Jongeman (29) schiet per ongeluk op jongetje van 7 in Suriname

17
Jongeman (29) schiet per ongeluk op jongen van 7 in Suriname

Een 29-jarige jongeman heeft afgelopen zondag met een windbuks geschoten op een jongetje van 7 jaar. Dit gebeurde toen de jongeman bezig was op vogels te schieten in het district Wanica, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vandaag op haar voorpagina.

Volgens de krant heeft het slachtoffertje een schotverwonding aan zijn rechterschouder opgelopen en moest hij medisch behandeld worden. De jongeman verklaarde dat hij op vogels aan het schieten was en daarbij het jongetje per ongeluk heeft geraakt.

Na het voorval werd de Surinaamse politie meteen ingeschakeld. Toen zij arriveerden troffen zij zowel het slachtoffer als de verdachte aan.

De windbuks is in beslag genomen en de verdachte werd overgebracht naar het bureau voor verder onderzoek.

17 REACTIES

 1. De dader is waarschijnlijk een ndper, die geen geld heeft om bek en nek te kopen. Net als in Venezuela zal het verworden als oerdomme dwaze idiote ndp paria’ s in 2020 voor een derde maal, oliedom gaan stemmen op de meest meedogenloze, gewetenloze, moordadige, drugsbaas en staatskasrover en zijn a-nationalistische roofzuchte roversbende. Wereldwijd weten velen dat dit paars dom volk, zeer slecht van aard is, want het koestert onrecht en leugen van ddb en geboefte die ze weer de macht willen geven, ondanks baas en mek deng dong np mpp paarse bakroes en leba’ s e ka.


  Maak melding

 2. Ze zullen het nooit leren de natuur die God ons geschonken heeft met rust te laten. Wat een vernietigende gast die op onze aardbol rond loopt. Hopelijk jaagt iemand hem een kogel in zijn achterwerk. De windbuks in beslag nemen en hem aanzetten om een normale baan te zoeken.
  Wat voor soort vloek rust er op een bepaalde bevolkingsgroep om dit soort dingen uit te halen. De vogels hun vrijheid ontnemen. Waar zijn sommige gasten mee bezig. Gelukkig voor die kleine jongen heeft hij het overleefd. Deze gasten had die jongen zijn ogen kapot kunnen schieten of erger. Wat een hersenloze imbeciel die daar rond loopt. De begraafplaatsen zitten vol onkruid zet hem aan het werk daar als straf maatregel. Vreselijk is dit. Kinderen in ons land zijn nergens veilig.


  Maak melding

 3. de ndp bespotter 3 september 2019 at 13:36
  Je reactie’s lijken ontzettend veel op de reactie’s van Romeo Hoost. BEN JIJ DAT?????
  Zoniet dan na a sem bong priet oenoe. Voor trauma’s ga je naar de psychiater.
  Laat die fles staan, want alcohol helpt niet.


  Maak melding

 4. NO NONSENSE. 3 september 2019 at 14:02
  de ndp bespotter 3 september 2019 at 13:36
  Je reactie’s lijken ontzettend veel op de reactie’s van Romeo Hoost. BEN JIJ DAT?????
  Zoniet dan na a sem bong priet oenoe. Voor trauma’s ga je naar de psychiater.
  Laat die fles staan, want alcohol helpt niet.

  En jouw reactie’ s op dat van Dagoebalsing, Damsco, Revo en het gros der oliedomme debiele idiote ndp stommelingen en misdaadaanhangers die de allergrootse onberechte misdadiger sinds 1980, DDB AKA DE-DWAAS-BOUTA, de duivelse mensenzoon, vereren, aanbidden en op handen dragen en die alle oerdomme ndp zombies, leba’ s en bakroe’ s verdienen om voor hem misdadig, armoedig en hersenloos te lijden. Opa en oma taki, ndpsma na moro drugsverslaafden, deng werkelijk ddb ziek verdorven misdadig dom bezten. Opa taki, ai na wang mpp dong volk.


  Maak melding

 5. Die jonge man opsluiten.Zal hem leren dat hij niet 1,2,3 kan schieten vooral niet rond bewoners.Hij mag van geluk spreken dat het niet tragisch is afgelopen.


  Maak melding

 6. NO NONSENSE. 3 september 2019 at 17:35
  Opa taki. No Nonsense, mi dongkaw Boi mie NO mang foe jepie joe. Jammer taki joe noh abie verstang. Sarie torie mie boi.
  Maar 2020 jepie eh kong.

  Gady 3 september 2019 at 19:18
  Ik ben oerdomlid van de na dagoe poepepartij


  Maak melding

 7. ik ken verschillende oorlogen zoals handelsoorlog, hackers oorlog enz. Maar wat voor oorlog is dit van Bespotter, Nononsense, Ray, Gady. Daarom bemoei ik niet met politiek ook niet in Nederland. soso djugu-djugu.


  Maak melding

 8. politiek neutraal 4 september 2019 at 14:31
  ik ken verschillende oorlogen zoals handelsoorlog, hackers oorlog enz. Maar wat voor oorlog is dit van Bespotter, Nononsense, Ray, Gady. Daarom bemoei ik niet met politiek ook niet in Nederland. soso djugu-djugu.

  Maar toch is er sprake van indirecte bemoeienis door te reageren op de reacties van nicknames. Power bro, no spang vanwege de paarse invloed die debiele oerdomme paarse stommelingen uitbraken op dit forum.


  Maak melding

 9. Eigenlijk heb je gelijk bespotter, ik moet niet bemoeien met zaken die mij niet aangaan. Maar ik zal nooit een mening geven over een politieke partij. Omdat menselijke regeringen de huidige problemen nooit kunnen oplossen ,al wat ze ook doen of proberen. Maar ik laat iedereen in zijn waarde en heb respect voor jullie allemaal. Ik ben ook bang geweest toen bevelhebber Bouterse aan de macht was in de jaren tachtig. Ik was jong die tijd. Maar ik heb me nooit met politiek bemoeit en heb nog nooit in m’n leven gestemd op een partij. But i love you all my familie, soso ❤lobi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.