NDP’er Bouva noemt verspreide screenshot misleiding

40
NDP'er Bouva noemt verspreide screenshot met zijn nummer misleiding

Op social media circuleert momenteel een screenshot (zie onder) van een NDP WhatsApp groep, waarin een oproep zou worden gedaan om tegen betaling mensen te zoeken die zich willen voordoen als overlopende ABOP’er of VHP’er. Deze zouden zich bij een NDP meeting zogenaamd moeten aansluiten bij de partij. In de screenshot wordt de indruk gewekt dat het bericht afkomstig zou zijn van NDP’er Melvin Bouva. “Het is mijn nummer, maar niet mijn woorden en ook niet mijn stijl. Het is digitaal gemanipuleerd” aldus Bouva, die de zaak reeds aangemeld heeft bij de autoriteiten.

“Voor ons is het niet nodig om mensen met een 10 SRD te overhalen om zich aan te sluiten bij de Nationale Democratische Partij (NDP). Kennelijk hebben mensen uit andere partijen moeite met de groei van de NDP. Als het niet 20, 60, 100 of soms 150 volgers van de ABOP, VHP of PL zich aansluiten bij de NDP.” Dat zei Bouva, onder voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA) op dinsdag 6 augustus 2019 tijdens een radio praatprogramma.

Het Nationaal Informatie instituut schrijft dat de DNA-ondervoorzitter vermoedt dat oppositionele partijen het niet kunnen verkroppen dat tientallen mensen hun partij de rug toekeren en zich bij de NDP nestelen.

“Dit is niet onze werkwijze. Politieke tegenstanders hebben misbruik gemaakt van mijn nummer om te doen voorkomen dat de NDP mensen mobiliseert om over te lopen tegen een vergoeding. “De poging die men waakt om ons af te leiden zal niet slagen. Wij blijven bezig met ons werken” aldus Bouva. De screenshot in kwestie:

40 REACTIES

 1. Of de firma & list en bedrog draait op volle toeren of de traditionele bedriegers zijn nu zelf eens bedrogen. Er bestaat weliswaar een software genaamd spoof waarmee je zonder medeweten van iemand met het nummer van zijn of haar mobiel berichten kan versturen. Echter ben ik gezien de leugenachtige reputatie van alles wat NDP is, geneigd te geloven dat die Bouva daadwerkelijk het betreffend bericht heeft verstuurd en nu zijn hachje probeert te redden.


  Maak melding

 2. Redskin slaat de spijker op de kop. If you can not beat them join them…. dit zijn praktijken die gebruikt worden door Amerikaanse politici, door extremisten en door machtwellustigen.


  Maak melding

 3. Om zo iemandt valselyk te belasten,is zelfs politiek gezien waardeloos,deze man heefd naar myn mening beters aan z,n hoofd dan dit soort schaamteloze handelingen teplegen.


  Maak melding

 4. Groei van de NDP? 2020 zal ons leren. Vele partijen zijn jullie voorgegaan en als ijsblokjes in de oven gesmolten. Nu wordt de NDP voor haar onkunde afgestraft. Jullie hebben 10 jaar de tijd gekregen en geen moer gedaan. 2020 wordt dus bijltjesdag. Bye Bye meneer Bouva, Je houdt wel een mooi pensioentje aan over. Hopelijk zal de volgende regering deze wetten veranderen,


  Maak melding

 5. Wat voor soort opleiding heeft Bouva??? Zal wel niet veel zijn. Zou zie maar weer hoe corrupt de NDP gasten denken en handelen. NDP bestaat uit domme krachten en de laagste in hun soort. Criminelen, moordenaars, witwaspraktijken, verkrachters, misleiders. Een stelletje leeghoofden bi elkaar daaruit bestaat de NDP.


  Maak melding

 6. MENSEN VAN ANDERE PARTIJEN HEBBEN MOEITE MET DE GROEI VAN DE NDP…..????? DEZE NASCHOOLSE OPVANG OPLICHTER IS DE KLUTS KWIJT ,OF HIJ IS GEK GEWORDEN ? FEIT IS : DE MENSEN VAN DE ANDERE PARTIJEN HEBBEN MOEITE MET DE CORRUPTIE/DEVALUATIE/TOENEMENDE CRIMINALITEIT,EN DE VERARMING VAN HET SURINAAMSE VOLK ONDER DE NDP REGERINGEN…..SCHAAMTELOOS !


  Maak melding

 7. Kondremangs
  Aldus Judas Iskariot van de A NO MI -CLUB van DiDiBri. …….hoe geloofwaardig is het verhaal van een volksmislijder? ????
  Alles wat uit de mond van de A NO MI -CLUB van DiDiBri komt is VOOR ONS SURINAMERS HIER IN SU. …..ONGELOOFWAARDIG. ……
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 8. Zo zie je maar hoe de geschiedenis zich blijft herhalen. Telkens weer komt de zwakte van de oppositiepartijen bovendrijven. De tegenstanders van de regering voelen het echt in hun achterwerk knijpen nu de verkiezingen aan het naderen zijn. Ze weten zich geen houding te geven.

  Nog erger. De VHP heeft thans vier t.v. kanalen ingekocht om massaal fake nieuws in diverse talen en dialecten over de bevolking te storten. Zij zijn voornemens om bagger over de NDP te storten in de hoop verkiezingswinst te halen.

  Al deze fake nieuws projecten gaan echter in het voordeel van de NDP werken. De VHP is een fake volkspartij in al haar structuren. Zij kan een deel van haar achterban binden met de olifant. Dit dier is het nationale symbool van India. De NDP is er voor iedereen. Deze partij is een algemene volkspartij in al haar organen.


  Maak melding

 9. Kondremangs
  Voorgaande reageerder lult. ..op zijn Surinaams gezegd. ..uit zijn nek. ….deze berichtgeving is in dezelfde categorie als. ….ze zijn op de vlucht neergeschoten. ….ze wilden een coup plegen. …hij hft zichzelf opgehangen aangezien zijn sportbroekskoord, etc. …..
  Dus kom geen enkele oppositie schuld geven van achterwerk dichtknijpen. ….focus je op de rotzooi van rutte waar jij woont en laat ons hier dealen met DiDiBri en zijn boevenbende. …..tra jari A keba….jo bongrobita. ….pseudopatriot. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 10. Het “a no mi” cultuurtje bij de paarse maffia-bende heeft deze kliek van pathologische NDP leugenaars in alle geledingen aangetast. Liegen, bedriegen, bedelen, lenen, roven en stelen is de norm bij deze corrupte, criminele paarse bende.


  Maak melding

 11. De ndp blijf voor velen hier op waterkant een obsessie als er iets is gebeurd waar of niet waar jullie duiken er gelijk op als een stelletje dolle honden niet te geloven ai boi
  sommige mensen weten niet met hun vrije
  Tijd om te gaan


  Maak melding

 12. Daar gaat de strontzak RobG weer met zijn haat tegenover Hindoestanen. Volgens hem zijn Hindoestanen racisten maar vergeet hij dat het India is dat Suriname met een enorm pak geld helpt. Geen een Afrikaans land is breid Suriname financieel te steunen maar wat voor een zaka zake moet je zijn om geld te ontvangen en nog op dat land af te geven ? Ongedierte van het laagste soort is RobG.


  Maak melding

 13. @RobG
  Wie kan bewijzen dat dit fake news of geen fake nieuws is. De verdediging van Bouva klopt duidelijk niet want hij sugereerd iets anders dan er staat.
  Bouva stelt dat zij overlopers niet hoeven te verleiden met SRD 10 om te komen. Er staat in de App dat hij de NDPers per zich als ABOPer of VHPer profielerende bezoeker van de meetingen SRD 10 zal willen betalen.
  Ofwel RobG als u 100 mensen organiseert die op de ene meeting ABOPer spelen en op de andere meetiog VHPer dan verdient u 2 maal 100 maal 10 SRD.

  Ik weet niet wat waar is en u ook niet echter het Antwoord van Bouva sluit niet aan bij hetgeen waar op hij reageert.

  By The Way heeft u het rapport van de DNA deskundigen /Juristen al gelezen met betrekking tot de Suralco/Alcoa/Brokopondo deal.
  Het is vernietigend te noemen en geheel in lijn met wat ik al sinds 2015 post en hoe de oppositie zich heeft opgesteld.
  Op alle onderdelen vernietigende adviezen aan de DNA en dat na dat de President sinds december de DNA brede afwijzing van zijn MOU genegeerd heeft en Sardjoe zijn gang heeft laten gaan.
  Toffe regering beste RobG,


  Maak melding

 14. Nogmaals worden de percelen ook geïmporteerd dan men Euro en Dollars mag vragen ,Regering doe er wat aan pak deze gasten ,want de Wet is er pak die gasten aan want daar omtrent hoor ik ze geen mening geven op waterkant maar om wel dingen die onbelangrijk zijn


  Maak melding

 15. Het Surinaamse Volk Dat Voor de tiran ddb Zwicht Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen, Dan Dooft Het Licht…

  ndp is niets anders dan k.(h)olo. Ze kunnen niets met hun “experts”, “deskundigen, “bestuurders”, “kennis en ervaring van ddb” enz. noch nationaal en ook niet internationaal.

  Zie wat ze sinds 25 februari 1980 Suriname gebracht hebben, staatsgreep, dictatuur, grondwet vertrappen, njam 500 miljoen gulden van de verdragsmiddelen, een deel van de verdragsgelden die Suriname van Nederland gekregen bij de onafhankelijkheid op 25 november 1975, moord en verderf, monddood maken van de pers, media, het volk, verbranden van mediagebouwen, opsluiten van andersdenkenden, zelfverrijking, heel grote armoede van de bevolking, geen valuta, ned. gulden, us-dollar, euro, enz. Totaal chaos en verval in alles in Suriname en bij de Surinamers. Sranan Skeer!

  Time4Change!

  Surinamers, (jonge) kiezers van Suriname sluit u massaal aan bij de kernen van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP)
  De VHP gaat voor 28 zetels en meer bij de Algemene en Geheime Verkiezingen voor de DNA van Suriname op 25 mei 2020 en kiezers van noord – zuid, oost – west in Suriname stemt u massaal op de kandidaten van de VHP op de kiezerslijst. Stemt u ook voor de DR-, en RR-leden van de VHP.
  kiezers redden jullie Suriname, zodat het geen dictatuur wordt, zoals in bolivia, venezuela, cuba, equatoriaal guinee, noord-korea, rusland, vele moslimlanden in Afrika, en Azie, enz.
  Chandrikaperkash Santohki (CS) is de juiste man die Suriname weer de juiste koers zal geven en samen werken in een regeringscoalitie met andere politieke partijen na 25 mei 2020 in Suriname.

  CS4Pres!

  Leve:
  – alle politieke partijen die met de VHP na 25 mei 2020 de regeringscoalitie gaan vormen,
  – CS4Pres,
  – alle kiezers (jonge) kiezers van noord- zuid, oost, west in Suriname, die gaan stemmen voor de VHP en voor de andere politieke partijen die in deze regeringscoalitie gaan samen werken na 25 mei 2020,
  – Vision 2030 van de VHP,
  – plan van aanpak van deze partijen om Suriname en de Surinamers weer te verheffen (inter)nationaal.
  – opbouw van de Surinamers, welzijn, welvaart, scholing, investeerders, productie en export, werkgelegenheid, criminaliteitsbestrijding, rust, orde, veiligheid, normen, waarden, respect, discipline, democratische rechtsstaat, internationale verdragen, samen werken met andere landen en mensen, enz

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Time4Change

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 16. De NDP schuwt dergelijke laag bij de grondse handelswijzen niet. Dat Bouva heeft gefraudeerd met gelden van de zogenaamde naschoolse opvang is zeker geen fake nieuws


  Maak melding

 17. In 2015 heeft de ndp toch veel mensen omgekocht om op ze te stemmen….dus verbaasd me niet!!! Ze zijn nu bezig om in groot tempo 10000 grondpapieren te verstrekken….ook een vorm van omkoping!!!


  Maak melding

 18. Boeboe bit sjorie

  Mijn broek valt af als ik de beweringen van deze man lees. Didibri vergelijken met Nelson Mandela. Bouva: diploma;s ogenblikkelijk inleveren.
  Melvin Bouva
  Naar navigatie springenNaar zoeken springen
  Melvin Bouva
  Melvin Bouva, 2019
  Melvin Bouva, 2019
  Volledige naam Melvin Waldi Joy Bouva
  Geboren 9 maart 1982
  Geboorteplaats Paramaribo
  Land Suriname
  Functie vicevoorzitter DNA
  Sinds 2015
  Partij NDP
  Titulatuur master
  Website
  Portaal Portaalicoon Politiek
  Melvin Bouva (Paramaribo, 9 maart 1982) is een Surinaams politicus. Hij was van 2004 tot 2007 de eerste gekozen voorzitter van het Nationale Jeugdparlement. In 2010 werd hij lid van De Nationale Assemblée. Sinds 2015 is hij vicevoorzitter van dit parlement.
  Biografie
  Nadat in 2004 het Nationaal Jeugdparlement werd opgericht behoorde hij tot de eerste groep gekozen jeugdparlementariërs die op 3 november 2004 werd geïnstalleerd.[1] Twee weken later volgde hij de eerste, voorlopige voorzitter Rayen Vyent op door middel van een stemming in het parlement.[2] Hij bleef aan tot oktober 2007.[3]

  Hierna werd hij jeugdambassadeur voor de Millennium Development Goals van de VN (samen met Yldiz Beighle).[4] In deze jaren schreef hij ook columns.[5] In 2009 sloot hij zich aan bij de Nationale Democratische Partij van Desi Bouterse.[6] Zijn keuze voor de NDP was in die tijd verrassend, omdat hij tot dan toe vooral nog geplaatst werd in de hoek van de NPS van Ronald Venetiaan.[7] Toen hij zich op 1 april 2010 verkiesbaar stelde voor de verkiezingen in mei, zegde hij zijn functie als jeugdambassadeur om principieel-politieke reden op.[4]
  Ondertussen behaalde hij zijn bachelorgraad in de rechten aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname.[8][9] Later, in augustus 2015, slaagde hij voor zijn mastergraad in bestuurskunde.[10]
  Bouva bepleitte in aanloop naar de verkiezingen van 2010 dat Bouterse bij een veroordeling voor de Decembermoorden nog evengoed tot president verkozen kon worden. Hij onderbouwde dit met de vergelijking dat Nelson Mandela ook in de gevangenis heeft gezeten.[11] Twee jaar nadat hij zitting had genomen in De Nationale Assemblée (DNA), in 2012, was hij een van de initiatiefnemers van de Amnestiewet die moest voorkomen dat Bouterse voor de Decembermoorden veroordeeld zou worden.[12] Het proces was echter al begonnen en liep daarna gewoon door.[13]
  In 2015 werd hij gekozen tot vicevoorzitter van DNA.[8] Daarnaast werd hij in 2019 in Qatar gekozen tot voorzitter van het Forum van Jonge Parlementariërs dat tot de Interparlementaire Unie behoort.[14]


  Maak melding

 19. De Misdadige Moordenaar … ple-si-dent Desire Delano Bouterse … heeft de NASCHOOLSE OPVANG … een NYANG-PATU … een GRABBELTON … genoemd. En wie kan/kon het beter weten? The Grand Master Thief himself !!!!! @ Bouva … was dat ook FAKE-NIEUWS !!!

  @ Witte boord CRIMINEEL … Melvin Bouta … de gestolen US Dollars die je in het buitenland gestorneerd hebt{ is dat ook fake-nieuws} worden allemaal teruggehaald. Je zult ervoor boeten … lange vinger DIEFKAT !!!
  Na mei 2020 … is het done met je !!! Misschien kan de Advocaat van de Duivel … @ RobG … iets voor je betekenen.

  Verkiezing Mei 2020 … de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse … geen Kandidaat { fake nieuws noh ??? dit is INSIDE !!!}. Kort voor de verkiezing gaat Suriname verrast worden door deze mededeling. Berm-partij Insiders weten dit … aktiviteiten no todo!! Alles heet nu Ontwikkeling { plomberen van straten, repareren van bruggen, opschonen van kreken, verdelen van pakketten, a la dol tekenen van nietszeggende overeenkomsten }. Als deze Flapdrollen zo doorgaan is Suriname rond 20 Mei 2019 het DUBAI van AWARI MiE-Sji-KE-BA.


  Maak melding

 20. Een Pi-SI-Go-LOOG … van het kaliber @ ROBG … stelde de vraag: als je naar de PICTURE van Witte Boord Crimineel … Melvin Bouva … kijk, wat ziet je ??? Hij gaf zelf het antwoord: een paarse Bastaard Kannibaal !!!!


  Maak melding

 21. john ,
  Je bent niet compleet,
  Waar staat de opleiding van de heer Bouva?
  Ik neem aan dat hij toch iets op een of andere school iets gestudeerd heeft?
  Ben erg nieuwsgierig wat zijn opleiding is.


  Maak melding

 22. El wemo: je hebt nit goed gelezen. ondertussen behaalde hij zijn bachelor graad in de rechten etc etc.Lees opnieuw.

  Maar ik heb wel een boodschap voor die meneer Bouva. Zorg ervoor dat de NDP de verkiezingen wint, want als zij verliest trek ik een paar blikken accountants open op jouw activiteiten vanaf het jaar 2010 haarfijn na te trekken. zorg dat jouw administratie op orde is. De sanctie zal zijn dat je niet alleen gevangenisstraf zal krijgen, maar dat je ook elke gestolen cent terug moet betalen. En deze boodschap geldt niet alleen voor jou, maar ook voor al jouw boevenvrienden inclusief DDB. Inclusief die neef van Bouterse, die hoofd werd van de belastingdienst en srd 5 miljoen achterover drukte. Hoefdraad zou deze vent aanpakken. hij heeft intussen geen moer gedaan dus moeten we Hoefdraad zijn werk afmaken. Gelukkig dat al deze fraudegevallen in de kranten staan vermeld. Bouva bij verlies van de verkiezingen: Jij pijn wij Bijltjesdag


  Maak melding

 23. wanneer is de n d p vergadering ergens in het land.. ik kom ook kijken.. en waar natuurlijk

  hoeveel leden en niet leden dit gaan bij wonen..

  ik kom met eigen vervoer..


  Maak melding

 24. Het is ZWAAR MISLEIDEND wanneer volksvertegenwoordiger
  die een eed op de GRONDWET HEEFT AFGELEGD, plotseling
  stelt dat hij in een DEMOCRATIE, de RECHTERS in een lopend
  strafproces gaat STOPPEN, via een ONGRONDWETTIGE
  AMNESTIEWET !

  Zie GRONDWET, niemand en ook geen enkele instantie mag
  zich inlaten met zaken die bij de RECHTERS in behandeling zijn !

  Het gaat om een ONGECLAUSULEERD GRONDWETTELIJK VERBOD !

  EEN KEIHARD en niet mis te verstaan VERBOD !!!

  PS : STRAFVONNIS van TWINTIG JAAR, wordt binnenkort
  door de KRIJGSRAAD uitgesproken tegen de HOOFDDADER
  van de ON-SURINAAMSE MASSAMOORD !

  n


  Maak melding

 25. Opa Bouva doet zich mooier voor dan dat hij in werkelijkheid is met zijn omstreden amnestiewet en al dat gestolen geld van de naschoolse opvang, deze patjakker moet wat vaker in de spiegel kijken, om er achter te komen, wat voor een griezel deze paarse volgevreten rat is.


  Maak melding

 26. @jojo,
  De afgelopen jaren heb ik zoveel tegen de NDP geproduceerde onzin zien voorbijkomen waardoor ik immuun ben geraakt voor fake nieuws en schouderophalend kennis neem van de zoveelste verspilde energie. Voor mij is een ding duidelijk.Iemand als Bouva gaat zijn goede naam en respectvolle reputatie niet zomaar opofferen door een laag-bij-de-grond-idee te bedenken. Dit idee is sluw en doorzichtig, dus dubbel niks. Alleen labiele geesten zoals mul, krijgen een erectie van dit soort fake nieuws.

  @Jojo,
  M.b.t. de Suralco/Alcoa/Brokopondo deal kan ik alleen maar zeggen dat het een voorlopig (concept) raamwerk-plan was. Het bestaat uit zoveel onderdelen waardoor het noodzakelijk is om deskundigheid in te huren om het concept in al haar finesses te bestuderen. Er is dus niets nieuws onder de zon. Het is een politiek spel van de oppositie. De oppositie en haar aanhang maken van een mug een rhinosaurus.


  Maak melding

 27. Aan de Pi-si-go-loog gevraagd naar het psychisch denkvermogen van … @ RobG.
  Antwoord: na Diepte Psychologisch- en Psychiatrisch onderzoeken … @ RobG …. DENK- en ANALYTISCH VERMOGEN … van een … KOETAI. Labiele geesten hebben hier niets dan ook niets aan toe te voegen.


  Maak melding

 28. Kondremangs
  Lawpi -gestoord moet een gedwongen opsluiting krijgen als die het waagt naar Su te komen. …Letitia Vriesdelaan..net over de Sommelsdijkse kreek. ..links en helemaal achteraan opsluiten ….Want a law troetroe met zijn adoratie van BOEVA ..lid van de A NO MI bende van DiDiBri en co. …en master verduisteraar.
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 29. @ RobG
  “M.b.t. de Suralco/Alcoa/Brokopondo deal kan ik alleen maar zeggen dat het een voorlopig (concept) raamwerk-plan was. Het bestaat uit zoveel onderdelen waardoor het noodzakelijk is om deskundigheid in te huren om het concept in al haar finesses te bestuderen.”

  beste RobG u maakt fake nieuws het zijn na 4,5 jaar werken etc ingediende wetsvoorstellen omdat de Brokopondo overeenkomst een wet is en dat daarom de DNA het laatste woordt heeft.

  U bent wel erg van de alternatieve waarheden door ingediende wetsvoorstellen die op 01.01.2020 rechtskracht moeten hebben te betitelen als Voorlopig (concept) raamwek plan.
  Helaas bewijst u als NDP loyalist dat u veel onzin in de wereld brengt.
  U bent ondertussen immuun voor de realiteit geworden op een wel heel erg ludieke wijze.
  beste RobG deze weten zijn het wanproduct van een presidentiële commissie die hier jaren aan gewerkt heeft en zogenaamd al overal deskundigen heeft ingehuurd. Deskundigen die duidelijk aan de leiband van Alcoa liepen en die volgens de Juristen van de DNA in het nadeel van Suriname gewerkt hebben.

  In het rapport van de DNA deskundigen staat dat er in het NADEEL van Suriname gehandeld is, iets wat de oppositie al sinds 2015 luid en duidelijk verklaart.
  Nu het fout is en zelfs door een advocaat die voor de regering werkt de dochter van Silos van Dijk verklaart u dat het een concept (voorlopig) raamwerk plan. U verklaart daarmee de regering incompetent.


  Maak melding

 30. Hahaha, hij is tegen de lamp gelopen en nu probeert hij zich eruit te kletsen met een leugenverhaal. Heel SU weet dat deze paarse beest 1 van die NSO corruptelingen is geweest die flink heeft geprofiteerd van dat project door de stelen van kleine kinderen. Dus shame on you.


  Maak melding

 31. Bertje toch,jij bent het die onzin verkoopt hier met je onwaarheden en zogenaamde feiten.
  😂🤣😂🤣😂🤣
  Meer ongelukken tijdens controle’s hahahahaha.
  LOZERRRRR


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.