Gewonden na explosie bij restaurant in Suriname

7
Gewonden na explosie bij restaurant in Suriname

Na een explosie bij restaurant Keith aan de Verlengde Gemenelandsweg in Paramaribo, zouden vanmiddag enkele mensen gewond zijn geraakt. Volgens de eerste berichten zou het vermoedelijk gaan om een gasexplosie. Hoe deze heeft kunnen plaatsvinden is nog niet bekend.

Bronnen melden aan Waterkant dat het zou gaan om twee slachtoffers. Deze raakten gewond na een een explosie, na een gas lekkage van een 100lbs gas cilinder. Door de explosie ontstond er enorme schade in het restaurant.

De Surinaamse politie, brandweer en ambulance waren ter plekke aanwezig. In het filmpje hieronder is te zien hoe de gewonden door een ambulance worden afgevoerd.

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2494327197294641/

7 REACTIES

  1. de brandweer controleer dit soort pleken op brandgevaar, en als dat niet gebeurt moet men dat wel gaan doen en een cheklist op nahouden


    Maak melding

  2. Ongelukken gebeuren. Daarom verzekeren voor brand en overstromingen. Voor aansprakelijkheid voor clienten. Wat de verzekdringagent aanbeveelt en jij als ondernemer geld voor heb. Vergeet niet de gelden terug te krijgen van de klanten via dr prijs van het eindproduct. Anders afschrijven van de belastingen.Als je voorbereid bent dan val zo’n ongeluk wel mee.


    Maak melding

  3. Waarop kookt men anders in Suriname. Men streft eerder in het verkeer ( intussen is de barometer gestegen naar 37) dan met gasbom in huis….GAS- BOM. Het woord zegt het al.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.