dinsdag, april 16, 2024
HomeFoto'Donovan en Leandro Dongo door WWE gekozen om Suriname te vertegenwoordigen'

‘Donovan en Leandro Dongo door WWE gekozen om Suriname te vertegenwoordigen’

-

Does Travel - naar Suriname

Ze dromen al jaren van een carrière als professionele worstelaars binnen World Wrestling Entertainment (WWE) en nu lijkt de WWE-missie van de gebroeders Donovan en Leandro Dongo uit Suriname geslaagd. ‘Uit meer dan 30.000 aanvragen zijn wij, Donovan & Leandro Dongo, gekozen om Suriname te vertegenwoordigen’ hebben de broers zondag bekend gemaakt op hun Facebook pagina.

De WWE-missie begon vorig jaar november met Donovan, waarna jongere broer Leandro hem kort daarna opvolgde. De broers moesten daarna van 23 tot 28 april 2019 voor de laatste try-outs naar de Verenigde Staten afreizen. “Dit is de laatste try-out voor ons. Als wij die halen zijn we binnen” zei Donovan vorige maand nog over het avontuur.

Zondag brachten zij het nieuws naar buiten en zeiden daarbij: “We wisten dit tot nu toe niet … we zijn meer dan trots om ons land te vertegenwoordigen! We kwamen uit het niets. We zijn geboren voor grootheid! We zullen altijd nederig blijven!”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
 1. Opa en oma de trots opdeze voorbeeldige kerels. Wat een tegenpool tot de zonen van ddb en zijn oerdomme debiele idiote aanhangers.


  Maak melding
 2. @ndp bespotter…zelf als er overstroming is in azie, zie je kans om een link te leggen met DDB! Wat zielig dat je geen betere argumenten kent….heeft zeker met scholing, opvoeding en een zee van tijd te maken; ga werken of vrijwilligers werk doen!


  Maak melding
 3. Allen,

  Wendy, al woon ik niet in Suriname ben ook trots op deze jongens.
  Je hoef niet in Suriname te wonen, om een echte Surinamer te zijn.

  SUCCES.


  Maak melding
 4. Gabriel 13 mei 2019 at 05:33
  @ndp bespotter…zelf als er overstroming is in azie, zie je kans om een link te leggen met DDB! Wat zielig dat je geen betere argumenten kent….heeft zeker met scholing, opvoeding en een zee van tijd te maken; ga werken of vrijwilligers werk doen!

  Geldt ook voor jou, huichelaar.


  Maak melding
 5. Ben ook trots op deze twee mannen.
  Goede prestatie neergezet.
  Waar blijven de commentaren van de haters/koelies?
  Gevraagd wordt om zoveel mogelijk US dollars op vakantie mee te nemen naar Suriname.
  Wij Surinamers hebben elkaar nodig.
  Of we nu in het buitenland zijn geboren of in Suriname: we hebben allemaal Surinaamse roots.
  Als wij Surineds en SuriAms alleen maar goed zijn om de zogenaamde echte Surinamers die in Suriname zijn geboren, te helpen, zou dat geen goede zaak zijn. Zet je trots opzij, want we hebben elkaar nodig.


  Maak melding
 6. Fantastisch jongens ga ervoor. Dit hebben jullie aan jezelf te danken en niet aan een politieke partij.
  Haal het beste uit jezelf dan gaan er deuren voor jullie open. Goed bezig, ga zo door. Succes


  Maak melding
 7. Fantastisch💪🏿👍🏿GEFELICITEERD. kan mij vertellen wat een echte surinamer is. Naar mijn weten als je in Suriname geboren bent ben je een echte surinamer. 😂gelukkig dat ik in suriname geboren. @Wendy sorry maar wat je zegt is onzin.


  Maak melding
 8. Proficiaat k zal met volle belangstelling uitkyken nr de 1ste uitzending vn jullie op de TV. OEN FONG DENG WITMANG NANGA DEN BLAKAMANG AMEERKANG GI DEN MANKERIE OP ZN SURINAAMS.SUCCES.


  Maak melding
 9. @Smatje,

  Wat ben je toch een serpent! Wanneer er een positief bericht over een Surinaamse hindustaan wordt vermeld, dan lees ik van jou ook geen felicitatie.
  Je bent een zeer racistiche KAPHANI!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES