Auto slepen eindigt in drama: aanrijding en elektriciteitsmast kapot gereden

13

Vanochtend liep het helemaal verkeerd af voor de bestuurder van dit busje, die een personenauto sleepte over de Oost-Westverbinding te Meerzorg richting Albina. Dit nadat hij tijdens het slepen met zijn busje over de drempel vloog, nabij de Pandit Murliweg. Hij verloor daarna de controle over het stuur en remde heel hard af.

De personenauto, die hij met een stalen sleepkabel sleepte, is kapot en de bestuurder kon daardoor niet afremmen. Hierdoor kwamen beide voertuigen in botsing met elkaar. Door de botsing ‘vloog’ het busje van de weg en knalde tegen een elektriciteitsmast aan waarna het voor een hekwerk tot stilstand kwam. De mast brak door de slag in tweeën.

Niemand raakte gewond. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. De politie kwam ter plaatse voor onderzoek. Hieronder een filmpje van het voorval:

https://www.instagram.com/p/BzqbQtwhrvR/?utm_source=ig_web_copy_link

13 REACTIES

 1. Alleen moedwillige idioten kan die overkomen, die niet genoeg rij ervaring hebben en denken, ach mo probeer, nels no fout ie sabi tog. Ai ka now.


  Maak melding

 2. Hij vloog over de drempel. Met andere woorden hij reed veel te hard. Geen wonder dat hij de controle over het voertuig verloor en dan nog gaan heel hard gaan remmen. Dit is vragen om moeilijkheden.
  Hoe dom kan je zijn om zo hard te rijden als je een ander voertuig aan het slepen bent.


  Maak melding

 3. Een paar mensen zeiden tegen mij , dat als je in Suriname auto kan rijden , kan je overal ter wereld auto rijden
  wel mijn conclusie is dat als je in Suriname auto kan rijden moet je nog je nog heel veel bijlessen nemen om normaal te leren rijden en je te bekwamen in het verkeer fatsoen , want ook als ben je op een voorrangs-weg toch steken sommigen hun neus naar voren . dit zouden ze maar 1 keer in Europa doen want een uur later lag hun mooie auto op de sloop


  Maak melding

 4. Sommige mensen zijn zeer vernietigend bezig. Ligt in hun aard. Weten niet wat een verkeersdrempel betekend. Gaan dan juist meer gas geven. Rijbewijs invorderen en opnieuw verkeerslessen laten nemen.
  Hoe dom zijn sommige Surinamers. Dom dom dom.Oerdom.


  Maak melding

 5. Vertel me: moet ik hierom huilen of lachen? Het lijkt op een mooie anansie torie. Hoe kan je racend iemand voortslepen. Surinamers hebben toch geen haast?


  Maak melding

 6. Hey slimmeriken, even begrijpen lezen Sabayos. De achterste auto was kapot en had geen remmen. Wat lullen jullie nou over een drempel of te snel rijden mang. Jullie kunnen niet eens begrijpend lezen maar hebben je oordeel al klaar. Het was fout van de gesleept auto om ook nog met kapotte remmen te rijden.


  Maak melding

 7. John waar staat dat er geracet werd? Weer zo een domme hopeloze aanname. Je bent te lang in tata en gaat ook zo dom praten. Blijf daar en kom niet in Su aub.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.