Militair zwaargewond bij aanrijding in Suriname

10
Militair zwaargewond bij aanrijding in Suriname

Deze militair raakte afgelopen weekend zwaargewond bij een aanrijding aan de Slangenhoutstraat. Hij reed op een bromfiets en werd aangereden door een auto die reed in de richting van de Calcuttastraat. De autobestuurder sloeg af naar een inrit maar verleende geen voorrang aan de bromfietser, met als gevolg een aanrijding meldt Times of Suriname.

De bromfietser vloog na het verkeersongeluk enkele meters verder van de bromfiets. Zijn vervoersmiddel kwam precies bij de auto tot stilstand (foto onder). Zowel de auto als de bromfiets had schade. Het slachtoffer moest met een ambulance worden vervoerd voor medische behandeling.

De auto is in beslag genomen voor herkeuring en werd weggesleept door de sleepdienst. De militaire politie werd ingeschakeld voor onderzoek, aldus de krant.

10 REACTIES

 1. En de

  Én de leden van t eeuwige ”ramp toeristengilde”waren gelijk present. Ze kunnen niks ( geen nodige eerste hulp) bieden , maar zijn wel ter plekke.Zo kunnen ze een live ooggetuige verslag geven. Na so den gwenti, ba.


  Maak melding

 2. Als je afslaat naar links of naar rechts moet je als autobestuurder het verkeer dat rechtdoor gaat voorrang verlenen. Voetgangers of whatever hebben dan voorrang.

  Ik heb gemerkt dat deze regel in Suriname niet geldt met alle gevolgen vandien.


  Maak melding

 3. Zoals gewoonlijk geen kentekenplaat op de broembroem is het wel een militair want hoop mensen dragen deze kleding om geweldig over te komen bij anderen en zijn zogenaamd in dienst bij lanti. Brommers, fietsers zijn overal in gevaar bij afslaande voertuigen dus afstand houden is beste optie en als je denkt ik heb voorrang en ze bekijken het maar dan ga je het slechte wegdek van heel dichtbij zien


  Maak melding

 4. Maakt veel uit meoonnozel ben je klaar met rouwen heb je de mensen netjes bedankt voor hun medeleven omdat je het zo moeilijk had afgelopen tijd hoor het wel als je genoeg muntjes op straat hebt gevonden om te internetten…laterrr riool gangstertje


  Maak melding

 5. Heb ook een soortgelijke aanrijding ervaren. Auto bestuurders die een inrit in willen zien het langzaam verkeer
  van links vaak over het hoofd.


  Maak melding

 6. Bertje Bertje toch,rustig aan en denk aan je hart en de punt aan het einde van iedere zin.🤣😂🤣😂
  Wat een grote idioot ben je toch dommie. Liever een rioolgangster 😎 dan een rioolratje 🐁. Hahahahha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.