Man dood aangetroffen met schotwond in weiland

27
Oom verkracht 12-jarig nichtje in Surinaams pension

De redactie van Waterkant verneemt dat er dinsdag een 67-jarige man dood is aangetroffen in een weiland, gelegen aan de achterkant van Weg naar Zee in Suriname. De man zou aangetroffen zijn met een schotwond. Uit onderzoek van de politie is gebleken gaat dat het gaat om zelfmoord.

De Surinaamse politie kreeg de melding dinsdag binnen en ging hier op af. Bij aankomst trof de politie inderdaad het lichaam van een zekere Rodriguez aan, met een schotwond in zijn borststreek. Vlak bij het ontzielde lichaam vond de politie een jachtgeweer.

Onderzoek heeft uitgewezen dat de man zelfmoord heeft gepleegd door zichzelf met het jachtgeweer in zijn borststreek te schieten. Het slachtoffer zou een hartaandoening en tal van andere problemen hebben, laten buurtbewoners aan de redactie van Waterkant weten.

Zowel het lijk als het jachtgeweer werden na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen. (ARCHIEFFOTO)

27 REACTIES

 1. Maar als de buurtbewoners waarnemen dat de man psychische klachten begint te krijgen, waarom zoeken ze geen hulp voor die man. Uit ervaring weet ik ,dat problemen hebben in Suriname killing is. Ik ben optijd opgedonderd naar Nederland. Mijn les is: nooit meer een bedrijf beginnen in Suriname !


  Maak melding

 2. Het lijkt mij moeilijk om op jezelf te schieten op je borst met een jachtgeweer dat een lange loop heeft. Deze man moet wel hele lange armen hebben gehad.


  Maak melding

 3. Vandaag ga ik niet boos worden.maar lachen.is vrijdag.Mijn les is nooit een bedrijf beginnen in S uriname ik ben op tijd naar Nederland opgedonderd,wie was die donkere mevrouw die een ijsalon had en haar bedrijf of ijssalon werd met poep besmeurd ,bekoggeld met eireren,onderwereld figuuren ,Holleederen en zeker niet.gehoord van de mokro maffia,mensen die dagelijks overvallen worden in Nederland wat is het toch allemaal slecht in Suriname tieners die voor een trein springen ,mensen die met verlof gaan uit Delta die a faber hebben vermoord nikkie verstappen noem maar op ik keur het niet goed wat in Suriname nu gebeurt maar zal nooit zeggen ik ben optijd opgedonderd ,overal in iederland heb je wat,maar nee Suriname geven jullie steeds op af gaaaaaaaaaap .Holland ano paradijs moro nu ook al is je poot geamputeerd je moet gaan.werken vriend dus op zijn Surinaams mie ede,de faciliteiten zijn hier beter eerlijk is eerlijk maar ook Nederland heeft zijn dingens.


  Maak melding

 4. Deze man had ernstige gezondsheidsproblemen en in AZ kon hij niet geholpen worden bij alle aandoeningen krijg je in AZ paracetamol om rustig thuis dood te gaan jammer dat hij niet de mogelijkheid had om naar Cuba te gaan voor behandeling


  Maak melding

 5. @ Pinto

  Wat denk je, je kan je grote teen gebruiken !
  @ Bert
  Alleen als je geld hebt kan je naar Cuba gaan,en dat is alleen voor mensen met geld. Of je moet Preisent zijn van Su.

  @ Aswin

  Een ieder heeft zijn /haar visie dus laat het daarbij zitten zou ik zeggen.

  Jacko


  Maak melding

 6. @maar vandaag wil.ik wel een lot kopen want geen van die internet gangster waar ik niet voor bang is hebben.gezegd us ddb schuld,bouta,paarse rat schuld dus ga zo een lot kopen. Fijn weekend


  Maak melding

 7. #Aswin, goed hij is opgedonderd toch een last minder voor Suriname.
  Nederland was in de jaren 70 een paradijs maar nu is het drugs, moord en doodslag.
  Heb dehelft van mijn leven daar gewoond en gewerkt, maar je werkt voor de uitkeringstrekkers en de asielzoekers en niet vergeten de belastingdienst.
  Ik lach met je mee op deze vrijdag in zonnig Suriname.
  Heerlijk genieten van mijn planten en netjes geharkt tuin wat verlang ik nog meer????
  GEEN ACCEPTGIRO’S om de staatskas te spekken.
  Water moet gratis zijn maar in Nederland betaal je voor zuiveringsheffing voor alles weten ze daar kaal te plukken.
  Dikke doei voor de negatieve gasten daar.


  Maak melding

 8. @Suriname is love. Ik maak geen djugu- djugu. Ik kan uw reactie voorstellen. Misschien moet ik mijn situatie wat nader toelichten. Ik kwam naar Suriname om een security bedrijf te openen. Het liep goed totdat de overheid achter liep met betalen. Toen begon de ellende. Ik kon mijn personeel niet betalen die hun geld hard nodig hadden om voor hun gezinnen te zorgen. Ze werkte op alle posten van de CBB. Ondertussen liep het bedrag steeds hoger op wat ik moest krijgen van de overheid. Ik had zelf niets meer te eten, bij vrienden en familie moest ik om eten vragen. Ik kon echt niet meer, terwijl ik nog 1,8miljoen srd moest krijgen. En inderdaad Nederland is een duur land om te wonen en de criminaliteit is hoog hier. Nu heb ik mijn onderneming die heel goed loopt hier. Snapt u nu waarom ik blij ben dat ik terug ben? Wat zou u doen als u dit had meegemaakt? Dus niet meer boos zijn broer. Sorry voor mijn emotionele 1ste reactie.


  Maak melding

 9. a u b waterkant.net als u geen foto heeft van eenbericht .want ik bn een fml van deze foto en no pot zomaar foto tap wang bericht u weet nt hoe de faml op deze geval nu deze foto is gemaak op 12/2/2019 waar me zwagers om het levn is gekomn dus poer a foto a u b


  Maak melding

 10. @en je hoef niets op te lossen deal niet met zulke dingens als jou heb mij mensen.ik schrijf wat ik wil ik weet dat ook als ik niemand begrijpt de moeite doet om steekwoorden eruit te halen zak de stont wijf


  Maak melding

 11. Suriname is love goed gezegd ,maar hij heeft een foutje gemaakt laten wij bundelen want hij is niet verplicht tekst en uitleg te geven snap hem nu soso lobi


  Maak melding

 12. Thanks Aswin. Maar als ik een keer op vakantie kom moet je me wel vertellen waar ik nog grote kwie,s kan vangen want ik hou van hengelen😉. Trouwens tot de dag vandaag heb ik mn geld niet gekregen, maar ik koester geen wrok tegen niemand.


  Maak melding

 13. Politiek neutraal komt goed in de orde leren wij zo moge het zijn meer kan ik niet zeggen en geen wrok hebben verkort uw levensduur blessie ook al ben ik vlug boos maar houdt van mijn mensen dat kan ik niet verbergen ook al ben ik dogla ik blijf zwart,maar nathalie moet mij niet komen beledigen terwijl ik met mij gevoelens praat wat denkt die mega wel.,koetya


  Maak melding

 14. Alwin ik ben ook een dogla net als u, maar oeng broedoe faja. Ik blijf leren van mijn fouten. Thanks Breda. Ik ben ook altijd blij als ik sranang mags tegen kom in mijn woonplaats. Ik maak altijd een praatje met ze. Soso lobi. Als Nathalie jou beledigd heeft is niet netjes nee. We horen andere met respect te behandelen. Mijn echte naam is Hugo trouwens. Ok brada lobi.


  Maak melding

 15. Politiek netraal ben klaar met die berka mega kotya het feit dat ze antwoord geeft ,heeft ze mij begrepen als ik wist dat het zo een banther was ,had ik mijn tijd niet genomen om dat ding te beantwoorden,maar enfin is alom bekent.eeuwig sturen ze mensen om nederlands te gaan schrijven ,mijn.ma zo zeggenals niets iets is geworden ,fijne bondage


  Maak melding

 16. Ai we zullen het niet meer over haar/hem hebben Aswin. Ik wist niet dat je ook in ptata woonde. Spang niet wat anderen over je zeggen. Fijne avond bro.


  Maak melding

 17. Thanks kom net weer binnnen.maar die mega wil vervelend doen .soso lobi maar ik zal luisteren dat is ook een gave tenzij ze beledigend wordt maar ja woon allang hier en wil weer een keer terug vanaf zeventig vriend power


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.