Dubbel cabine pick-up ramt personenauto van achteren

19
Dubbel cabine pick-up ramt personenauto van achter

Op de Oost-West verbinding in Suriname heeft zich zojuist opnieuw een verkeersongeval voorgedaan, waarbij een voertuig van achteren is aangereden. Rond 20.15u zondagavond reed een dubbel cabine pick-up 4×4 een personen auto aan.

Beide voertuigen kwamen vanuit Albina, gaande richting Paramaribo. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de omgeving ‘De Hulp’. Hoe het ongeval heeft kunnen plaats vinden is nog niet bekend.

De pick-up breng olie en voedsel naar het bos voor arbeiders. De schade aan het aangereden voertuig is aanzienlijk zoals ook op onderstaande foto te zien is:

Eerder op de dag was er ook al een aanrijding op de Oost-West verbinding. Toen reed een truck een andere truck ook al van achter aan:

19 REACTIES

 1. Het is alom bekend dat veel autobestuurders hier in ons land totaal geen verkeersinzicht hebben. Kennen de verkeersregels niet of lappen het aan hun badslippers.Rijbewijs behaald met een zak rijst. Voertuigen zijn vaak in zeer slechte staat, dat ze overrijp zijn voor de schroothoop en toch blijft men hiermee doorrijden. KPS heeft zijn handen vol aan dit soort perikelen, die van geen ophouden kent. Deze mensen spelen met hun eigen leven en die van anderen. Hersenloze gasten.


  Maak melding

 2. dubbele cabine ramt personen auto van achteren wel ik wil niet vulgair zijn maar dit komt zo vaak voor ook bij mensen je zal de mensen de kost geven die dit elke dag doen je bent in een paar seconden straat arm


  Maak melding

 3. Ja Meoonzin: verkeersveiligheidsmaand. Houdt de statistieken bij ter voorkoming dat je achteraf gaat zeggen dat dit uit de duim is gezogen..Jij probeert jouw frustraties over anderen uit te storten. Nu gaan we jou met dezelfde wapens aanvallen door onze frustraties op jou te botvieren.


  Maak melding

 4. Het ongeval gebeurde op de juiste plaats in de omgeving van de hulp dus het komt wel goed alleen veilig rijden jongens ook al rij je in de buurt van de hulp is voorzichtigheid in het verkeer nodig


  Maak melding

 5. Johny boy,,kan je het niet alleen af??? Hopeloze pannekoek dat je bent!!!
  Met je domme opmerkingen en reactie’s.. 🤣😂.
  Gefrustreerd,,hahahhahah ,,,


  Maak melding

 6. Ja Meoonzin: Psychologisch gezien houden mensen , die anderen frontaal aanvallen mat allerlei stommiteiten er niet van aangevallen te worden. Voel nu hoe lekker dit is om aangevallen te worden. Geniet ervan..


  Maak melding

 7. Drie hersenloze mensjes die zich aangevallen voelen 😂🤣😂🤣. Eerst even jullie grammatica en spelling op orde brengen dan zou ik me heel misschien aangevallen voelen. Ka domme idioten!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.