SLM: ‘Passagiers door fout in systeem niet vertrokken, niet door delegatie vp’

60
SLM: 'Passagiers door fout in systeem niet vertrokken, niet door delegatie vp'
De gedupeerde vrouw die de video had opgenomen en via social media had gedeeld.

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft zondag een officiële reactie naar buiten gebracht in verband met een op social media circulerende videoboodschap, van een ontevreden en gedupeerde klant. In die video, die onderaan dit bericht te zien is, stelt een vrouw dat zij en haar gevolg zondag 22 september niet mee konden met de SLM omdat haar tickets uit het systeem zouden zijn gehaald.

De vrouw stelt verder dat een regeringsdelegatie onder leiding van de vice-president van Suriname Adhin wel met de vlucht mee kon en dat zij en haar kinderen die heel vroeg op de luchthaven waren daar moesten achterblijven. Volgens haar zouden hun plekken zijn ingenomen door die regeringsdelegatie.

De SLM geeft toe dat het gezin door een fout in hun boekingssysteem inderdaad niet is vertrokken, maar ontkent echter dat dit ook maar iets te maken zou hebben met de regeringsdelegatie. Deze passagier en haar medereizigers zijn door een fout in het (SLM) boekkingssysteem inderdaad niet vertrokken, aldus het bedrijf.

“Inmiddels hebben wij contact opgenomen met deze passagiers en is er een passende oplossing voor hen gevonden. De SLM wil verder aangeven dat de vice-president en zijn delegatie over lang vooruit geboekte tickets beschikten en derhalve niets met dit voorval te doen hebben” aldus de afdeling Public Relations van het bedrijf zondagavond.

https://www.instagram.com/p/B2vEuQZoAKS/?utm_source=ig_web_copy_link

60 REACTIES

 1. Zo gaat het in Suriname dus is het geen nieuws meer.De vice President moet zich schamen met zijn mensen om hun plaatsen niet hebben afgestaan aan die vrouw en haar kinderen.Laat het volk zien wat voor mensen ze hebben in de regering die een voorbeeld moet geven.Het is en blijft een rommel in mijn land.


  Maak melding

 2. ZE GAAN NIET OVER LIJKEN☠💀MAAR VRETEN DE LIJKEN LETTERLIJK OP. EN SLM PERSONEEL IS EEN BEERPUT GEVAL. DIE GAAN SAMEN MEE IN DAT SCHUITJE VAN BATJAUWTERE (PLEEDENT DDB PLEEFIGUUR)
  BIG UP VOOR PASSAGIER EN GEZIN.
  ZO MOETEN MEERDERE PASSAGIERS HUN STEM LATEN HOREN, EN DAN ZAL SLM DE BUI ZIEN HANGEN.


  Maak melding

 3. Wel een vreemde toevallige samenloop van omstandigheden. Het is niet de eerste keer dat in het hoogseizoen vol betalende reizigers uit het systeem worden verwijderd door overijverige medewerkers om IPB.ers (familie, collega’s en vrienden) te accommoderen. Dit hoef niks te maken te hebben met de regeringsdelegatie. Om het systeem de schuld te geven is te doorzichtig. Intern zal de SLM maatregelen moeten treffen om herhaling te voorkomen. het is namelijk makkelijk te achterhalen wie de mutatie heeft gepleegd ten gunste van wie. Heilige huisjes intrappen? dan maar. Het zou een nobele daad zijn, van de nieuwe directeur, ten gunste van de passagiers.
  Bij de vorige directeur zouden ze het niet durven


  Maak melding

 4. Hahahaha, een “fout in het systeem”.
  Sorry maar anno 2019 gelooft niemand deze bullshit.
  Ik betaal liever 200 meer bij de KLM dan bij deze schurkenmaatschappij,


  Maak melding

 5. Volgens de SLM heeft deze houtluizen regering met name de houtluizen vieze Plesident en zijn apostelen een “lang vooruit geboekte tickets”
  Had deze mevrouw dan geen lang vooruit geboekte tickets?
  Volgens de SLM is er een passende oplossing gevonden. Ja, en dat is dat ze een dag later vertrekt of dat ze geld terug krijgt?

  SLM veverkopen jullie je onzin aan analfabeten. Want deze houtluizen regering is bezig met een moderne dictatuur


  Maak melding

 6. Ik ben momenteel in Suriname het is echt klote hier herken me eigen mensen en land niet meer letterlijk en figuurlijk is de land naar de klote en de regering een lachertje.
  Zo dus niet gauw aan denken in dit land te betreden doe je dat denk goed na gebruik wordt leeggezogen hier en als een indringer gezien ik heb het voor gezien hier laatste keer voor míj het land trekt me niet meer.


  Maak melding

 7. Deze dame is knettergek om met SLM te vliegen. U weet als geen ander dat de vliegmaatschappij die naam onwaardig is ? Wist u het niet ? Dan weet u het nu wel. Mevrouw, tel liever 200 euro extra neer bij de KLM maar dat wordt u nog als mens behandeld. De SLM is een maatschappij dat onbetrouwbaar is.


  Maak melding

 8. Je merk ad reactie dus dat het hoofdzakelijk buitenlanders zijn…zgn diaspora.

  Wel ik heb een keertje business class KLM geboekt met gezin, om vervolgens op het vliegveld te horen dat er 2 plekken minder zijn voor kinderen onder de 5 jaar !!!

  Ik vermoed IPB’ers , want dat zie ik zo vaak.

  We konden slechts 2 dagen laten met z’n alleen mee@$$×%&!!

  Voor diegene die KLM ophemelen en SLM naar beneden halen, dus rot op!

  Blijf waar je bent en wetende dat je een keetje dubbel ge#@$ worst door klm (slechte service + duurdere ticket).

  Natuurlijk maak ook de SLM fouten, maar blijft mijn luchtvaatmij als surinamer!


  Maak melding

 9. Laat de SLM mevrouw voor alle extra kosten compenseren !

  Daarnaast ook teruggave van de helft van de ticketprijs !

  Leg de bewijzen van betaling aub op tafel !

  PS : SLM is speelbal van de Sranan politieke machthebbers,
  vandaar het inefficient werken en latent failliet zijn !

  De bezem moet door de SLM en pok door het gehele
  ambtenarenapparaat van Sranan !
  Helaas heeft Desi geen tijd, is met zn herverkiezing bezig !

  IINTUSSEN BUN FURU SMA E PINA !!!
  KONDRE FAILLIET !


  Maak melding

 10. @ Roy Groenberg 23 september 2019 at 09:44

  Die mevrouw is inderdaad vertrokken maar niet volgens de overeenkomst die ze met de SLM had.
  Ik zou als ik haar was een claim indienen. (te laat vertrekken kost geld)

  Wat mij ook opvalt is dat mevrouw en haar Kids moesten wachten.
  Als wereldburger is het bij de meeste luchtvaartmaatschappijen zo dat ouders met kinderen voorrang krijgen, hier worden ze niet eens achter in de rij geplaatst maar in de volgende rij.

  Wat een service! Wedden dat Roy Groenberg anders zou kletsen als dit hem en zijn gezin was overkomen.


  Maak melding

 11. Ze zijn gewoon gebumd door de regerings delegatie.Die reizen toch eerste klas? Mevrouw met kinderen moeten wel rijk zijn. Reis de volgende keer met de KLM.


  Maak melding

 12. NDP verdediger 23 september 2019 at 09:53

  Zo dan! Dan heeft de KLM zeker door het stof moeten gaan en zich in allerlei bochten moeten wringen om het weer goed te maken. Zal ik jou vertellen wat het beleid van de KLM is ? Ze gaan nooit door het stof voor een individu en ze verwijzen naar het beleid dat ze alleen een vervoersovereenkomst met de passagier heeft en geen resultaatverplichting. dat jij en je gezin niet meekon laat de KLM koud. Eerlijk gezegd denk ik dat jij heel veel afgeeft op de buitenlanders maar dat jij zelf in het buitenland woont.Gewoon een beetje de stoere ouwe knar uithangen.


  Maak melding

 13. Heb al ’n paar keer met slm gevlogen en op zich geen probleem.

  Maar de laatste jaren heb ik me bedacht. Door alle vertragingen en oponthoud de laatste tijd en qua veiligheid en hoe ze omgaan met passagiers… Klant is koning…. Vlieg ik liever met ’n ander maatschappij.

  KLM is qua veiligheid misschien wel beter maar ’t blijft een maatschappij die uit loop te buiten En daar pas ik voor.

  Surinamers vormen geen eenheid en zijn niet daadkrachtig, zowel hier in Europa als in Surimaribo.

  Dit soort taferelen zal altijd wel terugkomen. Word toch niks aan gedaan. Praten. blerren. Zitten ouwehoeren en zeiken en morgen zijn ze alles weer vergeten.

  Werp maar ’n blik in ’t land en kijk hoe ze omgaan met elkaar in een soort van systeem die ze zelf niet begrijpen

  Jammer maar ’t blijven sukkels.


  Maak melding

 14. Omdat VP op de vlucht zat?? Deze mensen vliegen bussiness class. Dus zomaar beschuldigd ze die mensen.
  Ook ik vind ht erg oor de kinderen maar ik beschuldig niet de VP.
  aar oen lobi sensatie


  Maak melding

 15. Die mevrouw moet een schadeclaim indienen!!! En als slm slim is en gentle.. betalen ze de gedupeerden een royale vergoeding..want dit is slechte reclame…voor slm.


  Maak melding

 16. De vrouw spreekt de waarheid!!! SLM moet haar volledige geld terug betalen van alle familieleden van de vrouw en tevens alle familieleden gratis vervoeren naar Nederland; als dat niet gebeurd;;; hoop ik van harte dat iedereen die dit lezen; goed moet beseffen dat dit gedrag van de SLM ontoelaatbaar is en dat mensen geen tickets moeten boeken bij de SLM!!! Want de SLM heeft bewust de regerings delegatie hun stoel afgestaan en van te voren de stoelen van het gezin waar de vrouw van deel uit maakt; verwijderd!!!! Ik heb als beroeps militaire een zelfde ervaring meegemaakt in 1987( ja u leest het goed) dat mijn plek werd afgestaan aan de generaal majoor ingebrigsen; die toevallig die dag een bezoek wilde brengen naar Sharm el sheik. Ik stond met lege handen en moest maar toekijken hoe de generaal aan beide zijden 2 stoelen leeg waren!! Want de generaal had 5 stoelen voor zichzelf… Ik kon met de marechaussee eenheid van El Gorah naar Eilat en vandaar ging een LSU Amerikaanse eenheid met een jeep naar de basis in Sharm el sheik!!! Tot de schrik van de generaal majoor ingebrigsen; kon hij zijn ogen niet geloven toen hij mij aankeek in de avond in de kantine tijdens het eten; hoe kon ik gekomen zijn; terwijl ik niet in de vliegtuig zat????


  Maak melding

 17. Wendy
  Hoe weet jij dat deze vroiuw geen business class tickets heeft?
  Dus lul maar lekker door met je gedachten in de beerput.
  Ik ben benieuwd als jij ooit business class hebt gevlogen.
  Trouwens je weet van de hoed noch de rand dus even pas op de plaats

  Terecht dat deze vrouw en kinderen diep en diep teleurgesteld zijn. De SLm komt niet met een bericht hoe dit is opgelost zodat het voor een ieder duidelijk is hoe mea culpa de SLm zich gedragen heeft


  Maak melding

 18. Het heeft er alle schijn van dat het gaat om een SLM vlucht naar Miami.En op die lijn gebeuren wel vaker rare dingen.En de meest lelijke en onbeschaafde stewardessen van de wereld zijn op de route.De vrouw moest naar Curacao.


  Maak melding

 19. De dynamiek van de regering aldus Rob.

  Wendy
  Hoe weet jij dat deze vrouw geen business class tickets heeft? BOEM 💣💣💣

  Wel een knappe vrouw. Wow ❤️❤️


  Maak melding

 20. NDP verdediger:

  Je spreekt jezelf tegen, je had geboekt bij KLM maar SLM blijft jouw luchtvaartmaatschappij, duhhh!!!
  terechte opmerking van Bert van Marwijk, dikke duim verhaal.

  Wat het verhaal verder betreft, de mevrouw heeft vermoedens en de SLM weet precies hoe de vork in de steel zit, wij kunnen alleen maar gissen maar het is absoluut niet ondenkbaar dat het gegaan is zoals verondersteld.


  Maak melding

 21. Door eerst de schuld te schuiven naar reisbureau Jack Tours en Travel service geeft SLM reisbureau Jack Tours en Travel service op de wijze ook onterecht een slechte naam.

  Ben benieuwd wat de reactie is van reisbureau Jack Tours en Travel service.


  Maak melding

 22. Wie SLM geloven zijn idioten, debielen en dwazen. SLM is een staatsbedrijf en wordt gerund door paarse ratten en marionetten die hun zielen hebben verkocht aan de duivgel ddb. Het is echt niet waar dat er sprake is van een fout, want6 dan zou het gehele systeem ook voor hebben gezorgd dat er meerdere mensen de dupe zouden zijn geworden. Wat er werkelijk gaande was is dat er graag een paar paarse mariobetten en parasieten mee wilden reisen op kosten van land, volk en het gros der paarse ndp paria’s. Oma taki, Slm is alleen maar ergernis, no joke. Opa taki, allemaal om de paarse roverheid olv de duivel ddb. Meedogenloos en gewetenloos is ook de SWM. Ondertussen schijten en pissen vele ndp dwazen.


  Maak melding

 23. Zo gaan de recensies van de slm drastisch omlaag in het buitenland . Het is te verwachten, maar whos care ? Erg lullig voor deze jonge dame met kleintjes !


  Maak melding

 24. Check Suriname Herald. De SLM is door de mand gevallen. Er is namelijk nog helemaal geen “passende oplossing” getroffen. De passagier in kwestie heeft dat ontkent.
  De SLM zit dus keihard te liegen. De paarse leugen regeert.


  Maak melding

 25. Zo werkt het toch hier. Als je iemand kent in de organisatie regelt hij/zij iets voor je.In dit geval had de mevrouw betaalt.Wellicht appels met peren vergelijken, maar ik na 36 jr terug in suriname kom ergens bij een overheids instantie en wacht uren op mijn beurt en wordt niet geholpen. Ik zie bekenden in de samenleving die na mij komen die eerder worden geholpen door een ambtenaar die nar de persoon toekomt. raak in gesprek met een surinamer die mij vertelt dater voor hem gebeld is anders moet hij ook heel lang op zijn beurt wachten.De man kwam na mij binnen en werdt inderdaad eerder geholpen.men geleerd zich niet voor deze praktijken en doet er gewoon aan mee alsof het de normaalste zaak van de wereld is.Iedereen doet hier aan mee.Wellicht ook deze mevrouw die nu slachtoffer isvan dit verwerpelijk systeem. Als je een hoogwaardigheid bekleder bent of kent die een voor jou iemand in de top belt, wordt er han iemand op delict voor je geslachtofferd. Kijk maar hoe politici en mensen met macht zich als halfgoden zich hier gedragen.

  iemand anders voor je geslacht offert.


  Maak melding

 26. De passagier Cherish Mahabir die zondagochtend met haar kinderen met de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) naar het buitenland zou vertrekken, voelt zich gedupeerd door de vliegmaatschappij. Haar vlucht werd zonder enige reden geannuleerd. Hierdoor konden zij en haar kinderen niet meer op vakantie. In een verklaring zegt de SLM dat er al een passende oplossing is gevonden voor de familie. Dat er een oplossing is, wordt ontkend door Mahabir. Ze zegt in gesprek met Suriname Herald dat ze met niets akkoord is gegaan.

  Aan haar is bij aankomst op de luchthaven gezegd dat ze uit het systeem is en ze niet zou kunnen inchecken omdat de tickets geannuleerd zouden zijn. Via sociale media heeft zij hetgeen dat ze heeft meegemaakt op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven bekendgemaakt.

  Mahabir zegt in een video-opname dat haar vlucht niet door is gegaan omdat ze plaats moest maken voor een regeringsdelegatie bestaande uit vicepresident Ashwin Adhin en minister Ronni Benschop van Defensie, terwijl zij zich ruim van tevoren moest aanmelden omdat de vlucht was vervroegd.

  De SLM geeft in haar verklaring aan dat de tickets van de regeringsdelegatie ruim van tevoren waren geboekt en dat dit niets heeft te maken met dit voorval. Ook wordt door de SLM bevestigd dat de familie inderdaad niet is vertrokken vanwege een fout in het boekingssysteem. Op de luchthaven kreeg Mahabir in eerste instantie te horen dat de fout bij reisbureau Jack Tours & Travel Service ligt.

  Mahabir is door de SLM gebeld en aan haar is gevraagd of ze vandaag langs kan komen. Ze wacht het gesprek met de SLM af. Ze is verder nog aan het overwegen hoe verder met de vliegmaatschappij.


  Maak melding

 27. Vraag aan het KLM – adhd – IPB verkeersagentje JS, hoe zij volbetalende passagiers liet staan, ondanks ok – ticket en instapkaart, ten gunste van een KLM IPB-familie. Instapkaart, berust in SU bij ouders van benadeelde. Uitwijken toen naar SLM, bittere noodzaak vanwege studieverplichtingen.


  Maak melding

 28. Alles moet buigen en wijken voor de paarse duivel en zijn roverheid. Gelukkig voelen het gros der paarse verarmde debiele dwaze idiote ndp paria’ s dat het meest. Ndpsma na paars bezeten aanhangers van de allergrootse misdadiger.


  Maak melding

 29. Lulkoek verhaal. Foei toch SLM.
  Of zijn de paarse ratten doorgedrongen tot de electronische datasystemen.

  SLM kon geen kant meer op met hun leugens vandaar deze reactie.
  Lieve mensen vergeet niet dat hier om kleine kinderen gaat. Best mogelijk dat deze juppies trauma kunnen oplopen na zo’n gebeurtenis. Wat een ellende voor deze gezin. Geen één voorstel van SLM kan dit goed maken en goed praten.


  Maak melding

 30. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt bij de slm. Aantal jaren geleden is mijn stiefvader zijn baan kwijtgeraakt doordat wij niet op tijd terug waren in Nederland. Eerst geschorst en daaop ontslagen ondanks
  dat hij kon aantonen dat hij er niets aan kon doen. In 2012 28 uur vertraging richting Su. Sm wilde niet betalen. Wij reisden met 4 personen. Na een jaar en vele telefoontjes met moeite 1000 euro ontvangen.
  Su stuurt je naar Nederland voor de claim, en Nederland zegt we zijn een Surinaamse maatschhappij dus
  claimen in Su. Betaal nu liever iets meer en vlieg KLM.


  Maak melding

 31. Tja wat is waar van SLM? Als ze niet een een e-mailadres correct kunnen noteren om een schaderapport op te sturen en ze het lef hebben om de schuld bij jou te leggen? Tja. Vraag je daar meerdere malen om dan reageert men niet meer. Wat een service!!!!!


  Maak melding

 32. Omdat business class naar NL genoeg open plaatsen heeft. Wie zegt dat de vrouw naar nederland is gegaan??
  Verzinsel.
  Als ze schoolgaande kinderen heeft dan gaat ze voor 10 dagen naar nederland???
  Eeuwig iets negatiefs opblazen van Su.
  Oen loekoe holland. Drape yu e tan.
  Kijk of je kinderen veilig zijn als ze naar school gaan.
  Vermist zie ik genoeg


  Maak melding

 33. Het is vreselijk dat een land geregeerd wordt door onberechte misdadigers. Het is vreselijk dat het paars volk zo oerdom is. Het is niet vreselijk, maar paarskuut dat het paarsvolk dom wordt gehouden, wordt bedrogen, verarmd en minacht door de criminelen die ze als hun leiders wilden hebben. Neks no fout.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.