Smerig Chinees restaurant gesloten, honden sporen aangetroffen

31

Een smerig Chinees restaurant aan de Dr. Sophie Redmondstraat is gisteren in opdracht van districtscommissaris Mike Nerkust tot nader orde gesloten. Dit nadat tijdens controle door de bestuursdienst een zeer onhygiënische keuken en opslagruimte is geconstateerd. Heel bizar is dat er zelfs hondensporen zijn aangetroffen in de opslagruimte.

De overige ongeregeldheden die zijn waargenomen zijn onder andere:
– Slechte sanitaire voorzieningen
– weinig ventilatie
– Afzuigsysteem dat niet voldoet
– Personeelsleden die niet volgens de
voorschriften gekleed zijn

De vergunninghouder is aangezegd de geconstateerde misstanden te herstellen en moet zich op het districtscommissariaat aanmelden voor het voldoen van de opgelegde boete.

31 REACTIES

 1. No njan moro morserij fu dorosei, a moro bung gi yu portemonnee.

  Ef yu tan njan morsu sani fu dorosei dan alla lesi yu aksi yu srefi saide bere koti neki braak kisi diaree.


  Maak melding

 2. Tot nader order gesloten????? Sluit die smerige hok voor altijd. Het is te gek voor woorden dat keer op keer weer blijkt dat de Chinese restaurant houders het niet nauw nemen wat hygiëne betreft . Gewoon boycotten en vanaf nu de Chinese restaurants links laten liggen . Wat een smerig volk zeg bah !!!!!!!!


  Maak melding

 3. Sodeju. Zooooooooo! Een tekort aan superlatieven om te omschrijven hoe goor deze keuken is. Wat speelt zich af in het brein van deze restauranthouder. Wie moet hem wijsmaken. God alleen weet hoelang deze houder bezig is op deze manier. Safe City is gelanceerd. Nu Safe Food. Er moeten dwingende maatregelen genomen worden. De DC en actoren (zeer zeker ook de burger) moeten nog intensiever gaan kijken hoe paal en perk te stellen aan deze beestachtige praktijken. De restauranthouders moeten ook scholing en voorlichting krijgen. Des te harder kunnen ze dan gestraft en beboet worden. Zelfs een gevangenisstraf zou niet misstaan.


  Maak melding

 4. WAN SNESI NA A MORO SAKA SAKA MORSOE VOLK NA GRONTAPOE. DING NA ALATA…….DE RESTAURANT VOORGOED SLUITEN……HAGOE DAGOE’S…🐷🐖🐽🐷🐖🐽🐷🐖🐽🐖🐽🐖🐽🐷🐽🐷🐽


  Maak melding

 5. Djado heeft gelijk want ik heb ooit voor een chinees gewerkt en door hun smerigheid ik ontslag nam.Grasien in hun zonder handen te wassen en belegde broodhes verkopen.

  Is bekend dat de chinees woont en werkt in zn winkel.Dus kom je aan op je werk doet hij de deuren open in zn pyama en loopt weer naar boven en is met 1 minuut terug in andere kleding…dus a noh wassie..a noh poets…varkens zijn dat…🥀🥀🥀


  Maak melding

 6. JEETJEMINA…….en wat te denken als die gasten verkouden zijn, ze hoesten over het eten en snuiten met de keuken doek of schort en vegen hun handen en gezicht ook daaraan. BEEEEEEEEEEEEEE en de keukendoek is ook de dweil voor keukenvloer en toiletpot/vloer BEEEEEEEEEEEEEE


  Maak melding

 7. Namen bekend maken zodat niemand en nogmaals niemand meer eten daar moet afhalen,dit kan niet DC ,deze gasten mogen geen vergunning krijgen,daarom verzoek ik de DC om deze gasten hun namen op FB en in de krant bekend moet worden ,want die chino verkoop geen eten aan dieren maar aan mensen,dus sluiten die handel,en als ze tocht weer een kansen krijgen moeten de mensen die in Suriname 🇸🇷 wonen geen eten 🥘 daar meer afhalen,laat de DC zijn voedsel daar halen want hij wil geen namen door geven ,waarvoor ben jij dan DC ,DC jij moet jouw volk beschermen tegen deze Vieze Restaurant.op sluiten en nooit meer open gaan als Restaurant.


  Maak melding

 8. DC Nerkust jij heb het vaak over Europa,dat bepaalde dingen die in Suriname gebeuren niet in Europa gebeurt want ik volg u ,maar deze dingen gebeuren niet in Europa dat een chino twee keer een waarschuwing ⚠️ krijgt voor dezelfde smerigheid van zijn Restaurant en dat zijn naam niet bekend wordt gemaakt.hier wordt zijn zaak gelijk dicht getimmerd,vergunning wordt gelijk ingetrokken.enkel Ticket richting China 🇨🇳.


  Maak melding

 9. Kale , jij maakt de opmerking , dat dit de 2e keer is. Dus dan is dit het restaurant , op de hoek van de Sophie Redmondstraat en de Fred Derbystraat…Tegenover de Calorschool.


  Maak melding

 10. Aan hun gedrag kan je zien dat ze egocentric zyn.Ze haten Surinamers.Bigi China boto met onderduikers foefoeroe oedo fisie ,nanga meti ,lai ienie bota da de verdwyn.Met hun aparaten kunnen ze zien waar het goud is,die bosvarkens,


  Maak melding

 11. haha, ik vind de volgende opmerking wel heel leuk:
  “De restauranthouders moeten ook scholing en voorlichting krijgen. Des te harder kunnen ze dan gestraft en beboet worden. Zelfs een gevangenisstraf zou niet misstaan.

  Dus als je scholing en voorlichting krijgt kan je harder gestraft en beboet worden.
  Ik denk dan gelijk
  – dus als ik GEEN scholing volg word ik minder enz. Ik kan dan zeggen; baja, ma ik wist ‘et niet
  – aan welke andere straf denkt pakirititie nog meer naast een boete. Dus je zaak wordt gesloten, je krijgt een boete en ook nog??? stokslagen of zo.

  De burger heeft geen tijd om paal en perk te stellen aan…
  de burger loopt met een bord voor zijn kop bij KLM voor de deur


  Maak melding

 12. Ai, veel ndp paria’ s kopen er eten daar. Als je daar langs rijdt is het altijd druk in het restaurant, het lijkt alsof je ergens bent in Afrika.


  Maak melding

 13. Ga naar YOUTUBE en type, street cooking Asia eating shit. Daar wordt van alles en nog wat klaargemaakt en gegeten dus ook poep neem eens een kijkje zou ik maar zeggen.


  Maak melding

 14. Dus als daar honden sporen zijn gevonden/aangetroffen zal het me niet verbazen dat menig Surinamers al eens hondenvlees heeft gegeten zo niet wat anders…. dus misschien ook kakkerlakken. Voor kakkerlakken type men in: street cooking cockroach. Verder zijn er ook filmpjes te zien over het kweekboederijen waar miljoenen kakkerlakken worden gekweekt voor consumptie. Dus als je naar gekeken hebt en je hebt ooit in Suriname Chinees gegeten, kan ik met 100% zekerheid zeggen dat u ook mensen poep hebt gegeten. En voor die mensen die niet zonder Chinees eten kunnen….bij deze eet smakelijk Nan ka! Baja ik maak altijd alles zelf klaar en weet ik wat er bij mij naar binnen gaat.


  Maak melding

 15. Chinezen eten hond, het zal me niet verbazen als ze die arme dieren uit iemands tuin hebben gejat en anders halen ze ze gewoon van de straat. Chinezen zijn n walgelijk volk, nergens respect voor, alles met een pompend hart wordt afgemaakt als niet om te eten danwel om van allerlei kwaaltjes te genezen, wat complete onzin is!


  Maak melding

 16. Niet alle Chinezen zijn smeerlappen, maar diegene die zulke toko’s runnen moet je maar afvragen of ze hun billen wel schoonvegen na een grote boodschap! Duidelijk dus niet. Daar hebben ze geen tijd voor want de portie bami moet snel klaar. En what about de Chinese koks met groene tanden, ook geen tijd om te poetsen. Kortom: Deze viespeuken hebben maling aan ander mensen.

  Over hygiene gesproken: Chinezen kunnen leren van Japanners.


  Maak melding

 17. De Chinees gebruikt zijn hersenen.
  Als alles er mooi en schoon uitziet denkt de blaka mang,
  mie ne go drapi moro, loek a winkrie. nanga mie monie
  dus Sneesie denkie, wel da betri mie winkrie viestie no go, dat joe wannie? Wel na dat mi djie.
  U vraagt en wij bedienen.
  Sneesie e laf ding mars


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.