Man mishandelt ex-vrouw na woordenwisseling tussen haar en zijn nieuwe vriendin

26
Man mishandelt ex-vrouw na woordenwisseling tussen haar en zijn nieuwe vriendin

De Surinaamse politie heeft een 39-jarige man aangehouden voor zware mishandeling van zijn ex-vrouw. De man, John K., kwam verhaal halen bij zijn ex-vrouw nadat er een woordenwisseling was ontstaan tussen haar en zijn huidige vriendin. Hij viel in een woeste bui zijn ex-partner aan.

Uit het onderzoek ter plaatse bleek dat de huidige vriendin van John de werkplek van John’s ex-vrouw aan deed om iets af te halen. De ex-vrouw werkt namelijk voor een dienstverlenend bedrijf. Er ontstond op een gegeven moment een woordenwisseling tussen de vrouwen. John’s vriendin bracht hem op de hoogte daarvan.

John deed de plek toen in een woeste bui aan en begon zijn ex-vrouw te mishandelen. Daarbij kwam het slachtoffer met haar gezicht tegen een glazendeur aan in de voorgevel van het gebouw waar zij werkzaam is. Dat glas ging kapot met het gevolg dat het slachtoffer een grote snijverwonding op liep in haar gelaat.

John werd aangehouden voor zware mishandeling en werd overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

- Advertentie -

26 REACTIES

 1. Deze ex-vrouw is voor haar leven getekend met verwondingen in haar gezicht.Elke keer als zij in de spiegel kijkt, zal mij geconfronteerd worden met dit leed wat haar is aangedaan. Deze loser moet flink gestraft worden en de ex-vrouw een flinke schadevergoeding betalen, voor de door hem aangebrachte lichamelijk letsel.
  Zijn huidige vriendin moet zich diep schamen. Laat zij een voorbeeld hieraan nemen dan weet zij meteen wat haar in de toekomst te wachten staat met deze waardeloze kerel.Een weerloze vrouw mishandelen, dan ben je echt geen vent, maar een grote flapdrol die uren in de wind loopt te stinken. Machtsvertoon dan ben je geen knip voor je neus waard.


  Reactie rapporteren

 2. Weer een held op sokken, ik begrijp er geen jota van dat een man zich verlaagt om een vrouw te slaan !!! Zoek een stukje touw en verhang je zelf man, en liefst aan de hoogste boom zodat iedereen je kan zien hangen.

  sari tori

  Jacko


  Reactie rapporteren

 3. Wat een lage hond. Hij gaat verhaal halen omdat die twee vrouwen aan het kibbelen waren. Een lafaard van de laagste soort. Ai boi bij mij had hij dit moeten flikken a bo dėdė. Vrouwen moeten meer op vechtsporten gaan kickboxen, MMA. Deze mannen weten precies bij wie ze deze ka uithalen.


  Reactie rapporteren

 4. OMG als hij al zijn ex kan mishandelen… nieuwe vlam, jij bent dan gewaarschuwd. Johonny weet blijkbaar geen zaken aan te pakken met woorden maar met zijn handen. Laat hij het dan maar uitvechten met zijn cel maatjes. Jammer!


  Reactie rapporteren

 5. Ai baja. Al die ex-vrouwen hier op het forum nemen het op voor die mishandelde ex-vrouw. Zonder dat ze de precieze dialoog tussen de ex en het nieuwe liefje weten.
  John K. is een held die is opgekomen voor z’n huidige vriendin. Dat kan je niet zeggen van de vele mannen die verwekken en verdwijnen.


  Reactie rapporteren

 6. Dialoog ging als volgt:
  Ai motjo, sa ie kong doe dja?
  Sang ie takie? Motjo? Na you na motjo, daarom a mang yag you gwe.
  You kka motjo, ie ne kies a pakket. If ie kong baka, me fom you.
  Oen sa shie soema fong soema!


  Reactie rapporteren

 7. Een held die zijn ex gaat mishandelen,
  omdat ze zijn huidige vriendin heeft beledigd.
  Misschien deed deze hoer het al met hem tien hij nog bij zijn ex was.
  Ja, dan ben je een hoer.
  Hoe je het ook wend of keert.
  Zo’n held krijgt als beloning nu een hel


  Reactie rapporteren

 8. Heb je heel goed gezien.. Ik ben een dierenvriend en heb zelf een hond. Daarom weet ik ook dat jij een teefje bent die zeer zeker gefantaseerd heeft over vieze dingen met hondjes… ka vieze tata manieren van je bah🤣😂🤣😂🤣😂


  Reactie rapporteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.