woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameOpgelichte personen VKV Holidays Suriname worden tegemoet gekomen

Opgelichte personen VKV Holidays Suriname worden tegemoet gekomen

-

Does Travel - naar Suriname

Iedereen die is opgelicht door reisbureau VKV Holidays in Suriname, wordt tegemoet gekomen. Dit laat de in vrijheid gestelde directeur-eigenaar, Vinesh Kanhai weten. Het gaat om 311 personen welke hij op een listige manier heeft opgelicht.

Kanhai laat weten dat de rechtzaak nog gaande is, maar hoop dat er gauw een uitspraak gedaan wordt. Hij zegt dat er naar de mogelijkheid gekeken wordt als de mensen hun geld zullen terug krijgen of hij hun zal compenseren met een nieuwe ticket naar hun geboekte bestemming.

“Voor de misgelopen zaken van VKV Holidays NV in het jaar 2017 kan men contact opnemen op het telefoonnumer +5978785488 voor de gang van zaken”, laat het bedrijf weten in een bekendmaking op Facebook.

In de periode oktober 2016 tot en met september 2017 te Paramaribo heeft Kanhai verschillende personen bewogen tot afgifte van een geldbedrag. Dit nadat hij tours organiseerde naar onder andere Belem, Fortaleza, en India.

De oplichting kwam aan het licht nadat tientallen personen die gepland hadden om tijdens de grote vakantie naar het buitenland af te reizen, bij aankomst op de luchthaven te Zanderij gebleken was dat zij niet op de vertreklijst voorkomen.

Dit was voor andere personen, die ook bij VKV Holidays geboekt hadden en nog moesten afreizen, aanleiding om zelf op onderzoek uit te gaan. Daarbij bleek dat de reis van deze personen ook niet gegarandeerd was. Hierdoor werd er massaal aangifte gedaan tegen de de directeur.

Nadat Kanhai zijn opsporing en aanhouding ter voorgeleiding was gelast door de procureur-generaal, werd hij aangehouden door de Militaire Politie op de Johan Adolf Pengelluchthaven. De bedragen welke hij zijn klanten heeft opgelicht waren opgelopen tot USD 143.719, Euro 82.686,80 en nog eens een bedrag van Euro 15.432,80.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Tot op het bot uitkleden. Mensen hun zuurverdiende geld afhandig maken en hun vakantie, waarnaar zij hebben uitgekeken, in het water laten vallen. Wat een lage streek.


  Maak melding
 2. Zovelen gelden afhandig gemaakt. Nu deze tijden en ook harde geld voor gewerkt. Deze man moet blij zijn mensen hem niet kappen als harde kip. Hoe gelden terug krijgen als is opgemaak, hoe dan.


  Maak melding
 3. Gelooft Vinesh Kanhai in zijn eigen sprookjes?? Of gaat hij gewoon door met belazeren??
  Ik begrijp ook niet waarom er geen curator is aangesteld die beslag heeft gelegd op zijn bezittingen en de mensen heeft schadeloos gesteld. Dit zegt weer veel over de rechtszekerheid in SR.


  Maak melding
 4. Te gek voor woorden. 311 personen met meer dan 200.000 euro opgelicht en op JAP aagehouden. Hopelijk komt hij een goede paiman in Santo Boma tegen.


  Maak melding
 5. Verontrustend te constateren dat een persoon een jaar lang zoveel slachtoffers kan maken. Er is dus in een vroeg stadium niet aan de bel getrokken. Is er dan geen instantie om reisbureaus in de gaten te houden om te kijken of alles wel clean verloopt? Iedereen moet vergoed worden en deze kerel mag nooit meer zich in deze sector begeven.


  Maak melding
 6. Pffff dit gebeurt zo vaak . Het is niet de eerste keer dat Surinamers zowel in Suriname als in Nederland zich laten oplichten door dit soort lieden. Wat ik niet begrijp is dat je tegenwoordig je reis van aankoop ticket tot inchecken zelf makkelijk online kan regelen , waarom maakt men toch nog gebruik van vooral malafide reisbureaus . Dat neemt niet weg dat het heel smerig is wat deze directeur geflikt heeft . Ik denk dat wij zijn indianen verhaal over terug betaling met een korreltje zout moeten nemen.


  Maak melding
 7. deze groep oplichter hebben in nederland het zelfde geflikt en falliet laten verklaren en met de noorderzon vertrokker ,volgende station Paramaribo Suriname zelfde bende en weer het zelfde oplichters die het niet kunnen laten , hier moet een veroordeling en inbeslag name plaats vinden ze hebben teveel mensen schade en verdriet berokkend . dit is georganiseerde misdaad want het gaat om een groep en niet om een persoon


  Maak melding
 8. VKV Holiday heeft onlangs naam gewijzigd naar Divalis Tour & Adviesbureau! Eigenaar is gewoon Vinesh Kanhai. Gaat gewoon door dus. Ga jullie geld halen, zijn adres staat gewoon op Fb!
  Grote man achter dit hele verhaal is Manodj van CM Japan Car Sale. Alle bezittingen van Vinesh Kanhai staan op naam van Manodj.
  Hij heeft er mede voor gezorgd dat Vinesh Kanhai in vrijheid is gesteld!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES