dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid'Vieze Patat' per direct gesloten na inval bestuursdienst

‘Vieze Patat’ per direct gesloten na inval bestuursdienst

-

Does Travel - naar Suriname

Daily Kitchen, in de volksmond beter bekend als ‘Vieze Patat’, is dinsdagavond tot nadar order gesloten in opdracht van districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo-Noordoost. Dit nadat bestuursambtenaren een inval hebben gepleegd en gestuit zijn op enkele misstanden die van dien aard waren dat er onmiddellijk overgegaan moest worden tot sluiting van de etenszaak.

De bestuursambtenaren hebben de inval gepleegd op het moment dat de etenszaak druk was. Klanten die aan het wachten waren om hun bestelling te plaatsen stonden er versteld van dat de etenszaak direct moest sluiten vanwege ernstige geconsateerde misstanden. De reeds bestelde gerechten werden nog afgemaakt, maar nieuwe bestellingen werden niet aangenomen. Om welke misstanden het precies gaat is nog niet duidelijk.

Eerder van het jaar had Daily Kitchen BOG nog uitgedaagd om langs te komen omdat ze ervan overtuigd is dat de zaak schoon is. Met onderstaand plaatje waarop staat ‘BOG we wachten op jullie’ had ‘Vieze Patat’ de ambtenaren opgeroepen om langs te komen.

Het commissariaat van Paramaribo-Noordoost bevestigt de sluiting van Daily Kitchen. Eerder op de dag heeft de bestuursdienst ook al een Javaans restaurant op Blauwgrond en een bekend Chinees restaurant aan de Jozef Israelstraat gesloten vanwege onhygiënische omstandigheden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

28 REACTIES
 1. Populaire restaurants met eten dat goed smaakt. Dat wil zeggen de koks zijn goed. De restaurant eigenaars sparen uit aan hulp personeel om maximaal winst te maken. Als er op de boekhouding geen schoonmaak personeel voorkomen dan controle met sluiting van de zaak. De publieke gezondheid is in gevaar.Regelmatige conrole op onregelmatige tijden is dan de beste maatregel om de gezondheids regels naleving bij de eigenaars te checken.


  Maak melding
 2. Je moet de overheid nooit pesten, plagen, provoceren of uitdagen om iets te doen wat zij op dat moment niet willen doen. Maar denk er altijd aan dat ze jou nooit zullen vergeten. De dag komt dat ze jou gaan pakken. De overheidsdiensten zullen jouw observeren zonder dat je het weet. Zodra zij genoeg bewijs hebben verzameld om jou te pakken zullen ze het ook doen. En het is maar goed ook dat de overheid ingrijpt. Het gaat om de volksgezondheid. Mensen moeten niet ziek worden van smerig eten.


  Maak melding
 3. Dit kraampje moet direct naar de schroothoop.Vergunning intrekken en deze smerige eigenaar mag nooit meer een zaak beginnen. Zij gaan letterlijk over lijken.


  Maak melding
 4. RobG 16 oktober 2019 at 09:56

  Je moet de overheid nooit pesten, plagen, provoceren of uitdagen om iets te doen wat zij op dat moment niet willen doen. Maar denk er altijd aan dat ze jou nooit zullen vergeten. De dag komt dat ze jou gaan pakken.”
  ==========
  Als de overheid op wraak uit was en daarom ” Vieze Patat” heeft gesloten zoals Rob G(ossip) beweerd dat zijn ze geen knip voor de neus waard.
  De kleine man die op een eerlijke manier probeert te verdienen op basis van wraak sluiten zou een slechte zaak zijn.

  Wat mij eigenlijk verbaasd is dat de bestellingen van alle zaken afgehandeld mochten worden.
  Mij lijkt het dat bij een situatie waarbij de gezondheid van de mensen in gevaar wordt gebracht alle activiteiten gelijk moeten stoppen en de mensen hun geld terug moeten krijgen.

  Maar ja je hebt een bestuursdienst die de regels naar eigen bevinden toepassen.
  Sommige “restaurant en kraampjes “worden in bescherming genomen en andere worden op en bloot inclusief verkoper(s) in de pers gepubliceerd. Of is dit soms eigen initiatief van de pers??


  Maak melding
 5. Ai, Daily Kitchen aka Vieze vuile Patat, e wakti Joe. Wel, Joe no e kon moro. Waarom moet deze Amerikaanse R&B zanger helemaal in Suriname een voedselvergiftiging komen oplopen terwijl hij dat evengoed in Chinatown in New York City kan doen? Scheelt ticketkosten. Het optreden gaat aldus niet door. Hij heeft wel voor een vervanger gezorgd in de vorm van BOG. Smakelijk eten. Please remember; what doesn’t kill you makes you stronger.😂🤣🤣


  Maak melding
 6. Krijgen ze weer een vergunning?
  Deze tent moet voor altijd gesloten worden!
  Die naam zegt genoeg “vieze patat” smakelijk eten🤣
  Morsoeeeeeeee


  Maak melding
 7. Haha mie boi weer
  Verwarde schrijvers. Haha

  We gaan verder
  Ik heb een paar vragen enz
  En hoeveel vragen staan hier: 0, 0

  Als lezen te moeilijk is, adviseer ik een cursus te gaan volgen.
  Geen schriftelijke cursus dat snap je toch wel?


  Maak melding
 8. Damsco. 16 oktober 2019 at 05:24
  De BOERKAWS.. EZELS. & BOERIKIES..reageren altijd als eerste. zoals iike omdat ikke inne same met me paarse De BOERKAWS.. EZELS. & BOERIKIES inne 2020 WO KIES WANG BRONG GO BAKKA 2020 BOUTA president BAKKA.


  Maak melding
 9. DC Nerkust met alle respect alle namen door geven dan bescherm jij ook de Surinaamse volk dat ze eten meer daar moeten afhalen dan pas ben jij een goeie DC,namen hebben wij nodig van deze vieze bende die eten verkopen en ook gelijk vergunning intrekken op rotten met die gasten.


  Maak melding
 10. @ Mix Chick
  Met zo’n naam kan niemand hem beschuldigen dat hij vieze patat verkoopt. Nu weet je van te voren waar je aan toe bent

  @ Bert van Marwijk.
  Je reactie op RobG was en is nog steeds ook mijn directe gedachte.
  De overheid is uit op wraak volgens hem. Ik betwijfel het, maar als het inderdaad zo is dan ben je zeer slecht.
  Wraak maakt meer kapot dan je lief is.
  Het maakt degene op wie je wraak wilt nemen kapot en het maakt jouw kapot van binnen

  @ Esgobar
  Verwarde schrijvers? Bent u wellicht in de war geraakt!
  “Ik heb een paar vragen en opmerkingen”
  een paar dus
  0 vragen en 1 opmerking
  Nederlands is lastig noh boi


  Maak melding
 11. Waarom de naam van “vieze patat” wel noemen met volledige foto van de zaak erbij? En de rest van de etenszaken die gesloten zijn wegens smerigheid en morserij niet?? Dit riekt naar klasse justitie en inderdaad wraak naar de zaak van “vieze patat”. Ik pleit ervoor om dan alle etenszaken waar mistanden worden geconstateerd bij naam te benoemen!


  Maak melding
 12. Ja kisi mooi je patat is echt vies zal toch wel…[ergens 2002 geproefd] en kijk je tent moest meteen sluiten zo erg was het gesteld, bah.. Goed zo Nerkus, die eetzaak eigenaren moeten niet denken dat ze varkens als klanten hebben maar weten dat wij mensen met geld zijn die betalen voor zijn idd ”vieze patat”


  Maak melding
 13. @Bert van Marwijk,
  Je begrijpt de strekking van mijn verhaal niet. De overheid, in dit concreet geval een overheidsdienst is niet uit op wraak maar op handhaving. Dit is naleving van wet-en regelgeving m.a.w. het doen naleven van regels. De overheid heeft de ordening van de samenleving hoog in het vaandel. Door grootdoenerij van ‘ Vieze Patat ‘ hebben zij zelf het onheil over zich heengeroepen. Zij hebben zichzelf tot schietschijf gemaakt en door dit voorval hebben zij ook hun geloofwaardigheid te grabbel gegooid. Een bescheiden opstelling was beter geweest. Wie met vuur speelt moet op blaren zitten.


  Maak melding
 14. BOG neemt wraak op Vieze patat omdat de zaak schoon is hebben ze BOG uitgedaagd maar deze klote heren zijn zo onsportief dat ze de tent hebben gesloten!! Er is geen reden opgegeven!! BOG u ma bigi p..p..Dit is klasse justitie!! Ik heb zo vaak daar patat gekocht en de zaak is echt schoon en nogmaals schoon!!! Kaolo honden jullie van BOG!!!


  Maak melding
 15. RobG
  Je kletst weer volgens een vast patroon.
  Als je het hebt over handhaving van wet en regels dan ben ik degene die dit graag goed eerlijk en transparant gebeurt.
  Maar dat je durft te beweren “handhaving van” dan is mijn vraag en kennelijk heel velen
  “waarom handhaaft bijvoorbeeld Justitie de wet niet bij de overtreding van de minister van Financien namelijk het overschrijden van het wettelijk toegstane kredietplafond”
  Wat is er gebeurt met de aanklacht van Maisha Neus van Strei?
  Wat gebeurt er bij de onderzok naar Fraude bij SWM, SBB, SPSB, OW, EBS etc
  Man man wat kan je echt heel heel oliedom je mening geven die kant noch wal raakt


  Maak melding
 16. Ik zie het anders als de zaak als naam vieze patat heet dan neem ik aan dat de sranangs weten dat je er alleen smerig eten kan kopen en als je daar gaat om je maaltijd dan weet je dat het vies moet zijn. Dus de BOG moet deze eerlijke patat zaak gewoon open laten ze zijn er voor deze bepaalde klandizie, die van vies eten houden, mi lobi vieze patat


  Maak melding
 17. Don Kaw don moro Kaw baka futu, hij begint met Escobar verkeerd te spellen en daarna schrijft hij letterlijk…”ik heb een paar vragen en opmerkingen” een paar dus. Let op! ‘een paar’, 0 vragen en 1 opmerking en dan vervolgens….Nederlands is lastig noh boi, noh met een h. Het is mij duidelijk waarom hij voor die Alias heeft gekozen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES