Man mishandelt ex-vrouw na woordenwisseling tussen haar en zijn nieuwe vriendin

26
Man mishandelt ex-vrouw na woordenwisseling tussen haar en zijn nieuwe vriendin

De Surinaamse politie heeft een 39-jarige man aangehouden voor zware mishandeling van zijn ex-vrouw. De man, John K., kwam verhaal halen bij zijn ex-vrouw nadat er een woordenwisseling was ontstaan tussen haar en zijn huidige vriendin. Hij viel in een woeste bui zijn ex-partner aan.

Uit het onderzoek ter plaatse bleek dat de huidige vriendin van John de werkplek van John’s ex-vrouw aan deed om iets af te halen. De ex-vrouw werkt namelijk voor een dienstverlenend bedrijf. Er ontstond op een gegeven moment een woordenwisseling tussen de vrouwen. John’s vriendin bracht hem op de hoogte daarvan.

John deed de plek toen in een woeste bui aan en begon zijn ex-vrouw te mishandelen. Daarbij kwam het slachtoffer met haar gezicht tegen een glazendeur aan in de voorgevel van het gebouw waar zij werkzaam is. Dat glas ging kapot met het gevolg dat het slachtoffer een grote snijverwonding op liep in haar gelaat.

John werd aangehouden voor zware mishandeling en werd overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

26 REACTIES

 1. Wat is er toch aan de hand in Su???

  Geweld, drugs crime, inbraak, moord, verkrachting, verkeersovertredingen, corruptie.
  Ga maar door.

  De mensen zijn de weg kwijt.


  Maak melding

 2. Deze ex-vrouw is voor haar leven getekend met verwondingen in haar gezicht.Elke keer als zij in de spiegel kijkt, zal mij geconfronteerd worden met dit leed wat haar is aangedaan. Deze loser moet flink gestraft worden en de ex-vrouw een flinke schadevergoeding betalen, voor de door hem aangebrachte lichamelijk letsel.
  Zijn huidige vriendin moet zich diep schamen. Laat zij een voorbeeld hieraan nemen dan weet zij meteen wat haar in de toekomst te wachten staat met deze waardeloze kerel.Een weerloze vrouw mishandelen, dan ben je echt geen vent, maar een grote flapdrol die uren in de wind loopt te stinken. Machtsvertoon dan ben je geen knip voor je neus waard.


  Maak melding

 3. Opsluiten deze gast, castreren en einde oefening. Deze vent gedraagt zich niet als een man. Hij moet in het vervolg in een rok lopen met hoge hakken😅😅


  Maak melding

 4. Weer een held op sokken, ik begrijp er geen jota van dat een man zich verlaagt om een vrouw te slaan !!! Zoek een stukje touw en verhang je zelf man, en liefst aan de hoogste boom zodat iedereen je kan zien hangen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Wat een lage hond. Hij gaat verhaal halen omdat die twee vrouwen aan het kibbelen waren. Een lafaard van de laagste soort. Ai boi bij mij had hij dit moeten flikken a bo dėdė. Vrouwen moeten meer op vechtsporten gaan kickboxen, MMA. Deze mannen weten precies bij wie ze deze ka uithalen.


  Maak melding

 6. Wat een drama…
  Waarom ze om een shoft ruzie maken is onbegrijpenlijk.
  Die schoft is niet te vertrouwen anders had hij zijn echtgenoot niet verlaten voor een vriendin.


  Maak melding

 7. OMG als hij al zijn ex kan mishandelen… nieuwe vlam, jij bent dan gewaarschuwd. Johonny weet blijkbaar geen zaken aan te pakken met woorden maar met zijn handen. Laat hij het dan maar uitvechten met zijn cel maatjes. Jammer!


  Maak melding

 8. Wanneer het gaat over vrouwen dan raad ik iedere man aan om naar de wijze lessen te luisteren van Patrice O’Neal (te vinden op you tube). Trust me het is een echte eye opener.


  Maak melding

 9. Hij zal nu inderdaad beide handen tegelijk moeten gebruiken. Hij wilde het niet uitpraten. Nu zal hij zijn mond voor iets anders moeten gebruiken.
  Vier in 1


  Maak melding

 10. Ai baja. Al die ex-vrouwen hier op het forum nemen het op voor die mishandelde ex-vrouw. Zonder dat ze de precieze dialoog tussen de ex en het nieuwe liefje weten.
  John K. is een held die is opgekomen voor z’n huidige vriendin. Dat kan je niet zeggen van de vele mannen die verwekken en verdwijnen.


  Maak melding

 11. Dialoog ging als volgt:
  Ai motjo, sa ie kong doe dja?
  Sang ie takie? Motjo? Na you na motjo, daarom a mang yag you gwe.
  You kka motjo, ie ne kies a pakket. If ie kong baka, me fom you.
  Oen sa shie soema fong soema!


  Maak melding

 12. Een held die zijn ex gaat mishandelen,
  omdat ze zijn huidige vriendin heeft beledigd.
  Misschien deed deze hoer het al met hem tien hij nog bij zijn ex was.
  Ja, dan ben je een hoer.
  Hoe je het ook wend of keert.
  Zo’n held krijgt als beloning nu een hel


  Maak melding

 13. Nathalie weet het weer hoor 😂🤣😂🤣😂🤣.
  Loopt weer te gissen en te fantaseren als een grote idioot.
  Houd tóch je domme bek dicht.. teefje!!


  Maak melding

 14. Heb je heel goed gezien.. Ik ben een dierenvriend en heb zelf een hond. Daarom weet ik ook dat jij een teefje bent die zeer zeker gefantaseerd heeft over vieze dingen met hondjes… ka vieze tata manieren van je bah🤣😂🤣😂🤣😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.