Surinaamse Nederlander op Curaçao doodgeschoten

52
Surinaamse Nederlander op Curaçao doodgeschoten

Op Curaçao is gisteren een 23-jarige Surinaamse Nederlander in een auto doodgeschoten. Het zou gaan om de in Amsterdam geboren crimineel Genciël ‘Genna’ Feller. Hij was nog geen maand geleden al beschoten in Almere, waar hij woonde en zat ondergedoken op Curaçao.

Het zou gaan om een liquidatie. Het slachtoffer zat rond tien uur in de ochtend in een geparkeerde auto aan de Caracasbaai te Willemstad. De vrouwelijke bestuurder van de auto was net uitgestapt toen twee mannen kwamen aanlopen en begonnen te schieten.

Volgens Het Parool gaat in het criminele milieu het gerucht dat Feller met anderen uit Zuidoost een partij van honderden kilo’s cocaïne, vele miljoenen waard, had geript (gestolen) van een grote crimineel voor wie de groep de drugs had moeten opslaan.

De krant schrijft verder dat Feller op 18 mei met vrienden gearresteerd werd nadat in parkeergarage The Bank in de Amstelstraat na het uitgaan de 24-jarige Orpheo Gefferie uit Almere was doodgeschoten.

De liquidatie van Feller werd door een bewakingscamera vastgelegd:

https://www.facebook.com/directmediacuracao/videos/1357606634405451/


52 REACTIES

 1. Aan de naam te zien is het geen Aziaat. Een bevolkingsgroep doet ook alles om een zo lui mogelijk leven te leiden ook al gaat dit ten koste van het leven. In Nederland vormen zij ook de groep met de meeste criminelen. Enfin, het ruimt lekker open Meer meer meer van dit soort opruimingsacties.


  Maak melding

 2. Feller was van Surinaamse komaf. Het Parool schrijft dat hij in de nacht van 3 op 4 augustus ook al werd beschoten in zijn woonplaats Almere. Hij werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het gerucht gaat dat hij verantwoordelijk werd gehouden voor een rip van een partij cocaïne. Mogelijk zat hij ondergedoken op Curaçao. Dus de dood heeft hij niet voor de gek kunnen houden.


  Maak melding

 3. Sowieso ondergedoken en denkende dat hij op kersaw veilig was, lekker niet dus, want heel kersaw zijn ook bandieten en criminelen . Wilders zou zeggen : 1 minder.!!


  Maak melding

 4. Hij is in nederland geboren. Hoe is hij surinaamse nederlander dan?? Nederland geeft hem gevormd.
  Ik hoor nooit surinasmse -amerikaan of griekse- nederlander.
  Als hij geweldenaar/crimineel /rover/moordenaar of wat dan ook wilt zijn dan zal hij ook zo eindigen


  Maak melding

 5. Maar als hij het ver schopt in de atlethiek is hij nederlander van Surinaamse orgine,daarom pleit ik voor bundelenen maar dat doen wij niet ik ook niet omdat wij niet een willen zijn dat vindt ik jammer zaoals mijn.crack hoer nathalie mij.verbeterd I.p.v belachelijk maakt


  Maak melding

 6. Yere noh mi boi @Cheffrey ,de zogenaamde special one. Zit jij te wachten op een naam van een bepaalde bevolkingsgroep die jou een ticket verzorgt, waarmee jij je gore gal kan uitspugen? Yere noh ,het ticket is niet aan jou besteed. Je bent een boro man .Yu e sidon e wakti te yu yere wan bepaalde nen. Dan yu kan sori fa yu de. A mentaliteit fu yu ,a racisme ini you. I mus’ tap’ nanga a fatu dati. Bovendien ben je ook een eersteklas stommerd.

  De arme Santokhi beweegt zich door het gehele land om bevolkingsgroepen te mobiliseren. Je denkt toch niet dat de mensen die eventueel op jou lijken, in hun eentje de verkiezingen gaan winnen? Denk je dat hij op jou zit te wachten? Jij ,die elke gelegenheid uitbaat om mensen te beledigen die niet op jou lijken. Zoals je bezig bent, geef je juist meer aanleiding aan mensen die niet op jou lijken, toch weer voor de NDP te stemmen. Je lult toch de hele dag over Bouterse dit en Bouterse dat? En nu lul je over iemand waarbij niks je interesseerde anders dan de naam. Voor jou was het niet belangrijk dat hij een crimineel was en wat hij allemaal op zijn kerfstok had. Nee! De naam moest je weten zodat jij je racisme voeding kon geven. Stommerd jij!


  Maak melding

 7. Goed weer geven @pakiratigri laat hij of zij lekker mantelzorg gaan doen of iets doen in je wijk laat hij de wijkagent vragen om iets in de buurt waar hij woont .

  Ik wel zulke buurman of buurvrouw niet in mijn omgeving hebben levens gevaarlijk .


  Maak melding

 8. pakiratigri 3 september 2019 at 11:40 Je bent een hypocriet hoor. Toen hier enkele dagen geleden een artikel stond over ene Anrietpersadsingh, die in een dronkenbui een ernstig ongeval veroorzaakt had, waren reacties met gelijke strekking als die van de mijne. Toen werd er aan de hand van de naam ook verwezen naar de bevolkingsgroep waartoe hij behoort. Toen hoorde in jou gejank niet over racisme en over discriminatie maar nu ik met gelijke munt terugsla jank je als een jap Japie. Hypocriet gedrag is wel besteed aan jouw soort parasieten.


  Maak melding

 9. Vind het raar dat hier de politiek erbij gehaald wordt terwijl deze crimineel misschien a politiek was ? We moeten ook niet de schijn gaan ophouden dat Suriname een eenheid kent zoals beweerd wordt. Een forumdeelnemer heeft zich ook verbaasd over het racisme onder Surinamers. Racisme is van alle tijden en zal altijd blijven bestaan. Ga hier dus geen zoete broodjes bakken over het streven naar eenheid in Suriname.


  Maak melding

 10. Cheffrey de echte speciale chutiya zoekt gewoon aandacht, Gewoon geen aandacht geven dan houd ie wel op met z’n gebalk.

  Terugkomend op onderwerp die jongen is gewoon een Nederlander van Surinaamse origine. Een Turk of Marokkaan is een Turkse Nederlander of Marokkaanse Nederlander. Zij hebben meestal beide nationaliteiten. Dat is bij de Nederlanders van Surinaamse origine NIET het geval, het zijn Nederlanders. Want als we het allemaal zo fijn gaan bekijken dan zijn de kinderen van Willem-Alexander en Maxima Argentijns Duitse Nederlanders niet waar?

  Na maas thee


  Maak melding

 11. pico 1 september 2019 at 20:10
  @ Pakiritigri
  Het valt mij op dat je de laatste tijd veel gematigder bent.
  Je verdedigt je politieke voorkeur nog steeds met verve, dat mag, dat is je goed recht, maar je bewandelt steeds vaker het middenpad.
  Goed zo.
  Voor jouw zal het duidelijk zijn, maar voor sommige forumleden hier niet: ik ben nog steeds geen aanhanger van de NDP. Zie hier een bericht van enkele dagen geleden over de “ gedaantewisseling ” van Pakiratigri. Deze zwarte racist liet tot voor kort geen gelegenheid onbenut om Hindoestanen en de VHP voorop te beledigen met zijn racistische praatjes en nu komt hij zijn mooi boi gezicht laten zien ? Zout gauw op met je gespleten persoontje ! Idioot


  Maak melding

 12. Collega forum schrijvers. Hoe gek gaat het nog worden. Surinaamse nederlander; hoe zo?

  Een kind dat wordt geboren uit ouders met een nederlandse nationaliteit op nederlandse bodem is voor HONDERD procent een NEDERLANDER. De term voor surinaamse nederlander is juridisch en grondrechtelijk onjuist.

  Voor de bevolking van nederland geldt vaak dat; Ruud Gullit, Frank Rijkaard, Gerald Vanenburg, Clarence Seedorf en Nellie Cooman en andere populaire surineds als echte NEDERLANDERS. Hier worden geen andere voorzetzels toegevoegd.
  Vul maar in ,,Hypocriet,, of what ever.


  Maak melding

 13. Voor de duidelijkheid tjamaars zijn zuiplappen,slaan hun vrouwen,oplichters en drugsdealers…….de zwarte tjamaars zijn dieven,rovers,verkrachters en moordenenaars, zo nu kan een ieder verder met zijn leven. Wat we hier nodig hebben is een jury lid die vanaf nu gaat bijhouden welke tjamaar eind van het jaar de tjamaar beker gaat winnen met de meeste crimes


  Maak melding

 14. @ Cheffrey mi boi. De redenering van jou schiet ernstig tekort. Je gaat uit van een bericht van @Pico. Het gematigder zijn van mij , is zijn opvatting. Als ,jij zo klakkeloos een mening overneemt van een ander forumlid om hierbij jouw gelijk te tonen ,ben je wel erg dom. Liever zou jij die constatering rechtstreeks aan mij kunnen vragen. Tenminste ,indien het zo zou zijn. Geldt ook voor @Pico. Het gematigder zijn van mij heeft overigens helemaal niets te maken met het raciale waar jij wel bezig mee bent.

  Maar, luister dan en vergeet dit niet. Twee onderwerpen dien je slechts te onthouden. Niet raciaal zijn en boro man spelen. Is er iets niet duidelijk ,vraag het op de man af. Bovendien, er is geen enkel bericht dat ik gelanceerd heb waarbij iemand mij zou kunnen beschuldigen van racisme. Het past niet in mijn straatje. Het heeft nooit gepast in mijn straatje vanwege mijn socialisatie. Dus, je moet niet slap lullen. Beter ,zie jij je fouten in en herstel je. Die kans wordt je ook aangeboden.


  Maak melding

 15. @wendy
  Wat lul jij nou dom. Nederland heeft hem gevormd. Hij heeft in zijn genen mee gekregwn dat hij labiel was en de rest van ze vriendjes ook. Lekker opruimen dat gespuis.


  Maak melding

 16. @ Cheffrey ( THE Special One)
  Wat weet jij van de criminaliteit van Aziaten om zo’n rare uitspraak te doen?

  Deze moord is duidelijk onderdeel van de langdurige Mocro Oorlogen die vanuit Nederland de wereld ingaat.
  Laat het nou net zo zijn dat hij uit de stad kwam waar het Korps Nationale Politie allang de grip op de criminaliteit kwijt is.


  Maak melding

 17. Bedankt aan de schutters voor het opruimen van deze lieveling. Als jullie willen komen oefenen in Suriname laat even weten wij hebben een lange lijst.


  Maak melding

 18. Don’t go to bed with no price on your head.
  Don’t roll the dice if you can’t pay the price.
  Don’t run your feet on a dead-end street.
  Don’t do it!!

  De huidige crimi’s, aanstaande crimi’s en wannabe crimi’s zouden maar eens moeten luisteren naar de tekst van de titelsong van de politie-serie Baretta. De serie is van de 70-er jaren, maar de tekst van het nummer is nog steeds actueel.


  Maak melding

 19. omdat hij een crimineel is is hij meteen van suriname.. hajaaa.. is hij niet in nederland geboren. deze bakras hor! maar als hij een medaille had gewonnen was hij wel meteen surinamer LOL


  Maak melding

 20. Sorry hoor mi boi@ Cheffrey ,

  Het advies dat ik je geef blijft onveranderlijk. Het zou niet van kracht zijn geweest als jij een neutraal standpunt had ingenomen. Je hebt dat niet gedaan. Hoe duidelijk moet je het voorgelegd krijgen? Je moet gewoon geen boro man zijn!


  Maak melding

 21. Shinehead 3 september 2019 at 16:53
  Voetballers uit Nederland met Surinaamse Roots zijn Nederlanders.
  Criminelen uit Nederland met Surinaamse Roots zijn Surinamers.
  DENK’ A TORI… maar waarom neemt de Surinaamse krant ‘De Waterkant’ dit dan over ? Waarom komt deze krant niet met een eigen versie ? Denk daar maar eens over na !


  Maak melding

 22. Surinaamse kranten zijn:

  Chung Fa Dagblad
  Dagblad Suriname
  Kong Ngie Tong Sang Dagblad
  Times Of Suriname
  De Ware Tijd
  De West

  Surinaamse nieuwsmedia (online):

  Waterkant
  United News
  Starnieuws
  GFC nieuws
  Suriname nieuws
  Suriname Herald
  DAGonline

  Zoals u ziet is Waterkant.net geen krant maar een meer ongefilterde online (sensatie) nieuws medium

  Ni Hao


  Maak melding

 23. Als je jouw reet brand moet je op de blaren gaan zitten.
  En bloedgeld is altijd nasty,dat weten sommige andere drugdealers ook.
  En die kogel komt altijd langs mi booi.
  Je kan het nooit terugkoppen.
  Ook al laat je anderen geloven dat je de vroomheid zelve bent.


  Maak melding

 24. @ Cheffrey ( THE Special One) 

  Je draait erom heen, iedereen heeft een bepaalde positie volgens jouw armetierige denkwijze maar daarom ben jij ook THE Special One en je wekt duidelijk de suggestie op dat Aziaten zich niet inlaten met criminaliteit dus nogmaals de vraag, wat weet jij van de criminaliteit van Aziaten?


  Maak melding

 25. Shinehead,
  Toen Liverpool met Wijnaldum de Championsleague won. Was hij ineens Surinamer en werd het demente fossiel BOUTERSE uit zijn hangmat gesleurd om handjes te schudden.
  Zomaar ff een FEIT !!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 26. Je geeft geen antwoord op de vraag waaruit blijkt dat ik de Aziatische criminaliteit goed praat ? Je kletst gewoon lukraak om een beetje intelligent over te komen terwijl door mij nooit gezegd is dat wat jij je inbeeldt. Zonde van de gebuikte speeksel en lucht mr. Pseudo Patriot die in amsterdam woont.


  Maak melding

 27. swami bhang lassi 3 september 2019 at 13:13
  Cheffrey de echte speciale chutiya zoekt gewoon aandacht, Gewoon geen aandacht geven dan houd ie wel op met z’n gebalk. Je moeder ….


  Maak melding

 28. Deze zaak kon wel eens het begin zijn van een nieuwe bende oorlog in Damsco.
  Opvallend is ook dat het om 100-de kilo’s gaat die mogelijk uit SR afkomstig waren. Het was in elk geval van een Surinaamse crimineel. Wie zou zijn baas zijn ??

  Het Parool vandaag.
  In lucht geschoten in straat geliquideerde ‘Genna’ Feller
  Aan het begin van dinsdagmiddag is volgens getuigen geschoten in de Kloekhorststraat in Amsterdam-Zuidoost. Dat is de straat waar de maandag op Curaçao geliquideerde crimineel Genciël ‘Genna’ Feller (23) is opgegroeid en waar zijn familie woont.

  Het lijkt erop dat er in de lucht is geschoten, bij wijze van waarschuwing. Niemand lijkt gewond geraakt. Het is nog onduidelijk of er een verband bestaat tussen de schietpartij, even voor 13.15 uur, en de moord op de Antillen.

  In Zuidoost heerst grote spanning vanwege het gerucht dat de groep waarvan de doodgeschoten Feller deel uitmaakte, een partij van honderden kilo’s cocaïne had gestolen van een Surinaamse crimineel. Zo’n hoeveelheid is miljoenen euro’s waard. Vrienden van Feller vrezen meer geweld.

  De politie meldt dinsdag tegen zes uur dat er geen hulzen zijn aangetroffen en geen verdachten zijn aangehouden. Het onderzoek is daarmee afgerond.


  Maak melding

 29. De voetballer van Dijk uitgeroepen tot beste Europese voetballer is ook van Surinaamse origine.
  Hij kiest toch voor zo’n loopbaan heeft iemand hem verplicht drugsdealer te worden.
  Dus ik heb geen medelijden. Een dikke vette doei in de hel.


  Maak melding

 30. Hij is vermoord doord e lange arm uit Suriname.
  En die hebben ook kogels afgevuurd inde straat in de Bijlmer, Kloekhorststraat, waar zijn familie woont als waarschuwing dat ze de 100-de kg coke moeten terug geven aan de SR dealers want anders vallen er meer doden. Deze knul was gewoon één van de kleine jongens in het Suriekartel die dacht een slag te slaan maar nu staat zijn hele familie en sociale omgeving op de dodenlijst.

  Dat is wat speelt en waar dit over moet gaan. Niet over het domme racisme dat nu geuit wordt.
  Denk je dat de dealers zich druk maken om je kleur of de kleur van je paspoort??
  Die kennen alleen de kleuren groen en wit van dollars en coke.


  Maak melding

 31. Blanken zijn eeuwig bezig geweest allerlei kennis en wetenschap van andere culturen te bestelen en doen alsof zij alles hebben uitgevonden.
  Vandaag de dag is het dan ook niet anders.


  Maak melding

 32. ja, precies laat ie maar lekker branden in de hel als die tenminste bestaat. Hij heeft inderdaad gekozen voor het snelle geld en was bij geboorte al een crimineel als ik de politie en pers geloven moet. Was betrokken bij diverse inbraken en geweldsmisdrijven. Veder was het een lieve jongen die geen vlieg kwaad deed.


  Maak melding

 33. Ik ben het helemaal eens met Cheffrey.
  Ik sta er helemaal achter zijn betoog.
  het mag een keer gezegd worden, maar dat vinden sommigen niet leuk, maar het is keer op keer bewezen dat een bepaalde groep van bling bling houden met gestolen ping ping !!!!


  Maak melding

 34. Citaat: De arme Santokhi beweegt zich door het gehele land om bevolkingsgroepen te mobiliseren. Je denkt toch niet dat de mensen die eventueel op jou lijken, in hun eentje de verkiezingen gaan winnen? Denk je dat hij op jou zit te wachten? Jij ,die elke gelegenheid uitbaat om mensen te beledigen die niet op jou lijken.

  Dat komt omdat een racist heeft bepaald, als je in het oerwoud woont is je stem dubbel waard !!!
  Waarom niet een eerlijke verdeling van de stemmen??? In elk land heb je minderheden !!!
  En zoals vaak op de radio gescandeerd wordt door een bepaalde groep, wij willen geen gladharigen als minister president !!! Maar de vrouwen uit deze groep pronken allemaal met gladhaar rara hoe komt dat???????


  Maak melding

 35. Parool vandaag. ( de grote Surinaams baas is niet blij. Wie zou het zijn?? )
  Is de liquidatie van Feller een voorbode voor meer geweld in Zuidoost?
  .
  Genciël Feller, 23 jaar oud pas, maar geliquideerd op Curaçao, is de zoveelste uit een criminele groep uit Amsterdam-Zuidoost die jong is vermoord of voor lang in de cel zit. Anderen vrezen hetzelfde lot.
  Ineens bezat Genciël ‘Genna’ Feller al die spullen die zo haarfijn pasten in het klatergouden gangsterleven dat hij nastreefde. Hij liet ze zien ook. Meerdere paren peperdure Louboutins (in zijn kringen gewilde schoenen), een sportieve matgrijze Mercedes om, letterlijk, op te leunen voor de foto, een dikke ‘klok’, het geld om het er van te nemen in de club.

  Nadat hij in de nacht van 3 op 4 augustus met zeker acht kogels was beschoten bij het huis van zijn vriendin in Almere – drie kogels staken nog in zijn lichaam – trof de recherche volop luxe spullen in haar huis die de begin-twintiger nooit legaal had kunnen betalen.

  Op straat in Amsterdam-Zuidoost vrezen ze te weten waar dat geld vandaan kwam. Van een partij van honderden kilo’s cocaïne die Feller en zijn vriendin zouden hebben gestolen van een grote crimineel, eveneens van Surinaamse origine. Een crimineel die het niet pikt dat hij voor miljoenen handel kwijt is, die de vrienden volgens de verhalen hadden moeten ‘stashen’ (opslaan).

  Is de liquidatie van Feller, maandag in Willemstad, Curaçao, een voorbode voor meer geweld? De angst zit er goed in.

  Nieuwe onderwereldvete
  Dinsdag aan het begin van de middag werd de onrust nog aangewakkerd toen in de Kloekhorststraat, waar Fellers familie woont, knallen klonken. Schoten, naar de overtuiging van getuigen. De straat werd urenlang afgezet, een politiehelikopter zocht mee naar de dader(s). Die werden niet gevonden, en hulzen evenmin – al zijn er ook wapens (revolvers, wapens voorzien van een hulzenvanger) die geen hulzen uitwerpen, dus dat er inderdaad was geschoten valt niet uit te sluiten.

  Het maakt ook weinig uit, want de sfeer onder de straatjongens in Zuidoost is hoe dan ook beklemmend. Al weken gaat het gerucht over een nieuwe onderwereldvete en de liquidatie van Feller wordt gezien als bewijs dat het menens is.

  Ondertussen zitten tal van jonge vrienden en kennissen al voor lange tijd vast voor betrokkenheid bij grof geweld zoals onderwereldmoorden.

  Zelf had Feller na zijn ontsnapping aan de dood begin augustus nóg een theorie over de dreiging. Zou die niet kunnen komen uit de hoek van de 24-jarige Orpheo Gefferie, net zoals zijn vriendin afkomstig uit Almere en ook een bekende in de Bijlmer? Die was op 18 mei in Fellers bijzijn doodgeschoten tijdens een uitgaansruzie in parkeergarage The Bank Rembrandtplein, naast de ook onder jonge criminelen uit Zuidoost populaire clubs Blue Ivy en Air aan de Amstelstraat.

  Fellers vriend Erxinio Luntungan (20) wordt nog altijd internationaal gezocht omdat hij de fatale schoten zou hebben gelost. Vriend Darnell T. (21) zit nog vast omdat hij Luntungan het wapen zou hebben aangegeven.

  Feller was die nacht gearresteerd omdat hij ook in een taxi was gevlucht, maar kwam snel vrij omdat op de bewakingsbeelden is te zien dat hij vooral een sussende rol speelde.

  Dat hij nu in Curaçao is vermoord, doet zijn omgeving eerder denken aan wraak voor die ‘rip’ (drugsdiefstal) dan aan een represaille voor dat nachtelijke uitgaansgeweld.

  Dat op Florijn, vlakbij de Kloekhorststraat, dinsdagavond een zwaargewonde viel door een steekpartij, kan heel goed los staan van al het vuurwapengeweld. Dat het barre weken zijn in Zuidoost, met ook al de liquidaties van crimineel Inchomar Balentien (33) in juli en Julian Curiel (28) in augustus, maakt indruk. Helaas meer indruk dan de inmiddels twee demonstraties tegen dat aanhoudende steken en schieten, al kunnen goede bedoelingen nooit kwaad.


  Maak melding

 36. En vandaag is Meriba in het neiuws wegens mishandeling en een koffer met drugs!!
  Op zijn CV staan al:
  – het gooien van een granaat.
  – roof met doodslag tot gevolg.
  Hij rekent er vast op dat zijn stefvader wel weer een onwettige gratie gaat geven.

  @Moderator. Mij postings wachten al meer dan 36 uur op goedkeuring ??!!


  Maak melding

 37. Damsco 4 september 2019 at 12:00
  @ Cheffrey ( THE Special One) HA HA,
  THE SPECIAL buckdancing COON ja..!TEVEEL baras op zeker.

  En wat heb jij op ? Zeker apenvlees ?


  Maak melding

 38. Ze ruimen mekaar lekker op in het criminele milieu.
  Ik lig er niet wakker van zolang er maar geen onschuldige doden vallen. Another niggah bites the dust oftewel opgeruimd staat netjes 🙂 🙂 🙂
  Dit scheelt de belastingbetalers in elk geval een hoop geld.


  Maak melding

 39. Jullie moeder jullie weten van niks en oordelen alleen van wat jullie lezen of gehoord hebben.
  Als je niks beter weten te zeggen met jullie stinkende monden zeg dan ook niks. Iedereen kan in een bepaalde situatie terecht komen. Niemand hier is perfect dus doen jullie moeten ook niet doen alsof jullie dat zijn. Niks anders dan grote dibri,s. Jullie zijn allemaal schijnheilige klootzakken. want nu zitten jullie achter jullie computer zo over iemand te praten die er niet meer is en die jullie niet eens kennen. Fuck jullie allemaal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.