Gedupeerde passagier alsnog naar Curaçao na goed gesprek met SLM

32
SLM: 'Passagiers door fout in systeem niet vertrokken, niet door delegatie vp'
De gedupeerde vrouw die de video had opgenomen en via social media had gedeeld.

Passagier Cherish Mahabir en haar kinderen die afgelopen zondagochtend niet met de SLM naar het buitenland konden vertrekken, vliegen dinsdag alsnog. Dat heeft de vrouw maandag in een laatste filmpje laten weten. Door een fout in het systeem van de SLM waren hun tickets gecanceld. De SLM heeft de vrouw inmiddels vriendelijk ontvangen en daarbij de verontschuldigingen hiervoor aangeboden. Het bedrijf bekostigd ook de bijkomende kosten.

“Ik wil Jack Tours & Travel Services hartelijk danken voor de service. Ze hebben alles gedaan dat in hun macht is/was om ons te kunnen accomoderen. Dat wordt zeer gewaardeerd. Geen een moment hebben wij getwijfeld aan hun service. We zijn dik tevreden met hun professionaliteit ondanks het feit dat de fout niet bij hun lag” zegt ze in het filmpje

Van haar kant biedt de vrouw ook haar verontschuldigingen aan voor het noemen van namen en het aanhalen van zaken die niet op waarheid berusten. “Dit gebeurde want de emoties liepen hoog. Ik begrijp dat minister Benschop niet op die vlucht was naar Curaçao, dus mijn verontschuldigingen daarvoor. Dat is dus verkeerde informatie geweest” aldus de vrouw.

Tot slot benadrukt zij dat geen enkele politieke lijn heeft met wie dan ook en geen propoganda maakt voor een politieke partij. “Dus al die Facebook analisten kunnen elders hun politieke plezier zoeken” besluit zij.

https://www.facebook.com/mahabircherish/videos/2427817497454559/

32 REACTIES

 1. Nee hoor u hoeft zich niet te verontschuldigen voor wanbeleid bij de SLM en de coca maffia van bouta. Goed dat u kon vetrekken en u weet de volgende keer fly Caribian Airlines naar Suriname. Zelfs de KLM vertrouwt de SLM niet om voor hun de Georgetown Paramaribo verbinding te onderhouden.


  Maak melding

 2. Dit is gewoon niet te geloven dat er alweer een achterlijke embiciel die koortsachtig zit af te wachten op een incident/gebeurtenis die met Su te maken heeft, om de naam Bouterse meteen alweer lanceren. Dat zegt hoe achterlijk dit soort figuren zijn. Als je niet weet hoe te reageren, zwijg dan!! Wat heeft Bouta in godsnaam hiermee te maken? Dit soort reakties slaan werkelijk nergens op. Alles wat de klok slaat is Bouta! Ze horen de klok luiden maar weten niet waar de klepel hangt, en vooral: ze weten het altijd BETER. Dat belachelijke gelul moet nu echt stoppen!!


  Maak melding

 3. dat zyn nou de mensen die de afgelopen jaren het beleidt willens en wetens hebben tegen gewerkt
  ook al gaat het om staats belang, men heeft alles vertraagd en veel laten mislukken en dan een schuldige aanwyzen, schaamteloos gedrag vindt ik dat, de president heefd altydt de staat voor alles gesteld en velen hebben dat niet willen doen


  Maak melding

 4. nobody is perfect ook onze luchtvaart maaschapy niet, maar waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt
  vervelend voor deze Dame maar ik hoop dat ze wel tevreden gesteldt wordt door de bewuste maaschapy


  Maak melding

 5. Vervelend voor de mevrouw en haar kinderen dat er een foutje binnengeslopen was waardoor haar vlucht niet kon doorgaan. De SLM heeft een officiële verklaring uitgegeven. Deze dame heeft haar frustraties en onwaarheden gelijk op Facebook geplaatst. Men was eerder bereid social media te geloven dan een officiële verklaring van de SLM.

  Het lag voor de hand dat deze mevrouw eerst de bron van het conflict benaderde en Facebook even liet voor wat het was. Het is niet social media die een oplossing gaat zoeken. Voor de zoveelste keer zien we reacties van mensen die grif alles geloven wat op social media verschijnt. Mensen en vooral de opponenten houden van sensatie met het voorname doel Suriname in een kwaad daglicht te zetten. In dit geval SLM en in het verlengde de huidige regering. In ieder geval is de zaak opgelost naar tevredenheid en dan is het weer wachten op berichten op social media zodat men weer verder kan gaan met roddels en onwaarheden. Prettige vakantie.


  Maak melding

 6. Cheris Mahabir je hoeft je niet te verontschuldigen.
  Er zijn nu binnen 4 muren dingen besproken. Het resultaat is een vergoeding en een ontlastende verklaring voor alle partijen.
  Heel sportief van jou om het zo op te lossen. En goed dat je social media hebt gebruikt anders had je je vergoeding niet gehad.

  Indien er werkelijk een fout in het systeem was zou het dus betekenen dat er lege plaatsen waren. Wie gaat dat controleren ?


  Maak melding

 7. @ Para EXpress,
  een systeemfout kan ook inhouden dat er sprake is van een overboeking!!
  ——
  Ik vind dat Cheris goed heeft gehandeld. Ze heeft de boel wakker geschud en zich niet met een smoes het bos in laten sturen.
  Dat Bouterse en zijn regering erbij genoemd wordt, komt door het simpele feit dat SLM onder zijn bewind een grote paarse puinhoop is geworden. De mensen worden regelmatig de dupe van het wanbeleid en deze mevrouw was zo teleurgesteld en witheet van de ellende die haar is overkomen. Ze stopte haar woede niet onder stoelen of banken maar maakte dat kenbaar en dat is maar goed ook. Hopelijk leren toekomstige passagiers en de SLM hiervan. Bij vertraging, systeemfouten etc, naar buiten treden. Een klacht is geen aanval op SLM of regering maar een kans op verbetering van de dienstverlening.

  Haar vergoeding is geen gunst van de SLM maar een regel die al jaren geld.
  De fout ligt duidelijk bij de SLM.

  Roddels en onwaarheden vinden vooral plaats als mensen zaken binnenkamers afhandelen en het bedrijf, in dit geval SLM niet met een persbericht naar buiten komt.
  SLM moet Cheris dus bedanken dat zei een zo neutraal mogelijk op waarheid beruste bericht naar buiten heeft gebracht.
  De roddels en onwaarheden zijn iedere middag op Bakana Tori aka Banaba Tori te beluisteren.


  Maak melding

 8. Bij mij ook bekend dat SLM een puinhoop is, ik zou zeggen vlieg met KLM of Tui. Je bent zeker en vertrouwd met deze vliegmaatschappij. SLM maakt altijd een zooitje van en waarom er nog gevlogen wordt met slm “goedkoop” en geen service. Eigen vliegmaatschappij die echt een zooitje van maakt. Reorganisatie zou op zijn plaats zijn, teveel medewerkers bij SLM, alleen maar familie en vrienden van de regering.
  Ik vind het het heel jammer van trots kan je spreken wel van falend directive. Jammer en nogmaals jammer ?


  Maak melding

 9. Mw Mahabier,
  Ik weet dat je in het nauw ben, anders zou het lastig worden om nog je verhaalskosten goed te kunnen regelen. Slim gedaan hoor. En het is super leuk voor je kinderen om eens lekker te ontspannen op vakantie. Het is gewoon een kik✌😩


  Maak melding

 10. Mw Mahabier,
  Wanneer je weer terug ben van vakantie, laat je het dan weten hoe het jullie verder is vergaan.
  Dan ben je weer vrij om de ware verhaal te doen zonder dat SLM kan dicteren.
  Beloofd!!!!!!!


  Maak melding

 11. Fout. Ja echt waar😁
  Wij hebben precies hetzelfde meegemaakt.
  Alleen hadden wij het geluk dat anderen voor ons hun plaats beschikbaar moesten stellen.
  Dit was wel een jaar of 3 geleden.
  Het hoeft dus niet voor de vp te zijn geweesr


  Maak melding

 12. Goed voor deze mevrouw dat het toch nog netjes is afgehandeld.Maar de SLM is nu eenmaal een bedrijf die corrupt tot op het bot is. En van een klantvriendelijke opstelling🤔….wel dat moeten ze echt nog wel leren.


  Maak melding

 13. Ik ben heel dat deze mevrouw hard van de draken heeft geschreeuwd, om haar zin te krijgen..
  Het is haar ook gelukt wel is waar te Laat, maar met succes..

  Zo moet iedereen voor zijn/haar rechten opkomen..
  Die gasten bij deze mij. Moeten dat nu onder ogen zien..


  Maak melding

 14. Het is te simplistisch te veronderstellen dat indien zij social media niet had benaderd zij geen vergoeding gekregen zou hebben. Ze staat immers in haar recht. Ze weet honderd procent zeker dat ze geboekt heeft en betaald. Daar kan een maatschappij niet omheen. Met andere woorden, de tegemoetkoming zou ze sowieso gekregen hebben zonder facebook. Klaar is Kees. Jij en degene met wie je trobi hebt, jullie lossen het op eerst. Lukt het niet ,ok dan kan je social media inschakelen. Dat heeft zij niet gedaan. Ze heeft de omgekeerde weg bewandeld. Je ziet zelf het verschil before and after. Ze krabbelt terug op haar woorden. Ze heeft zonder directe noodzaak dyugudyugu gemaakt en daarbij de hele samenleving betrokken. Los daarvan heeft ze zomaar beschuldigingen geuit die ze niet kon staven. Benschop was niet in het vliegtuig. Wedden een volgende keer als dit haar weer overkomt ze eerst in conclaaf gaat en niet direct social media inschakelt?


  Maak melding

 15. Die hindustaan die nu weer tickets verkoopt na een hoop mensen te hebben opgelicht daar kunnen e boeken ver schrijven. De vrouw en haar kids zijn alsnog vertrokken.
  Er is nog genoeg plek in de kist dus deze vrouw en kids zijn al vertrokken.
  Al die debielen die hun conclussie trokken dat ze nr nl ging. Onzin. Zo als vaker jullie eigen story’s maken
  Genieten jullie van je vakantie. Wie geen Slm wilt vliegen gaat mt klm of een korjaal. Die grote vliegtuigen die of zelf naar beneden komen of door die gasten in europa naar beneden geschoten worden hebben plek voor jullie. Het tijdstipt dat ze opstond om nr zanderij te gaan is geen par-a’dam tijd


  Maak melding

 16. Recht hebben en recht krijgen zijn twee verschillende zaken.
  Als deze dame de sociale media niet erbij had betrokken dan zou ze nooit iets meer hebben gehoord.
  Dat gebeurt overal, ook in Nederland. Zodra je dreigt dat je iets op Facebook zal plaatsen krijg je je zin.
  Dit soort zaken gebeuren.
  Deze dame heeft toch direct haar beklag gedaan.
  Het is te simplistisch te veronderstellen dat ze haar weigerden en dat ze toen direct haar zegje is gaan doen op facebook.
  Natuurlijk niet, welke oen 👽👽 denkt zoiets????🙄🙄
  Toen dat niet hielp heeft ze krachtig gehandeld. FANTASTISCH.
  Jammer dat de ministers niet zo daadkrachtig optreden
  Drie jaar terug is het kennissen van ons ook overkomen. Een van hen moest snel naar Nederland.
  Ja hoor, iemand anders werd van de lijst gehaald.
  Dus kom mij geen ka vertellen.


  Maak melding

 17. “Times for Kranti” 24 september 2019 at 09:10
  Blijf af van onze nationale trots aasgieren.

  Serieus : “Nationale Trots? ” je bedoelt Nationale Puinhoop


  Maak melding

 18. Alle die VHP gasten geven Mevrouw gelijkt ,waar van mevr zomaar namen heeft genoemd die helemaal niet in die Vliegtuig zaten tocht geven die VHP aanhangers tocht gelijk en deze gasten lopen te schreeuwen over verbroedering jullie zijn racisten eerste klas ,ik zie wel wat het wordt in 2020 met de VHP die nogmaals daar op het stoel wil gaan zitten ,nogmaals jullie daar gaan zitten om wat voor soort reden Suriname redden 😂😂😂😂😂😂,jullie VHP hebben zelf aangegeven dat de Staatskast leeg is en toch willen jullie er op de stoel gaan zitten 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 .


  Maak melding

 19. Alles wat met ndp te maken heeft of waar deze partij aankomt is vroeg of laat, ergernis. Sinds 2010 ergeren vele anti paarsen zich steeds aan de oerdomme stemkeuze van Nature Delirium Patienten. Anno 2019 ergeren deze paarse dwazen zich nog erger om het gevolg van hun stemkeuze. Alles wat de ndp aan begint of aanraakt is paars verdoemd of vervloekt geworden, vol misdaad, armoede en geestelijk en moreel verval. Als de Surinaamse Laat Maatschappij haar huiswerk goed deed, dan nog. Maar sinds jaar en dag weten velen dat SLM wordt beroofd door de paarse roverheid. Daarnaast is het gehele beleid gericht op vriendjespolitiek. Dankzij Slm ergeren zich bij elke vlucht, het gros der passagiers.


  Maak melding

 20. NDP is not the national Democratic Party but National dictatorship party!
  Why the lady must apologize for the corruption it’s unclear…..
  When you have cows running a country…. this is the outcome….
  Uneducated, low level and incompetent all.
  Foreigners have more rights than born citizens of Suriname.
  Drug state growing to crime state.
  The solution is all small to medium parties come together and fight the corruption of the dictatorship party.
  That’s the only solution!!!
  Poor people wake up!!!
  Nothing is free!!!!
  Free now pay later…….
  Learn from the past
  Chinese and other foreigners are flooding your great country and makes a slump out of it.
  Middle class tourtonne 3 is a ghetto now!
  Take note people.


  Maak melding

 21. Waar zijn jullie mening nu ,maar mevrouw wij hoeven geen enkele Flimpje te zien van jouw vakantie ,want wij hebben jouw Vakantie niet betaald om foto’s en Flimpje te zien 😳👎🏽👎🏽👍👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽.


  Maak melding

 22. Neckerman, en Thomas Cook zijn hier de Lul ,maar ik hoor jullie niet ,zijn hele Grote Organisatie duizenden mensen zijn nu de lul ,schade van 2019 bijna 180 Million .mensen moesten vandaag ook vliegen. ,kijken jullie daar niet naar NPO 1,of de aanhang van jullie hier durft jullie dat niet te vertellen ,jullie hebben niks meer te lullen hoe jullie hebben gehoord dat de Minister niet in de Vliegtuig zat 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭,Zielig zijn hier op de Waterkant ,zielige gasten van de VHP .


  Maak melding

 23. niet treuren mevr indien U het niet had gedeeld op fb dan hadden ze niks gedaan voor u en uwe kinderen.En weg was uw geld.Het feit dat SLM hierop heeft ingespeeld is alleen om geen klanten te verliezen Ok Happy foe u


  Maak melding

 24. Kale is mooi en waar ik zou vrijdag vliegen naar egypte maar overgeboekt via een andere maatschappij .Alles wat jij leest is ook rotzooi.Jij neemt ook klakkeloos over en heeft niks met politiek te maken iata aangesloten maatschappijen bent je ook verzekerd joe ka dong kaw


  Maak melding

 25. Petrus jij kijk niet naar journaal ,ik heb het helemaal over politiek ik heb het dat zulke dingen kunnen gebeuren ,jij bent zelf die Kaw een van de zielige,VHP er jullie zijn Racisten laat weer blijken hoe agressief jij reageert hoeveel dingen nemen jullie niet klakkeloos over wanneer waterkant het op hun site zet .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.