak melding

 7. Alle smerige eet huizen bij elkaar : de consumenten hebben behoorlijk mazzel dat er geen epidemieën uitbreken. Als het zo door gaat dan laat je zich niet meer lang wachten . Mazzel zeg!


  Maak melding

 8. Boeboe bit sjorie: helemaal mee eens en veiligheid voor de mens. Want zulke viezeriken zullen nooit, ever never veranderen. EENMAAL EEN SMEERKEES ALTIJD EEN SMEERKEES.


  Maak melding

 9. Deze gaan ze bij naam noemen dat de chinees ze had uitgelokt. Deze zelfde DC gasten gaan vreten kopen daar.
  Deze gasten sluiten zaken van mensen die ze GEEN geld geven.


  Maak melding

 10. @mixchic &hongkongfree
  💯.
  Je moet gek of minstens gestoord zijn om je eten bij een zaak met een nickname als vieze patat te halen. Of geldt “ o moro morsoe o moro switie”?


  Maak melding

 11. @mix chick
  @hingkongfee;;

  “Vieze patat” word wel bij z’n naam genoemd in deze, misschien omdat ze BOG hadden uitgedaagd in de media om bij hun een bezoek af te leggen. Snappie?
  En ze hadden BOG daardoor misschien ook niet verwacht. Domme vieze patatjes!
  Overigens ben ik het eens met jullie. Alle andere eethuizen die gesloten worden, moeten bij naam genoemd worden.


  Maak melding

 12. @ Nina1, dat zal het wel zijn.
  Wel erg dom van hun ja, als ze bigi mofo opzetten tegen BOG, dan moet alles spic en span zijn. Maar nee, het is juist het tegendeel.


  Maak melding

 13. Voor ndp paria’ s en paarse zwervfers maakt het geen ene moer uit, zolang ze het lekker vinden. Vergelijk het maar met hun oerdomme keuze in 2010 en 2015 waarvan ze het paars corrupt gevolg dagelijks ervaren. Ze vinden het echt niet erg, deze dwaze paarse ndper’ s dat baas en roversbende, land, volk en zelfs ook alle ndp paria’ s corrupt beroven, benadelen, bestelen, bedriegen en oerdom houden. Ndper’ s zijn met zijn allen de ware oorzaak dat vele mensen gewetenloos en geldzuchtig zijn geworden. Ze geven dagelijks het voorbeeld, van baas aan zoon, doe drugs en Boefdraad aan oerdomme aanhangers, beroven en elkaar bestelen en bedriegen.


  Maak melding

 14. Wie denkt dat iedereen patat kan bakken, heeft het mis. Dus een ieder die daar patat gekocht hebben…. aten al vanaf de opening echte vieze patat. Nu wordt het me duidelijk waarom zij die naam bedacht hebben voor de zaak.


  Maak melding

 15. Waarom zie ik nooit BOG, DC gasten en milieu inspecteurs bij CHOTELAL???
  Ga kijken hoe smerig het is in de hele omgeving.
  Maar voor gratis aardappel , uien en olie gaan ze niets doen.
  Hoe schoon is die bakkerij??
  Die hele straat is vies. Wat in de goten stroomt??? Vreselijk.
  Maar ik zie jullie daar niet. Gatlikkers


  Maak melding

 16. Het mag gezegd worden dat wij geen hoge eisen stellen als Surinamers waardoor er van alles in Suriname gebeurt of te verkrijgen is. Wij hebben een klein gemeenschap maar niemand wilt zijn mond open doen om zaken recht te trekken voor s’lands veiligheid maar wij roepen met z, ’n allen hoe wij van su houden ja ja hebben wij wel gevoel als surinamers


  Maak melding

 17. Na alle negatieve publiciteit en wat ik zelf heb mogen waarnemen, moet je hersenen voel met poep zitten om daar nog wat te eten te halen. Ik zowiezo niet want ik maak altijd zelf mijn eten klaar en weet wat er naar binnen gaat, wil geen voedselvergiftiging oplopen. Die gasten maken zich niet druk om je gezondheid en enige wat telt bij hun is alleen maar ”money”


  Maak melding

 18. @ Wendy, als ndper weet je bliksemsgoed dat Chotelal 1 v.d. (corrupte) paarse financierders en sponsors is van de ndp en dat men niet gaat optreden tegen 1 van hun eigen partij mensen.
  Ga maar tegen je meester en afgod bouta zeggen dat hij tegen 1 van z’n financierders moet optreden als je getrakteerd wilt worden op een schop onder je vette kont van je meester bouta.
  Het geld van Chotelal is voor Bouta namelijk vele malen belangrijker dan een afgelikte zwarte boterham zoals jij 🙂 🙂 🙂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.