Surinaamse gebroeders Dongo binnenkort in echte WWE wedstrijden

6
Surinaamse gebroeders Dongo binnenkort in echte WWE wedstrijden
De vice-president van Suriname kreeg een Team Dongo shirt van de broers kado.

De gebroeders Donovan en Leandro Dongo uit Suriname zullen binnenkort te zien zijn in echte wedstrijden van World Wrestling Entertainment (WWE). De broers vertrekken eind september weer naar de Verenigde Staten. Dit keer om een verplichte zes maanden ‘volledige klaarstroom’ training af te werken.

De broers zeggen in gesprek met de redactie van Waterkant.Net dat tijdens de komende training zij zich zelf beter moeten ontwikkelen in de ring, ringmoves moeten kennen, hun eigen move sets moeten creeren en tal van andere zaken aan de orde zullen komen.

“Het is kort gezegd een finalizing training en kennis ontwikkelen om dan uiteindelijk de echte matches te vechten. Veel willen we niet zeggen maar vanuit de VS zullen wij de gemeenschap updaten. We zijn klaar om te bossen”.

De broers werden deze week uitgenodigd door de vice-president van Suriname Michael Ashwin Adhin. De vp kreeg bij die gelegenheid een ‘Team Dongo’ shirt van Donovan en Leandro kado. “…Als je land achter je staat is alles mogelijk…” aldus de broers.

Lees ook:

6 REACTIES

 1. Ik dacht dat worstelen in Suriname een Hindoestaanse sport was. Waarom schoppen onze Hindoestaanse broeders het niet ver in deze sport. Dongo is geen Hindoestaanse naam.


  Maak melding

 2. @John, WWE is show worstelen en populair in de USA vanwege het show gehalte en de groot gebouwde sporters die er mee doen…… is heel wat anders dan het echte worstelen!!


  Maak melding

 3. Ik snap niet dat mensen zo vol zijn van de valse showworstelen.
  Velen hebben niet eens door dat de toegebrachte slagen ingehouden slagen zijn.

  De echte.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.