In vrijheid gestelde directeur VKV holidays Suriname opent nieuw reisbureau

35

Vinesh Kanhai, directeur-eigenaar van reisbureau VKV Holidays in Suriname, heeft een nieuw reisbureau geopend. Kanhai was eerder opgesloten voor het oplichten van 311 klanten. Zijn nieuw reisbureau, genaamd Divali’s Tour en Adviesbureau, is gevestigd aan de Swastikaweg no. 10. Dat is hetzelfde gebouw waar VKV Holidays gevestigd was.

Op social media maakt Kanhai zelf promotie over dit nieuw reisbureau. Hij promoot wederom diverse tours naar binnen -en buitenland. Hij krijgt echter heel veel negatieve reacties van mensen die beweren dat hij gewoon doorgaat met zijn oplichtingspraktijken, maar dan in een nieuw jasje. Mensen raden elkaar af om zaken te doen met het bedrijf.

Vorige maand maakte Kanhai bekend dat iedereen die is opgelicht door reisbureau VKV Holidays in Suriname, wordt tegemoet gekomen. Kanhai liet weten dat de rechtzaak nog gaande is, maar hoopt dat er gauw een uitspraak gedaan wordt. Hij zei dat er naar de mogelijkheid gekeken wordt dat mensen hun geld terug krijgen of dat hij hen zal compenseren met een nieuwe ticket naar hun geboekte bestemming.

35 REACTIES

 1. Het zou deze ramp ondernemer toch verboden moeten worden om een nieuw reisbureau te beginnen , zolang zijn slachtoffers niet schadeloos zijn gesteld. Hoe kan dit toch ??? Welke instantie grijpt in ? Dit is heel zuur voor de vele gedupeerden. Ik zou zeggen trek er massaal op uit naar zijn kantoor om opheldering te vragen. Hoeveel slachtoffers moet deze man nog maken ?


  Maak melding

 2. Zelfs een ezel stoot zich niet tweemaal aan de zelfde steen. Surinamers wel. Wacht dat hij met een aanbieding van $999 retour naar India gaat aanbieden en dan verdwijnt hij weer met geld. Ik hoop dat hij alvast een rolstoel heeft want na deze keer kan hij niet meer lopen.


  Maak melding

 3. @praserie 24 juli 2019 at 05:12,
  misschien is deze man een fervente NDPer, waarom grijpt Justpol dhr. Getrouw niet in. kijk VHP heeft geen authorisatie om in te grijpen, het voorbeeld ligt bij NDP, dus prakser bung fus yu taki..


  Maak melding

 4. Deze ondernemer moet verkassen naar Curacao en van daaruit de goed gelovige Surinamers te grazen nemen. Immers, hij geniet toch bescherming van de paarse kakkerlakken.


  Maak melding

 5. Ram Singh
  Dan heeft Suriname heel veel STEEN EZELS want weet je hoeveel ezels zich daar straks 3 maal zullen stoten aan dezelfde steen die de naam draagt van NDP en Bouterse?
  Je wilt het niet weten swa


  Maak melding

 6. Als hij mij had opgelicht en nu weer een reisbureau onder een andere naam, geloof mij had ik deze vent flink te grazen genomen. Zal niet in details treden maar hij zou nooit meer in z’n hoofd halen om iemand op te lichten.

  En natuurlijk laat de wet in sur het toe. Het zou zo moeten zijn dat bij faillissement minstens 5 jaar lang verbod om een eigen onderneming te hebben.


  Maak melding

 7. Ja,Kanhai, je hebt het publiek zelf wakker gemaakt. De zweem van oplichterij zal jou blijven achtervolgen. Succes dus met jouw nieuwe onderneming. en voorzichtig want de naam Kanhai krijgt intussen een negatieve klank. Irvin Kanhai is de advocaat van de duivel en de ambassadeur Kanhai kan er wat van. De familie Kanhai wordt intussen een schande voor Suriname . jammer voor de eerlijke Kanhai’s die ik ken. het schijnt dus een bepaalde tak van de familie te zijn.


  Maak melding

 8. Ik zou die KLM vliegtuig die hij in handen heeft in zijn reet stoppen. Dan weet hij zeker dat hij op vertrouwde vleugels zit i.p.v. vliegt.

  Dat zo iemand schaamteloos weer reclame maakt. Dan ben je toch van het laagste soort.


  Maak melding

 9. AI boi Kanhai, j’e kies’ foeroe koskosi baja.
  Als professionele oplichter ga je natuurlijk daaraan niet storen.
  Karma is a bitch!!!!


  Maak melding

 10. Waar ben je mee Bezig? Geniusbook of records ofzo ,schaam je man.je beschadigd de branche
  wees mans genoeg geef die mensen hun geldt terug en ga iets fasoenlyks doen


  Maak melding

 11. Als mensen nog bij hem gaan boeken zijn ze dommer dan dom. Als hij mij had opgelicht zou hij niet zo vrolijk lachen op de foto.
  Ik hoop dat de gedupeerden hem aanvallen en kreupel slaan.
  Oplichtet beest


  Maak melding

 12. @Pratie 24 juli 2019 at 12:29

  Swastikastraat #10. Ik kom wel even langs. Het is1 over 12. Nog een appeltje te schillen

  Iedereen komst vrij in Suriname
  Harold Ghopie is vrij en vrijgesproken
  Zoon van minister Samsoedien vrijgesproken
  Chitoe maar 6 maanden schorsing lekker rotie eten met tjatanie
  Morgen is Harry Oemarawsing vrij
  Allemaal goed geregeld.

  Een bende is het hier in SURINAME


  Maak melding

 13. Schandalig dat dit gewoon kan!
  Met zijn nieuw verworven (gestolen) geld, gaat hij de oude schulden aflossen zeker. Een soort pyramide stelsel.

  Zijn zaak vraagt om een molotovcocktail!!!!
  Maar laat hem aan God over…


  Maak melding

 14. @ Hanu

  Beste Hanu (man )
  voor de goede orde ik ben geen Hindoestaan, dus knoop dat maar voor de volgende keer goed in je oren. Ik ben niet pro of anti Hindoestaan dus weet wat je schrijft, het feit dat deze klojo weer mag beginnen ligt het fout bij de OM in Su. En buitendien heeft deze ras oplichter geen ruggegraat, hij is in mijn ogen een beroeps crimineel van de eerste orde ! Voor de goede orde wie zo iets doet ik bedoel welke ras dan ook, keur zonder meer af ! Bij deze hoop ik dat ik je nu tevreden bent met mijn antwoord, fouten maken we allemaal. Tenslotte is niemand perfect op deze aardbol. Je bent bij deze vergeven, geen hard feelings.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 15. @ Wendy

  Met geweld los je niks op, het wordt alleen maar erger dan je denkt, stel je slaat die klojo het ziekenhuis in dan ga je lekker brommen in het gevang !!!! A no tranga é tja kaw go na ping bigi sma taki. Het enigste manier om hem terug te pakken als je bewijs hebt, is via de rechter ! En aan je vrienden en Familie zeggen dat ze geen, zaken moeten doen met deze oplichter.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 16. @ JZwartmans
  Wat dacht je er van als we een stichting openen om gedupeerden te helpen;
  We garanderen NIETS. Iedere klant moet €100 (valt mee toch) storten dan gaan wij langs juridische weg proberen deze mensen te helpen.
  De klant denkt €100 maar en misschien krijg ik mijn €800? terug. of een veelvoud hiervan (meerdere personen van een familie)
  Natuurlijk falen we aan alle kanten, maar het geld hebben we binnen.
  Aangezien je me (ook) had uitgenodigd voor Milan 2019 kunnen we op kosten van deze dwazen een leuk dagje hebben.
  Bigi Sma is jaloers. Hij wil ook mee


  Maak melding

 17. @ tjatani

  Ja dat zijn mensen die connectie’s hebben met invloed ( rijke mensen binnen het DNA en bij de Jus POL). En als je dat niet hebt en geen geld bezit om tjuku te betalen ben je de sigaar brada !!!
  Verschil moet er zijn in welke vorm dan ook, dus klaag niet ! Ongeacht je etnische achtergrond geld is niks, maar als je die niet bezit, ben jij helemaal niks….. nada…. nothing ……!!!!!!!!

  sari tori

  Jacko

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 18. @ Pico

  Lijkt me een goed plan, Bigi Sma mag mee maar, ik ben een beetje teleur gesteld op hem.
  Hij zal wel weten wat ik hiermee bedoel, ik ben niet haatdragend maar vergeten doe ik niet !
  bun tori

  Jacko


  Maak melding

 19. @wendy , al vaker heb jij laten zien een te grote bek te hebben. Als jij zoveel lef in je poep hebt waarom ga je niet achter de miljoenen aan die door Nederland “ gestolen” is? Vergeleken met wat oplichter Kanhai doet praat ik over een peuleschil. Kom toe laat zien dat je meent wat je zegt en sla die Nederlandse boeven tot mores. Laat maar je bent een 100% Surinaamse heet in de mond koud in de kont !


  Maak melding

 20. Tjatani@zwartmans

  Wanneer kom j in de gevangenis ? Dat weet j wel

  De normale burger heeft er geen last van

  Dus wat j zegt is dat (sommige) assemblee leden en hoge justitie ambtenaren een winst business hebben. Die hebben of goede contacten met de criminelen of ze doen alles voor geld. Wie zijn ze??


  Maak melding

 21. @ Tjatani

  Volgens mij begrijpt je het niet zo erg, hoog waardigsheids bekleders worden vaak de hand boven het hoofd gehouden, terwijl de kleine man niet ! Alle hoog waardigheids bekleders die nu ontheven zijn van hun functie, ongeacht voor welke beschuldiging dan ook, komen niet terecht in de gevangenis. Terwijl de kleine man die zijn boete niet betaald heeft wel, recent gebeurt met de bus chauffeur. Ik hoop dat je het nu een beetje begrijpt, waar de clou ligt !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 22. Drive by shooting is toch in de mode.
  Rechtszaak is nog bezig dan kom je hiermee?? Mensen andere ticket geven?? je gaat net op airport blijven hangen. Of in Su of elders. Halve reis
  Geweld helpt niet. Weet jij hoe de mensen hun situatie was?? wat de reden was dat ze weg moesten?? Dan bedrieg je die mensen. Opruimen. Hij mag ook een kogel tussen zijn ogen.


  Maak melding

 23. pico.
  Je doet mij denken aan meneer Pieter Thijmen Lakeman. Eerst roept hij een ieder op om de spaargelden op de nemen omdat de Dirk Schieringa bank technisch failliet was. Dat doen deze mensen en de bank valt werkelijk om. Kennelijk heeft deze man geen weet van wat de Vervuurts bank in Suriname was overkomen anders had hij dit advies nooit uitgevaardigd. Gevolg. ellende onder de spaarders etc. En wat doet deze grappenmaker. Hij opent een stichting om voor deze mensen te gaan procederen. De mensen moesten natuurlijk voor zijn hulp eerst een bedrag storten. Dat laatste is natuurlijk finaal misgelopen omdat de slachtoffers dachten : een ezel stoot zich geen twee keren aan dezelfde steen.


  Maak melding

 24. En zo worden oplichterspraktijken in stand gehouden in ons landje. Deze man had nooit meer een zaak moeten beginnen. Hij is schaamteloos, om zich weer te presenteren met een reisbureau. Hopelijk maakt niemand gebruik van zijn oplichters diensten.


  Maak melding

 25. Ach , hij zal wel denken, Bouterse is ook voor de 2e keer gekozen, laat ik het ook nog een keer proberen
  in Suriname trappen ze er mogelijk wel in wel in, dom volk genoeg


  Maak melding

 26. Domme idioten hier een aantal. Overal in de wereld bijna kan dit,je bedrijfje gaat failliet en je opent een andere onder een andere naam. Dus niet alleen in Su stelletje uilskuikens.
  Zwartmans, is het een hobby of heb je echt overal een mening over? Kan je wat aan je vele fouten doen in je texten aangezien je zo vaak te lezen bent. En je reageert de ene keer met dat je mensen moet afschieten en nu ben je anti geweld. Ben je niet consequent in je reactie’s of ben je gewoon een grote geile aandachttrekkertje?? 🤣😂🤣😂🤣😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.