Bizar: Buurman probeerde buurvrouw te verkrachten

18

Een man heeft eerder deze week in het district Paramaribo in Suriname geprobeerd om zijn buurvrouw te verkrachten in haar woning. Dit gebeurde nadat hij een smoes had verzonnen en de woning was binnengekomen.

De redactie van Waterkant verneemt dat toen de man in de woning was, hij geprobeerd heeft om de kleren van zijn buurvrouw weg te halen. Het slachtoffer verzette zich hevig en gilde heel luid om hulp.

De buurman had niet verwacht dat zijn buurvrouw dat zou doen en rende uit de woning. Het slachtoffer schakelde de politie in en die kwam ter plaatse. Echter was de buurman bij aankomst van de politie nergens te bespeuren.

De Surinaamse politie werkt aan zijn aanhouding.

18 REACTIES

 1. Zujn dit soort berichten een uitzondering of is het tegenwoordig niet meer gewoon om dit soort berichten te lezen ? Orde en discipline is ver te zoeken in Suriname. Het is een ongedisciplineerd zooitje geworden.


  Maak melding

 2. Het begint op een agoestal te lijken.
  Normen en waarden zijn al lang begraven. Laffe buurman,waarom heeft hij niet op de politie gewacht.
  Hij moet gepakt worden die ellendeling.


  Maak melding

 3. Onderwerp man probeerde vrouw aan te randen antwoord hij is zeker een ndp,er volgensmij zitten zieke geesten hier ik ben niet bang ik geef gewoon antwoord hoe durf je te spotten ,misschien had die klootzak hiv dat weet jij niet maar nee weer spotten ,belachelijk doen had jou moeder moeten aanranden zou jij anders praten gnoom.ik vraag mij af of sommige echt lezen weer een baw dus de dader had zeker geen vrouw meer echt kortzictig


  Maak melding

 4. Die buurman is een grote balhaar. Mischien heeft hij die buurvrouw ook nog stieken lopen begluren en eerst lopen aftrekken. Echt van die gluiperige gasten zijn dat, neem een stok met hete sambel en troes eng ini en gogo, dan gaat hij misschien afleren.


  Maak melding

 5. Nina je slaat de spijker op z’n kop!, een ”zielig creatuur” verbitterd mens die zijn gif en gal oneindig blijft spuwen, die door zijn taalgebruik zichzelf verraad en kunt afleiden uit wat voor nest/milieu die uit voorkomt. Een nul die wil opvallen vanwege te kort aan aandacht…. een primaatsoort dat tijdens de evolutie de hersenen zich niet volledig heeft kunnen ontwikkeling ook te herleiden door steeds in herhaling te vervallen door/met zijn bekrompen armzalig woordenschat. Gewoon negeren!


  Maak melding

 6. Nina je slaat de spijker op z’n kop!, een ”zielig creatuur” verbitterd mens die zijn gif en gal oneindig blijft spuwen, die door zijn taalgebruik zichzelf verraad en kunt afleiden uit wat voor nest/milieu die uit voorkomt. Een nul die wil opvallen vanwege te kort aan aandacht….een primaatsoort dat tijdens de evolutie de hersenen zich niet volledig heeft kunnen ontwikkelen, ook te herleiden door steeds in herhaling te vervallen door/met zijn bekrompen armzalig woordenschat. Gewoon negeren is het beste advies.


  Maak melding

 7. Ik denk buurvrouw vond buurman niet aantrekkelijk. Als zij hem leuk vond dan hij wel kon spelen in tuintje of bos en genieten van rozijntjes of meloenen. Zij dan weer kon genieten van zijn nectar. Maar helaas, buurman verkeerde inschatting gemaakt hebbende. Nu hij moet slapen tussen andere viezerikken en dievenijzerbrekers.

  Salaam


  Maak melding

 8. Jammer voor die arme vrouw de wereld zit raar in elkaar misschien had die man een ziekte die hij wilt overdragen aan die arme vrouw terwijl een.hoer hier reclame maakt enaamd nathalie of dagoe thalie die haar waterval mannen denkt kaaimannen epelesie bezorgd ,was zei het maar die kotya


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.