Lid van Corona Band op Schiphol aangehouden na terugkomst uit Suriname

13
Lid van Corona Band op Schiphol aangehouden na terugkomst uit Suriname
Foto - gedeeld via social media

Een van de bandleden van de populaire Surinaamse Corona Band is aangehouden op Schiphol. Het zou volgens de band zelf gaan om Haroen. De man werd aangehouden toen de band terugkeerde uit Suriname na een succesvolle Keti Koti tour. Het is nog niet duidelijk waarvoor hij werd aangehouden, maar volgens een bericht dat via social media wordt verspreidt zou het gaan om drugs.

“Wij zijn goed aangekomen en nogmaals Grantangi voor de succesvolle Keti Koti tour. Wij proberen zo goed en zo kwaad mogelijk de draad weer op te pakken. Gaat niet zoals gewoonlijk, aangezien wij bezig zijn een zware klap te verwerken. Een van onze bandleden, Haroen, is aangehouden op Schiphol. De reden is nog niet bekend; er zijn echter vermoedens. Maar zolang er geen officiële tenlastelegging van Justitie bekend is, doen wij als overige bandleden er verstandig aan, om voorlopig niet mee te doen aan speculaties en als 1 man achter Haroen te blijven staan” aldus de band zojuist in een verklaring.

De band keerde 5 juli terug vanuit Suriname naar Nederland.

13 REACTIES

 1. Nou ok 100% achter hem staan en alle kritieken lappen aan jullie laarzen. Een ieder weet hoe de mens is met zn mond dus boys kop op en ga verder wachtend op Haroen en de band is weer compleet KRAKTI


  Maak melding

 2. Hij is ondanks waarschuwingen op te passen voor paarse drugscriminelen, toch moedwillig oerdom dwaas, debiel idioot geweest om het paars wit verderfelijk spul te smokkelen, voor een cowboy monie. Ai oma taki, tjies eng mooi beet, alleen door schade en schande kunnen dit soort paars nationale drugs partij vrienden, wijs worden. Voor zijn aanhouding was het lokoe noh, soema na joe, mi na wang bigi mang en NEKS NO FOUT. MI GO NA BONUMANG VOE KONG ONZICHTBAAR, IE SABIE TOCH.


  Maak melding

 3. Dit was mijn kans om 1 paar kilo,s mee te nemen of meer,maar helaas nu ben jij bijna alles kwijt sukkel.Naast de band had het niet en nooit genoeg idioot.Nederland is Suriname niet.In Suriname ben jij populair daarom hebben ze jou zonder te controleren langs laten gaan.Jammer…..nu de bak in vriend.


  Maak melding

 4. @ Freddyyy, dit wordt een soap netals de 19,5 miljoen euro’s door OM in beslag genomen !!
  Die cassavemeel wordt eventjes snel verwisselt met coke van de Marine uit curacao !!


  Maak melding

 5. Zulke harde uitlatingen nog voordat er ook maar iets officieels is vrijgegeven door de autoriteiten. Wat drugs. ..ken je haar? Misschien is er iets met haar auto van doen. Iemand die is heengegaan op zo’n absurde manier heeft ook familie. speculeren doet pijn. Please don ’t.


  Maak melding

 6. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Lid van Corona Band op Schiphol aangehouden na terugkomst uit Suriname.

  @J.Zwartmans (Jacko)!
  Fawaka man.
  Dat lijkt me onwaarschijnlijk, indien dat het geval zou zijn, zou hij niet kunnen vertrekken indertijd !
  Dat klopt hoor.

  Maar bij aankomst op Schiphol werd hij vervolgens aangehouden.
  Reden hiervan is, dat hij nu eindelijk uit de KAST kwam.

  Dus HAROEN uit de KAST met begeleiding van zijn eigen Bandleden.
  (sari tori) Jacko.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.