Indringer die alleenstaande vrouw mishandelde en verkrachtte vast

13
‘Strafwetgeving in Suriname discrimineert drugsveroordeelden’
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

De politie in Nickerie heeft onlangs een 30-jarige man opgesloten op verdenking van verkrachting. Hij zou in een woning van een alleenstaande vrouw zijn binnengedrongen en haar daar hebben mishandelt en verkracht. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Na een melding van het Command Center deden de wetsdienaren het opgegeven woonadres aan voor het verrichten van een onderzoek. Op het adres trof de politie een alleenstaande vrouw aan die verklaarde, dat zij de man genaamd Deodat T. had betrapt in haar woning. Hij ging vervolgens ertoe over om haar te mishandelen waarna hij haar verkrachtte.

De man werd door de politie opgespoord en aangehouden. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Het officiële politiebericht hierover van het Kops Politie Suriname is hier te lezen.

13 REACTIES

 1. Gewoon hem uitleveren aan de vrouw die door hem is verkracht. Geef die vrouw een schaar en laat haar zijn tolly flink toetakelen. Knip die tolly af en stopt het in zijn mond. Dan leert hij ook zijn lesje geleerd.


  Maak melding

 2. Als alleenstaande vrouw heb je het volgens dit soort gefrustreerde inboorlingen nodig om op brute wijze verkracht ,en vernederd te worden.
  Weer zo een vent die geen enkel respect voor zijn eigen moeder en zusters heeft, als je zover kan gaan dat je het vrouwelijk geslacht zo durft te behandelen.😥 Moeders voed je zoons toch op met betere normen, en waarden voor het vrouwelijk geslacht.


  Maak melding

 3. Deze meneer wil geen vrouw onderhouden maar wel neuken. Hij denkt dat het gratis is. Had hij maar betaald voor haar diensten, dan was er geen heisa geweest.😖


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.