19-jarige studente verkracht door militair in Suriname

28
Politie auto in Suriname
Auto van Korps Politie Suriname

Een 19-jarige studente heeft aangifte van verkrachting gedaan tegen een 29-jarige militair. Het slachtoffer is twee keer tegen haar wil seksueel misbruikt door de man, die zoon is van haar pleegouders.

Het slachtoffer die ook moeder is, was bang om na de eerste keer alarm te slaan over het gebeuren. Na de tweede keer besloot zij met haar schoolleiding over te praten. De schoolleiding draalde niet en de politie werd meteen ingeschakeld.

De politie schakelde vervolgens de militaire politie in gezien het om een militair gaat. De dader is aangehouden en in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

28 REACTIES

 1. De wetten, waarden, normen, goed fatsoen, omgangsvormen, goed gedrag, goed voorbeeld, respect, mensenrechten , goede opvoeding zijn zoek in Suriname.

  Het recht van de sterkste. Macho cultuur.

  Neks No fout, jungle leef wijze.

  Zie sinds wanneer dit in snelvaart tempo in Suriname zijn intrede deed en nu nog steeds bezig is. Zie wie hiervan de oorzaak is en leiding geeft in de republiek Suriname. Zelf awariedomrie neemt de Bijbel in de hand om achter zo iemand aan te lopen en zeggen dat hij niets weet over de wandaden van deze man, omdat hij nog niet geboren was. Triest!

  Zelf pastor stond in contact met Belgische studente. Ben benieuwd hoe die case zal aflopen.

  Boen Sari (his)Tory wat erin Suriname gebeurt.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. Ja Koos dat wel, maar is in verzekering gesteld, waardoor indiend bekend, hij ook nog kans maakt sexueel misbruikt te worden, en die straf kan nog wel eens zwaarder uitpakken.


  Maak melding

 3. Wat gaat Benschop nu in het volkshuis staan jellen” dja we stem Bouta of den mang dies e verkracht deng piking fu Sranang, lek fa NDP e verkracht a kondre so langa”!


  Maak melding

 4. gewoon oppakken en op de ,,,,, vlucht dood geschoten ,,,,
  zij de moordenaar is de beste oplossing.. je bent dan leven lang vrij..
  verder geen gelul


  Maak melding

 5. De dader oppakken en ophangen.
  In sur geld recht van bigi mang
  Soms denk ik dat burgers het heft zelf in handen moeten nemen.
  Mensen die geld hebben kunnen alles recht praten.


  Maak melding

 6. Weer zo’n seksueel gefrustreerde zogenaamde militair.Hij valt ook in de categorie seksuele misdadigers.
  Deze student had al bij het eerste vergrijp aangifte moeten doen. Gelukkig heeft zij dit nu gedaan om erger voor zichzelf te voorkomen. Deze hersenloze misdadigers snappen niet dat dit een traumatische ervaring is voor deze jonge vrouw zolang als zij leeft. Haar vertrouwen in mannen is hierdoor ernstig geschaad.
  Wat bezielt sommige mannen, worden vrouwen als een seksuele prooi gezien. Dit is machtsmisbruik.
  Een militair hoort land en volk te beschermen en daar heeft deze idioot flink misbruik van gemaakt.
  Hij heeft hiermee veel schade aangericht en deze jonge student tot zijn slachtoffer gemaakt. Hoop dat zij professionele hulp krijgt. De school heeft goede actie ondernomen. Dit soort is een groot gevaar in onze samenleving. Voor 50 jaar opbergen anders doet hij het weer. Veiligheid voor land en volk is prioriteit. Castreren is nog beter.

  Sarie Torie


  Maak melding

 7. HAHAHAHAHA EEN DOMME GANS PROBEERT MIJN NAAM DOOR HET SLIJK.TE SLEPEN DAT IK DE EERSTE OPMERKING HBT GEMAAKT ..ALWEET ZO EEN.DOMMIE ONGESCHOOLD VIESDING HAHAHAHAHA WOOOOI
  .


  Maak melding

 8. Dus deze militair beschermd de burgers niet waarvoor hij in dienst is aangenomen. Het tegenovergestelde is waar. Hij naait de burgers letterlijk. Zo en zo is hij zijn baan kwijt. Nu kijken welke straf de militaire rechtbank hem zal opleggen. Ook de feiten zullen mee wegen. Op 19 jarige leeftijd al moeder geweest. Dus ben je al wat gewend en zit een man naast je. Soms beginnen de gemische reacties in werking te treden. Vandaar mijn voorzichtige opmerking
  jegens de militair.


  Maak melding

 9. @@@Boeboe bit Sjorie
  Deze 19 jarige is al een getrainde moeder. De eerste keer vond ze lekker en kennelijk is bij de tweede keer iets niet goed in aarde gevallen. Dus zo’n grote ramp is het niet.
  Daarom ben ik wat voorzichtiger met de veroordeling.


  Maak melding

 10. Sang ” e psa in a kondre !!!???
  Bouta had gelijk :” Ik wens jullie slapeloze nachten toe ” !! Ete vijfie in 2020 dang wo schijt sref-srefie!!
  Door militaire politie meegenomem?? dan weten we al hoe laat het is : gaat gewoon de doofpot in !!!
  Getrouw gaat ons weer komen vertellen samen met Abdoe en Misieka-bakka, dat het niet waar is dat er
  veel inbraken,roofovervallen,berovingen en verkrachtingen,.plaatsvinden.
  Sranangmang oting oen ai e-go-oppo????


  Maak melding

 11. @Wendy: misschien is het de zoon van Neede. Zo vader, zo zoon. Vader verkracht komt vrij. Zoon verkracht, zoon zit bij de MP. Morgen osso, en overmorgen ja Wendy, je weet maar nooit.


  Maak melding

 12. Bouterse zal in de periode dat hij militair was en het nog omhoog kon krijgen vast ook vrouwen hebben verkracht. Zo’n heilige boontje is hij zeker niet.


  Maak melding

 13. Incest of gewoon verlieft op zijn pleegzuster? Hij is in ieder geval aangetrokken tot haar. Hij valt onder het strafrecht omdat zij het niet wil. In het roman de strandjutters trouwt de hoodfiguur met een van de twee pleegbroers.Mooie einde. Hier niet in het echt.


  Maak melding

 14. Koulo wieswasi gewoon. Dit is helemaal geen liefde want iemand tegen haar ka wil neuken is ziek en gestoord ja dan nog te bedenken dat ze alle mannen onder 1 kam zal scheren door deze traumatische ervaring want je eigen ka fam kan je soms niet eens vertrouwen laatstaan iemand toevertrouwen. Ze willen de boel gebruiken. Dit speelt in vele gestoorde families maar het komt zelden naar buiten vanwege de schande. Gaan jullie aangifte doen hoor hoe dan ook want je pola hoeft niet gerampaneert te worden door je eigen bloed of aangenomen familie lid zonder dat je het zelf wilt😑😑😑


  Maak melding

 15. De CIVD en de militairen doen wat ze willen want ze krijgen uiteindelijk geen straf. Kijk maar naar de mobile eenheid met hun maskers aan. Wie zegt wat. Niemand, ze worden vermoord of familie wordt bedreigd.
  De fam. van het meisje gaat niets zeggen want het zijn haar pleegouders.


  Maak melding

 16. Inderdaad een klootzak!!
  Meneertje dacht ik ben militair ik mag doen wat ik wil. Als ze hem niet opsluiten, dan mi no sab moro.
  Die tering lijer kon Niet met zijn fieterss van zijn pleegzusje afblijven.

  Potting n’a boma !!!!!!!


  Maak melding

 17. Hij was opzoek naar @ Wendy die graag die “banaan” wilde hebben !!
  In elk geval: je zal nooit meer iets horen over de afloop van de zaak.
  Bij aangifte bij politie krijg je te horen: je moet niet bij ons wezen,maar bij de M.P.!!
  En daar wordt je gewoon weggestuurd !! Je wordt uitgelachen.En de militair krijgt
  een bevordeing als opleider in verkrachtingstechnieken !! 2020, e-wakti oenoe !!!


  Maak melding

 18. Waar zijn de Mama’s die hun zonen normen en waarden bijbrengen, dat je een vrouw niet tegen haar wil naar believen als een stuk vuil kan behandelen? Surinaamse Mama’s slaan om het minste en geringste hun kinderen, waarom neem je dan ook niet het recht in handen om je zoon of man ter plekke zijn hersens in te slaan als hij zich aan iemand vergrijpt?


  Maak melding

 19. @Lijgja
  Aan jouw reacties laat je blijken dat je gewoon een pedofiel bent.Met een vijftienjarige de liefde bedrijven wordt gezien als pedofilie en is strafbaar.Je hebt jezelf mooi in de kaart laten kijken.En waarschijnlijk heb je het als kind zelf meegemaakt.Want je schijnt het heel normaal en gewoon te vinden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.