Mannenkoor Maranatha Suriname wint zilver in Zweden

13

De deelname van het Mannenkoor Maranatha Suriname aan de finale van het Korenfestival Europa 2019 (Grand Prix of Nations & European Choir Games) heeft weer vruchten afgeworpen. Net als in 2016 in Spanje, haalden de heren de 2e plaats. Goed voor het zilver in de categorie ‘Sacraal’, meldt Suriname Overzee.

De finale vond vanmiddag in Göteborg Zweden plaats. Het koor werd gedirigeerd door mevrouw Maureen Malone en de heer Marcel Cairo, die de prijs namens Mannenenkoor Maranatha Suriname in ontvangst namen (foto).

Het Mannenkoor Maranatha Suriname treedt voor haar vertrek terug naar Suriname op in Amsterdam (Koningskerk). Op zondag 18 augustus vanaf 16.30 zullen tijdens dit ‘Maranatha in Concert’ event ook het mannen en vrouwenkoor Nederland Ronald Snijders, Edje Rust en standup comédienne Lucinda Sedoc hun opwachting doen.

Op zondag 25 augustus is het koor ook in Rotterdam te zien en wel van 14.00u – 18.00u in de EBGZ kerk te Rotterdam.

13 REACTIES

  1. Gefeliciteerd, jullie inspanning wordt beloond tenminste zorgen jullie dat Suriname positief in het nieuws komt. Jammer dat jullie president dit telkens verpest met zijn imago , tijd dat er een nieuwe wind gaat waaien in Suriname in mei 2020


    Maak melding

  2. DAT IS GEWELDIG MANNEN.IK BEN TROTS OP JULLIE .HEEL MOOI GEDAAN.IK WIL DE SHOW ZIEN.WAAR KAN IK HEM BEKIJKEN?JULLIE ZINGEN ALTIJD PRACHTIG.EEN HELE LUST OM TE LUISTEREN NAAR JULLIE ZANG.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.