Militair aangehouden voor bedreigen agente met dienstwapen

30

Het Arrestatie Team (A.T.) in Suriname heeft afgelopen maandag de 31-jarige militair Arantes N. aangehouden. Dit nadat hij medio juli vanuit zijn auto een agente in het verkeer bedreigde met een vuistvuurwapen. Het slachtoffer deed hierna aangifte van bedreiging tegen de man, waarna hij is opgespoord en aangehouden.

Bij de aanhouding van de verdachte trof het A.T. een vuurwapen aan in de auto die Arantes op dat moment bestuurde. Het wapen is in het belang van het onderzoek in beslag genomen omdat het vermoeden bestaat dat het zelfde wapen is gebruikt om de agente die bewuste dag te bedreigen, meldt de politie Public Relations.

Verder onderzoek bracht naar voren dat de verdachte Arantes militair van beroep is en dat het wapen een dienstwapen is. Nadat het A.T. Arantes en het wapen had overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten droegen die hem en het wapen vervolgens over aan de Militaire Politie die deze zaak verder moet onderzoeken.

- Advertentie -

30 REACTIES

 1. Ontslag voor altijd uit de dienst. Deze man is gewoon een crimineel, vermomd als zgn. militair !! Waar blijft de selectie minister van defensie Benshop? Of is het uw familie ??

 2. Hopelijk wordt hij gestraft en ontslagen.
  De Surinaamse gewapende machten lijken wel op een verzamelplaats voor tuig en losers.

 3. Je bent hier in de Surinaamse gemeenschap over geleverd aan een stelletje debielen die bij een gewapende macht werkzaam zijn, en te pas en te onpas hun dienstwapen tegen je gebruiken, vooral dit soort, Wat zich oppermachtig voelt, wanneer ze een wapen hebben, maar niet weten, of niet willen weten, waarom ze bevoegd zijn om een wapen te mogen dragen.

 4. dit is Duidelijk een kwestie van ontbrekende Educatie , zijn hoofd is leeg alleen een pet zou er op passen dus moet hij de stoere bink uithangen , ouders begin vroeg je kinderen goed te onderrichten , dan kunnen ze later met respect met hun medemens en de autoriteiten omgaan Agressie hoort bij beesten niet bij beschaafde mensen

 5. Die man lijkt wel 50 joh. Hij wilde zeker met die agente sjansen maar ze wilde hem niet, hij voelde zich in zijn commando eer aangetast en begon toen te dreigen. Veel van die militairen zijn vrouwenverslindende heethoofdige drugsgebruikers.

 6. Deze leeghoofd hoor op staande voet ontslagen te worden. Hij voelt zich een heertje met een vuurwapen in zijn hand. Loser.

 7. Respectloos naar een vrouw toe. Noemt dit ding zich militair????Opdonderen met deze moordlustige gast.
  De cel in met hem. Sommige mensen snappen niet dat zij een voorbeeldfunctie uitoefenen, wat moet en zal onze jeugd wel niet denken, dat dit zo hoort???? lamlendeling met zijn oerlelijke kop en grote smoel.

 8. Arantes, mi boi luister wat de baas zegt, het moment komt eraan, rustig aan, de volgende grote partij is reeds richting haven.

 9. Dat zo een sujet militair kan worden! Geen opleiding, mentaal zeer zwak, opgewonden standje, geen voorbeeldfunctie … Tsja in het leger word je een kerel… maar geldt niet voor het Surinaams leger.

 10. Volgens mij is hij militair. Hi j is een Bakroe.
  Het huidige regering heeft gauw handje van om.anderen de schuld te geven.

 11. @Bhanumati

  Toch geen familie van Kenneth Vermeer?
  Kunt u deze vergelijking even duidelijk maken?

  Want ik vind het een racistiche opmerking.

  Ik rust
  Djamoe

 12. Duidelijk dat deze man een zeer ongelukkige jeugd achter rug heeft gehad, ik twijfel dat hij verkeerde kleur en soort kinder fiets al dan niet op een eerlijke wijze heeft gehad.

 13. Hij wilde de agent net als zijn baas dat ooit met onschuldige mede Surinamers had gedaan, op de vlucht doodschieten.

 14. Ik snap jullie niet. Hoeveel militairen hebben we. Hoeveel hebben het afgelopen jaar overvallen gepleegd, diefstal en afpersingen geregeld. Dit is het Surinaamse leger man. Maar volgende maand zal hij bij de rechtszaak vertellen dat er geen kogels beschikbaar zijn in het leger dit is het kwaliteit waterpistool waar hij mee rondloopt en wordt vrijgesproken.

 15. Bij de rechter gaat hij vertellen dat hij gedwongen was dit te doen door een kleine blauwe mannetje met een baard en rode muts op zijn naam kent hij niet volledig maar zijn initialen wel G.S

 16. Meoonnozel wees blij dat jij de aangereden hond niet was jij mag jouw eigen echt niet voortplanten. Laterrr riool gangstertje

 17. Ja Bert; onze Meoonzin wil interessant overkomen. Alleen is hij zo stupide dat hij niet inziet dat hij juist debielachtig overkomt.Volgens mij heeft hij niet eens de lagere school afgemaakt. Dus onvriendelijk frontaal aanvallen. dat is zijn zwakke plak.

 18. John, frontaal aanvallen???
  Waar heb je dit vandaan, frontaal botsen bedoel je idioot!!! Durf niet te praten over school tegen mij debieltje 🤣😂🤣😂.
  Bertje hoe is het in de bijstand?? Hahahah

 19. Is een leugen een militair bedreig niet en hij heef al vrijspraak gehad dus die agenten lullen gewoon. Want als die agent of agente zo precies weet dat die verdachte een militair is A-team gaat nooit arrestatie plegen de militaire politie word ingeschakeld voor de arrestatie bij een militair dus is gewoon een leugen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.