Tiener zonder rijbewijs ingesloten na aanrijden bromfietser

11
Archieffoto-bromfietser-gewond-suriname
Archieffoto van een brom ongeluk en NIET het ongeluk of de brom uit dit bericht.

De politie in Suriname heeft dinsdag de 18-jarige autobestuurder Luciano A. in verzekering gesteld. De jeugdige verleende geen voorrang aan een bromfietser bij het beschrijven van een rechtse bocht op de Lijnweg te Moengo en reed hem aan. Het onderzoek van de politie wees uit dat Luciano niet in het bezit is van een rijbewijs.

De bromfietser liep zware lichamelijk letsel op en
werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de RGD poli te Moengo. Hierna werd hij voor verdere medische beehandeling vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Het slachtoffer is door de behandelde arts toen verder verwezen naar de orthopeed.

De autobestuurder werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Moengo. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations op haar website.

11 REACTIES

 1. Ik denk dat een bromfiets de meest kwetsbare verkeersdeelnemer is. Je hebt een behoorlijke snelheid
  en 9 van de 10 automobilisten geeft geen voorrang met als gevolg dat je over de
  motorkap vliegt.


  Maak melding

 2. Deze klojo, ( moet de bromfietser indien hij blijft leven levenslang onderhouden ) in alle behoeften wat hij nodig heeft. En buitendien nooit de gelegenheid geven om een geldige rijbewijs te halen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Voorrang nemen of voorrang krijgen zijn 2 noodzakelijk risico`s in Suriname. Ik zou zeggen let er goed op, al heb je voorrang, neem geen kans, want Risco=kans x effect, en dat lezen we dagelijks op Waterkant.net


  Maak melding

 4. Het gaat om een tiener dus als die nog thuis woont stel de ouders/verzorgers ook aan spraakelijk. Zal ze leren hun kroos beter op te voeden . Begrijp niet waarom dit nog niet is ingevoerd. Kinderen krijgen kan zo wat iedereen , maar ze opvoeden is de kunst..
  Mijn moeder haar mantra was als je ze niet kan verzorgen/opvoeden krijg ze niet. ( Verzorgen gaat verder dan alleen 3x daags eten)


  Maak melding

 5. Dit is werk voor Chandrika om voor een oplossing te zorgen ,even wachten tot mei 2020 rijden donder rijbewijs gaat zeker zwaarder gestraft worden


  Maak melding

 6. Waar waren zijn ouders op dit moment? Zij horen ook aansprakelijk gesteld te worden. Alleen al het feit dat door hun te doen heeft hij de autosleutel kunnen pakken en gaan rijden. Hij hoort een flinke straf te krijgen voor joyriding. Gelukkig zijn er niet meer doden gevallen. Hoop voor het slachtoffer een spoedig herstel.

  Sarie Torie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.